Citat:
Īn prealabil postat de geo.nektarios
Daca ar citi macar postarile scrise de mine in care am spus destul de multe si am explicat pe intelesul tuturor, si-ar da seama ca daca ei ii cred pe clevetitori sunt in inselare si in cadere din Har, de ce? pt ca "au plecat urechea clevetitorilor", adica au judecat si ei prin faptul ca au "muscat" clevetirile apoi ca au inceput si ei mai departe sa spuna cuvinte urate! Caderea din Har vine din aceea a neimplinirii poruncilor! Apoi legat de ce am tot scris ca sa cunoasca crestinii adevarul adevarat, nu am scris doar ca n-am avut ce face, ci fiecare daca vrea sa afle ceva bun, bunn gaseste, daca el cauta raul, raul gaseste, ca mi-am pus tot sufletul in ce am scris, cred ca simte asta cine citeste... Mila Domnului peste noi cu al Sau Har si a Sa iubire de oameni!!! AMIN!!!
|
Scump frate Geo,
In vederea mutarii acestui subiect al "visarionistilor" de pe subforumul "Secte si culte" pe subforumul "Biserica Ortodoxa Romana", cer ingaduinta fratiei tale de a deschide acest subiect pe care l-as intitula "Parintele ierodiacon Visarion Iugulescu", cu doua sau trei mesaje pe care le-ai scris aici si in care prezentai mai pe larg invatatura acestui parinte, prezentata ucenicilor sai. In plus, as sugera, daca si fratia ta esti de acord, sa continuam acest subiect pe subforumul "Biserica Ortodoxa Romana".
Romeo