Citat:
În prealabil postat de bmd
Incep prin a raspunde tuturor ce i-am raspuns lui Cristian.
Fetita mea nu a facut vaccinul pentru ca in Germania incidenta acestei boli nu-i prea ridicata, asa ca nu vad necesitatea lui in cazul nostru. Cum este in Romania nu stiu, asa ca nu pot spune nimanui sa-l faca sau nu.
Pe mine ma deranjaza faptul ca fiecare isi da cu parerea, aducind argumente mai mult sau mai putin adevarate care sa-i sustina punctul de vedere.
De ex. Asociatia Provita (pt care eu am un respect deosebit) vine cu un material de loc informat tragind spuza pe linia lor. Un lucru fortat si de care aceasta asociatie s-ar fi putut lipsii.
Exemple:
[SIZE=3]LA CINE APARE INFECȚIA CU HPV?[/SIZE]
[SIZE=3]În mod sigur nu la fetele de 10-11 ani, vizate de campania Guvernului![/SIZE]
[SIZE=3][COLOR=red]Din pacate viata sexuala incepe foarte devreme la copiii de astazi iar vaccinul trebuie facut inainte de inceperea activitatii sexuale[/COLOR].[/SIZE]
|
Oare nu e mai usor sa ne educam fetele si sa le pregatim pentru o viata morala, in loc sa le vaccinam si sa le dam astfel "liber" la o viata dezordonata, aducatoare de tot felul de boli, tot mai multe si mai diverse?!?