Buna ziua tuturor,
Treaba asta cu "semnul fiarei"-666(cum ne mai spune si Apocalipsa....este nume de om) este destul de greu de patruns dar asa cum face o expunere indrazneata parintele Arsenie Papacioc acest semn este defapt totalul turturor relelor nascute din om....si cred ca se va ajunge la situatia in care trebuie sa te aliezi cu "cineva" anume pt. a putea supravietui....vor incerca sa se foloseasca de slabiciunile oamenilor-lucru care deja se intampla-pentru ai putea controla. Dupa cum ne spune si Apocalipsa aceasta "prigonire" a crestinilor nu va dura mult timp ( 3-4 ani )Intr-o anumita perioada toata lumea vorbea de
Codul de Bare ...apoi cand au aparut noile carti de identitate la fel ( daca va uitati deasupa in coltul din dreapta sus este o imagine mica cu poza detinatoruli si sup ea este specificat sexul M/F si deasupra capului , chiar in dreptul fruntii, scrie
Identity Card.....si daca citesti CARD invers....vedeti si voi

!!!Eu nu cred ca aceste buletine sunt primejdia ci felul in care ne traim viata...sta in puterea noastra de a grabi sau intarzia sfarsitul lumii ....