Citat:
În prealabil postat de mioara
Eu stiu ca omul are doar un inger pazitor care i se da in momentul botezului dar ca la moartea omului mai vin 2 ingeri care sa ajute sufletul sa treaca prin vami. De judecat vor fi judecati ingerii cazuti-diavolii pt. neascultarea lor si pt. relele facute oamenilor. Iar de ora 9 stiu de la parintele Cleopa care recomanda acest lucru.Si nu cred ca ingerul va fi judecat pt. faptele omului deoarece omul este liber si va da singur raspuns pt. ce a facut in viata. Doamne-ajuta!
|
9 dimineata ? Ce mai trebuie ca sa fie bine ingerului meu pazitor ? in ultimul timp m-am departat de Dumnezeu ( am tot felul de griji si probleme si nu ma mai gandesc la El ) si simt ca si ingerul meu ori e departe plecat sau e slab. ce sa fac ca sa imi ajut ingerul ? daca il ajut pe el, ii dau putere si ma ajuta si el pe mine sa ma vindec din punct de vedere spiritual. nu vreau sa radeti de mine si sa credeti ca am minte de copil si ca pun intrebari puerile, dar ma gandesc ca eu am multe pacate si poate ca intai ar trebui sa il ajut pe ingerul meu sa se intareasca, sa aiba putere si apoi sa ma ajute cu puterea si rugaciunile lui. ps: eu cred in ingeri