RUGACIUNE CATRE MAICA DOMNULUI ;Prea Sfinta Nascatoare de Dumnezeu,care ai adus pe pamint Lumina intregii zidiri,lumineaza intunericul mintii si al inimilor noastre,ca sa ne cunoastem pacatele ,sa ne caim pentru ele si ca sa nu le mai savirsim.Tu ,care ai nascut cu trup pe Imparatul pacii,sadeste in noi pacea Fiului tau si goneste din sufletele nostre viforul patimilor.Tu ,care esti izvor nesecat de vindecari,tamaduieste neputintele noastre si ne alina durerile,ca toate le poti cite le voiesti, ca o Maica a Celui Atotputernic.AMIN
RUGACIUNE CATRE MINTUITORUL SI MARELE ARHIEREU IISUS HRISTOS:Doamne,daruieste-mi sa intimpin cu liniste sifleteasca tot ce-mi va aduce ziua aceasta.
Da-mi mie a ma lasa in intregime voii Tale sfinte,in tot ceasul zilei acesteia,povatuieste-ma in toate si Insuti ma sprijineste.
Orice vesti mi-ar sosi in timpul zilei ,ajuta-ma sa le primesc in liniste sufleteasca si cu deplina incredintare ca in toate -i voia TA cea sfinta.
In toate vorbele si faptele calauzeste-mi gindurile si simtirile,in toate intimplarile neasteptate nu ma lasa sa uit ca totul este trimis de Tine.
INVATA-MA SA FIU DREPT SI INTELEPT CU FIECARE MEMBRU AL FAMILIEI MELE DUHOVNICESTI,PRE NIMENI SA NU AMARASC,PRE NIMENI SA NU RAZVRATESC.
DOAMNE,da-mi putere sa port osteneala zilei ce vine si sa traiesc tot ce imi va aduce ea.Calauzeste-mi vointa si invata-ma sa ma rog ,sa nadajduiesc ,sa cred,sa iubesc ,sa rabd ,sa iert.AMIN
ACESTE RUGACIUNI LE-AM GASIT CU SURPRINDERE ,PLACUTA SURPRINDERE, PE DOSUL UNOR ICOANE CUMPARATE DE LA MANASTIREA BISTRITA-VILCEA ,icoana a MAICII DOMNULUI si a ARHIEREULUI IISUS HRISTOS ,dupa ce am ajuns acasa ,si intr-un moment cind chiar aveam mare nevoie de a ma ruga astfel .Domnul stie ca eu nu prea stiu sa ma rog si cred ca de aceea m-a ajutat sa cumpar aceste doua frumoase icoane -vederi ,fara a sti atunci cind le-am cumparat ce ele au aceste frumoase rugaciuni pe dosul lor!MARE ESTE DUMNEZEU SI MAICA LUI.!
|