View Single Post
Vechi 12.12.2008, 01:05:58
alicia's Avatar
alicia alicia is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.11.2008
Locație: RM VALCEA
Religia: Ortodox
Trimite un mesaj prin Yahoo pentru alicia
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Noesisaa Vezi mesajul
Parerea mea este ca PF Daniel este un vizionar care intelege ca izolarea, ingustimea mintii, cramponarea in trecut, ura, neintelegerea, habotnicia, frica de a comunica, lipsa de dragoste fata de intreaga creatie a lui Dumnezeu nu face altceva decat sa ne indeparteze de dragostea si iubirea lui Dumnezeu. Acuma, nu aveti decat sa imi dati in cap -- si sunt sigura ca multi asa o sa faca -- dar asta este ceea ce cred eu.

Semnele de intrebare trebuie sa incepi sa ti le pui in momentul in care ai impresia ca tu esti singurul care ai dreptate si toti cei din jurul tau iti vor raul, sunt rai, dusmanosi, eretici, si incearca sa iti dea lovitura de gratie cu orice chip si in mod continuu. Adica in momentul in care tot ce vezi este nisipul din ochii fratelui tau, dar nu si barna din ochii tai.

Nu spune nimeni ca trebuie sa trecem la catolici, sau ca trebuie sa adoptam dogma lor, sau ca trebuie sa il luam pe papa de sef al bisericii. NU. Ceea ce spune PF Daniel este ca trebuie sa incercam sa comunicam cu ei si sa fim judiciosi in acordarea apelativului "eretic." Uratirea sufleteasca este cauzata de ura. Multi dintre noi avem frati si surori pe care, chiar daca mai gresesc fata de noi, sau fata de altii, tot cu iubire frateasca ii privim, nu cu ura, si nu fara sa ii iertam.

Si da, e usor sa arunci pietre asa, in anonimat, de pe un forum, dar cati dintre voi aveti studiile, pregatirea si experienta PFlui Daniel?
Si cu ce il incalzesc niste studii?crezi ca pe lumea cealalta ii folosesc la ceva,degeaba e asa invatat daca s-a lasat pacalit de masoni.Asa o sa acceptati totul mai informeaza-te cati nu au fost masoni si credema eram sigura ca ei nu ar face asa ceva dar au fost si chiar unii nici nu stiau in ce erau bagati.
Reply With Quote