Pentru Clausemi
Pai asa fac oamenii in tara noastra, mai intai pupa mana care i-a crescut si apoi o frang , ca e mai usor asa.
Vin eu si te intreb , daca spui ca ai fost in lucrare si ai vazut si lucruri care nu sunt bune, le-ai spus??????? Ai spus cuiva despre ele? Tot eu te intreb, crezi ca tu traiesti crestineste, ai incercat cumva sa faci ce spune Parintele Visarion , nu ce-ti spune ala si ala...
Exista o vorba... " rufele se spala in familie" si cu siguranta ca tu sau altii ca tine au obiectii legate de orice biserica in care merg si de orice preot care la un moment dat iti va face o observatie.... asa ca mai bine, mergi la paritele la care te spovedesti si intreaba asa : " Parinte eu am fost in lucrare si Parintele Visarion mi-a dat hrana duhovniceasca, ma invatat ce sa fac ... si acum vreau sa-l ponegresc pe el si ceea ce a facut el, e bine parinte sa fac asa????
Vreau sa dau primul cu piatra ca e mai usor sa recunosc si sa vad greselile decat faptele bune, nu-i asa ca este bine ??
Pleaca capul frate ca vine moartea , nu suntem noi in masura sa zicem de nimeni nimica.... nu mai judeca ca sa nu fii judecat, nu mai spune nimica despre nimeni ca nu este treaba ta asta, traieste intru Hristos asa cum te-a invatat Parintele Visarion si ai sa fii fericit.
Hristos sa fie cu tine si sa-ti lumineze gandurile..
|