Hai sa va fac eu una pe loc:
ma dor tamplele, tamplele Tale, asha incet shi trist ma dor, ca un stralucit de soare.
ma dor ochii, ochii Tai ma dor, asha sub pleoapele arzatoare asha ca un nor.
ma doare privirea, privirea Ta ma doare tare, asha ca o stea plina de duioasa rasuflare.
ma doare timpanul shi ceara din ureche ma doare, fiindca toate sunt ale Tale, shi imi bate sus in munte, ca o strafulgerare, o toaca de lemn, ud, ca pe ploaie bate, ca acum n-ai mai facut Arca Doamne, ci luntre shi punte, ca sa vi pe limba mea, ca iata ma doare shi limba mea, shi ma doare mai tare decat te doare pe Tine limba Ta, caci limba mea e calatoare, pe cand limba Ta este stalp de nea...
ma doare pieptul Doamne, shi inima Ta ma doare, caci toate din ea sunt sus prinse de o singura lacrima, acoperita cu plapumioara, shi in ea se vede toata creatzia Ta, asha ca odinioara...
ma dor shi piciorul shi mana Ta ma dor, curate, asha ca durerea in suflet fiindca ce ai suflat odata nu s-a mai stins, din pacate, shi pentru ca te-ai aratat zi de zi in toate zilele cele nenumarate... shi nimeni nu te-a luat in seama, din pacte, ca prin vis.
ma doare shi la Tine-n gand c-ash vrea sa te mai doara Doamne shi Duhul Tau plapand, asha ca sa nu ma mai satur niciodata de fericirea noastra Doamne... ca Tu in nevazut, rugand, plangand.
e? o facui iar lata shi in poezie...
|