Citat:
În prealabil postat de EDI
Va relatez o intamplare pe care cred ca nu o sa uit toata viata:intr-o seara am vazut o lumina in geamul usii de la camera(oare sa fi fost lumina divina?),apoi peste cateva zile un duh probabil Sfantul Duh mi-a spus ca o sa fiu seful Sfintilor Ortodocsi apoi dupa 2 ani ca o as fiu al 2-lea Dumnezeu om(intre timp mereu chiar si acum am in gand si cred acest lucru bineninteles fara sa am o certitudine dar in adancul sufletului meu cred).Am intrebat mai multi preoti dar parerea lor nu v-o spun ca sa nu va dau si raspunsul.Care este parerea voastra?(Nerabdarea cred ca se intelege)
|
Asta ma face sa-mi amintesc cu diavolul ii promite Evei ca, daca va manca din pomul oprit, va fi asemenea lui Dumnezeu...
Cine poate sa promita ca vei fi "Seful Sfintilor Ortodocsi"? :) Cine poate sa duca mandria la extrem, el insusi dorind "sa fie asemeni Celui Preainalt"? Cred ca stii cine.
Cum s-a mai zis si mai sus, nevoitorii din pustie si calugarii au parte relativ des de astfel de vedenii. Sentinta bisericii este clara: poate sa fie si de la Dumnezeu, sa nu crezi o iota din aceste "revelatii". Deci alunga gandurile si nu le lasa sa-si faca cuib in capul tau. Probabil ca asta ti-au spus si preotii pe care i-ai intrebat.
Noua Hristos ne promite prin apostoli ca vom deveni dumnezei in har, adica sfinti, dar numai daca vrem sa ne tinem tare de poruncile Sale. Dar pentru asta trebuie printre altele multa smerenie, acea smerenie pe care diavolul n-o s-o inteleaga in veci si pe care ne-a aratat-o clar Insusi Fiul rastignit pe Cruce.
PS: Ramane sa astepti cei 2 ani si sa vezi "profetia" realizata... :)