Subiect: Binecuvantarea..
View Single Post
Vechi 13.12.2008, 23:56:37
laurschepsis laurschepsis is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.09.2008
Locație: Bucuresti
Religia: Ortodox
Implicit

Doamne-ajuta!

Oanna77, bine ai venit!

Sinceritatea ta spune mult. Am regasit in randurile tale unele nelinisti care ma incearca si pe mine. Nu stiu sa dau sfaturi. Chiar ma feresc sa o fac. Pot sa iti spun ce am facut eu cand m-am trezit singur, plin de pacate, suparat pe mine si dezorientat:

m-am rugat la Dumnezeu sa-mi arate care este duhovnicul care imi trebuie.

Pentru ca m-am gandit ca singura persoana care ma poate duce acolo unde trebuie sa ajung este duhovnicul. Raspunsul a venit cu mult mai repede decat mi-as fi inchipuit. Apoi incet, cu rabdare, cu multa rabdare si cu nadejde o parte din problemele mele inceput sa se rezolve. Au aparut si altele, de care nu eram constient. Dar acum am langa mine un parinte duhovnic care ma ajuta si pe care incerc sa-l ascult cat mai cu luare-aminte.

Un alt ajutor deosebit l-am simtit venind de aici, de pe forum. Frati si surori carora le pasa. Am invatat mult de la ei si le multumesc cu aceasta ocazie. Ma simt bine impreuna cu ei si imi pare ca ii stiu de mai demult.

Dar, inainte de toate, decisiva a fost intalnirea cu scrierile despre Parintele Arsenie Boca.

As fi vrut sa te pomenesc in rugaciunile mele dar, nu stiu care iti este numele de botez. Este un topic recent unde ne-am spus numele unii dintre noi. Daca vrei sa ni-l spui: http://www.crestinortodox.ro/forumac...ead.php?t=4942

Doamne-ajuta!
Reply With Quote