Draga frate intru Hristos, Razvan, te rog sa ma crezi ca mi-au dat lacrimile la citirea celor scrise de tine si mai ales la propunerea ta; ma doare rau , dar rau sufletul sa vad ca parintele e catalogat drept eretic, mare dreptate ai in ceea ce ai scris dar noi care l-am cunoscut si incercam macar sa-i urmam invataturile nu putem decat sa postam si sa-i luam apararea "mamei" noastre care ne-a nascut duhovniceste asa cum a spus si fratele Geo;
daca toti ar avea un pic de bunavointa sa cerceteze asa cum ai facut fratia ta, sa cerceteze macar putin predicile si viata parintelui si nu sa asculte ce scriu asa zisii fosti ucenici....ar vedea ca s-ar folosi; dar pe langa acestea,au luat de bune ce si ce a scris parintele David care nu numai la adresa parintelui Visarion a adus vorbe de ocara ci si la alti mari parinti duhovnicesti catalogandu-i dupa numele pastorului lor: manditari, visarionisti etc. Dumnezeu sa-l odihneasca si sa-i ierte aceste pacate pentru ca probabil a avut pentru ce sa dea socoteala!
As mai vrea sa spun multe dar cuvintele mi se opresc si-mi fac un nod in gat, creandu-mi o stare de plans;in plus ma grabesc sa ajung la vecernie.
Doamne, toti suntem fapturile mainilor Tale, iarta-ne si ne miluieste pe toti dupa mare mila Ta!
|