Subiect: Curiozitate...
View Single Post
Vechi 24.11.2008, 16:17:08
heaven's Avatar
heaven heaven is offline
Senior Member

Data înregistrării: 23.11.2008
Locație: Brasov
Religia: Ortodox
Implicit

Vorbeam de natura in general,nu doar de animale in mod special.Repet,tehnica asta de a pune pumnul in gura pe care o observ la unii si de a trimite omul la plimbare("lasa discutia pe animale.ro")...mi se pare dubioasa tare.
"Calitatea de "iubitor de animale si natura" nu are absolut nimic a face cu ortodoxia!"-atunci,ce sa inteleg,in opinia dumitale,ca ortodoxia nu are nimic de a face cu viata,cu iubirea pentru creatie,ca nu are nimic de a face cu Dumnezeu,in fond?
"Mila propavaduita de BOR nu te trimite sa iti bagi picioarele in rahat de caine, nu te trimite sa scoti pisici de prin canale, nu te pune sa cheltui banii pt cutia milei pt tratamentul unor animale amarate si chinuite, nu te pune sa cureti raia,nu te pune sa dai banii pt mancarea ta de post pe mancare pt adaposturi... Nu. Biserica iti spune sa te rogi! Si nu cumva sa iei atitudine, nici pt animale, nici pt cauze ecologice."-Ma rog,dar stau cu mainile in san?Ce fel de propaganda mai e si asta?
"Daca ar fi lagare pt oameni,oare atitudinea ar fi la fel?"-nu pot vorbi in numele altora,dar in numele meu da:imi pasa de tot ce are viata pe Terra,oameni,animale,plante!
"Fiecare poate face ceva, cat de mic,conteaza. "we can do no great things, only small things, with great love"-asta a spus maica tereza."-si acum ce facem,ne contrazicem?
Ba trebuie sa ne implicam,ba nu?
Evident,ar trebui sa facem absolut tot ce ne sta in putintaentru oameni si vietuitoarele planetei.De ce ar avea BOR ceva impotriva acestui lucru,ca tot nu inteleg?
Reply With Quote