View Single Post
Vechi 27.11.2008, 20:44:56
bmd
Guest

Smile

Prietene (al fotbalului) de ce atita patima? Spume la gura? Nervi? Cu ce ti-am gresit? Te-am trimis eu sa te vaccinezi (eventual antirabic)?

1. N-am stiut ca inteligenta este apanajul celor botezati ortodox; de altfel poate zicala care te-a inebunit dateaza de pe vremea cind exista o singura biserica si ca atare ea este ortodoxa (dar vine dintr-un spatiu actualmente protestant.)

2. Cine a spus sa crezi orbeste un medic? Daca mai cunoaste ai stii ca tocmai cu asta ma ocup: incerc sa fac oamenii sa nu creada orbeste medicii. Insa reciproca este cel putin la fel de valabila. De ce am crede un nemedic? De ce te-am crede pe tine? Pe iustin 32? Pe oricine altcineva?

3.Marile pandemii au inceput in perioada in care nici nu existau medici sau medicina se rezuma la lasare de singe. Virusii nu au nevoie de medici ca sa se raspindeasca. Nici bacteriile. Si fara medicina , fara masurile de igiena ar face-o mult mai bine.

4. Se prea poate ca tu sa fi fost martor la "orori medicale" sau cobai fara voie (unele semne exista) eu am fost cobai de buna voie si nu-mi pare de loc rau, poate se vor folosii alti bolnavi de "experienta mea oribila"

5. Orice vaccinare trebuie sa fie doar cu acordul celui vaccinat; aici sintem de acord. Mai greu este cind trebuie luata decizia la 9 ani. Dumnezeu sa-i apere pe copiii a caror parinti iau decizia gresita !

6. Orice medicament care iasa pe piata are niste faze de testare. Pina sa se administreze populatiei, testele de care vorbesti tu sint deja facute. Acum fiecare individ reactioneaza diferit la medicamente ca si la orice altceva (de exemplu reactia ta violenta la cuvintul [COLOR=red]protestant[/COLOR] sau la mesajele mele in general)

Cu speranta ca nu am facut sa-ti creasca tensiunea mai mult decit este crescuta si sperind ca pe undeva mai exista un strop de umor iti doresc numai bine!
Reply With Quote