Citat:
În prealabil postat de alicia
Binenteles ca Dumnezeu la ales dar si voturile nu sunt asa sigure!!!Doar stie toata lumea cum se alege in ziua de azi pe interese!Si Domnul a ingaduit asa pt a se implini toate cele spuse de EL ca vor urma.Si mai stiu din surse sigure ca PF Teoctist nu a fost mason dar PF Daniel e.Eu nu il judec ca de ce e pt ca nu eu dau socoteala pt Sfintia sa ba chiar imi place de el ca e f destept dar stiti ce e mult strica.Cine crezi ca ne conduce pe noi aproape toti,Uniunea Europeana noi credinciosii repede ne-am aruncat in bratele lor destepti sunt rusii care nu vor.Poate ai timp sa urmaresti filmul Ingerul Digital il gasesti pe net acolo scrie mai multe despre masoni.Si te convingi ca nu tot ce zboara se mananca si ca sunt multi lupi imbracati in piei de oi!
|
Deci iata cum il facem partas pe Dumnezeu la toata brambureala noastra, o brambureala alimentata de o stire, de un cuvant aiurea spus de cineva la un moment dat. Boala asta in care toti suntem analisti politici si nu numai se extinde ca o molima. O vorba de ici de colo si gata , ne-am facut o parerere precum parerea celor ce-u emis parererea ,si uite asa incet, incet, ne-n departam de la credinta, de la rugaciune, ne indepartam de Dumnezeu, creandu-ne propria lume , complet rupta de realitate si de cele trebuitoare. Devenim mandri, atotstiutori , clarvazatori , proroci in toate ce sunt si vor mai fi, dar in sinea noastra, undeva , cineva ne sopteste : trezeste-te om nebun si far de minte si gandeste-te la clipa cea de pe urma, caci niciodat nu sti cand va veni si fiece gand, vorba sau fapta iti vor fi socotite, contabilizate.