View Single Post
Vechi 01.12.2008, 13:36:38
razvan_m
Guest

Implicit

Si oricum, astazi numarul sfintilor lui Dumnezeu nu are tendinta sa creasca, data fiind slabirea credintei celei drepte intr-Unul Domn Iisus Hristos, ci sa scada la un numar minim, incat ceea ce spunea acum doi ani parintele Gheorghe despre existenta numai a cate unui sfant bineplacut Domnului o data la o suta de ani este mai credibil decat elucubratiile lui Gabriel Nicu de a nu purta asupra ta nu stiu ce bucata de hartie care reprezinta cartea ta de identitate actuala, doar pentru ca are inscris in ea CNP. Iar daca l-a acuzat pe parintele Justin Parvu de apartenenta la masonerie, chiar era scrantit la creier, saracul. Eu personal m-am inspaimantat cand am "ascultat" pe internet o bucatica mica dintr-o zisa slujba de exorcizare a lui G. Nicu pusa pe net, la care se adunasera practic toti diavolii de pe fata pamantului, iar la pomenirea credinciosilor acei diavoli scoteau toate "sunetele" hidoase posibile de pe fata pamantului. Era mai rau decat la un film de groaza, nu stiu cu ce ii linistea astfel de ritualuri pe adeptii popei Nicu.