Subiect: Curiozitate...
View Single Post
Vechi 24.11.2008, 14:28:22
ory ory is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.09.2006
Locație: Galați
Religia: Ortodox
Implicit

Foarte buna intrebare!
Eu cred ca nu doar ecologistii trebuie sa se ocupa,ci noi toti,noi cei care suntem oameni si stapanim,pe perioada vietii,pamantul;"flora,fauna si intreg Terra".pentru ca ne pretindem oameni si mai mult decat atat,Slujitori ai Celui care a creeat toate acestea.Deci,in primul rand din respect pentru credinta noastra trebuie sa protejam toate acestea,se impune de la sine,si-n al doilea rand pentru ca,de fapt stirpindu-le in picioare,ne taiem creca de sub aceleasi picioare,caci toate acestea reprezinta un ecosistem care ne avantajeaza numai daca il respectam cum se cuvine.
Dar nu suntem nici pe departe credinciosi,ci niste avari,poate ca mai avari decat a putut concepe insusi Dumnezeu cand a creeat toate acestea,altfel poate ca ne-ar fi dat sa ne ajunga...ca nu ne mai saturam de atata profit si de atata distrugere,uneori creeata doar din placere.Si mai grav!
La acest capitol,no comment!N-am inteles niciodata cum poate exista atata foame pe pamant,in timp ce 2%dintre oameni detine toata hrana omenirii...cum poate sa o suporte?Nu este prea mult pentru ei?Nu!,pentru ca omul nu are limite,dar animalul Da,si ma intreb uneori,de ce ne-a fost data oare aceasta superioaritate a ratiunii,ca sa ne inalte sau ca sa ne doboare,caci noi,NE TOT AFUNDAM IN NEPASARE!!!!