Citat:
În prealabil postat de alicia
Eu simt Craciunul prin zapada mirosul portocalelor si binenteles slujba Nasterii Domnului bucuria ca s-a nascut pt noi si a colindelor a bradului as fi vrut sa am unul adevarat e prea scump dar am artificial important e ca are globuri si multe luminite acum dupa tot ce am zis poate credeti ca sunt copil dar sunt femeie si ma bucur ca un copil stiu ca numai e ca inainte de frumos dar nu trebuie sa fim tristi sunt trista doar ca nu toti au aceste daruri sa se bucure de ele cei saraci as fi vrut sa se bucure si ei macar o data pe an de craciun sa aiba ce manca ce imbraca o locuinta cu caldura daca nu putem oferi asa ceva eu zic macar sa ne rugam pt ei si cand aveti ocazia faceti milostenie la unii ca acestia
|
Un om ce are suflet de copil, are puritatea si curacia cea bine placuta lui Dumnezeu. Bucuria Nasterii Domnului este mai mult decat o simpla bucurie, este incununarea tuturor bucuriilor ce greu pot fi zugravite in cuvinte. Milostenia in schimb trebuie sa fie ceva continu, o permanenta a firii noastre, netrecand niciodata nepasatori pe langa cel in suferinta si nevoi. Atunci cand punem pe masa bucate calde si gustoase si -n jurul nostru totul straluceste a sarbatoare, sa avem in minte pe cel ce cauta-n gunoaie, pe cel ce doarme prin canale, pe cei in suferinta din spitale, pe cei singuri si-n lacrimati. Si ei sunt ai nostri . Sarbatori fericite , omule, ori unde ai fi !