View Single Post
Vechi 20.11.2008, 17:09:01
danyel danyel is offline
Senior Member

Data înregistrării: 17.06.2006
Locație: Cluj Napoca, Ardeal ,Romania
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de vasinec Vezi mesajul
Ce intelegeti din urmatorul verset?

"El, macar ca avea chipul lui Dumnezeu, totusi n-a crezut ca un lucru de apucat sa fie deopotriva cu Dumnezeu, ci S-A DEZBRACAT PE SINE INSUSI SI A LUAT CHIP DE ROB, FACANDU-SE ASEMENEA OAMENILOR."(Filipeni 2:6,7)

Putem spune ca Dumnezeu moare? Domnul Iisus Hristos, cand a fost pe pamant, a murit pe cruce?

Putem spune ca Dumnezeu poate fi ispitit(Iacov 1 :13)? Domnul Iisus Hristos, cand a fost pe pamant, "a fost ispitit in toate"(Luca 4:13, Evrei 4:15).

Putem spune ca Cel care a fost ispitit, dar nu a pacatuit, a fost Dumnezeu? Atunci gasim o scuza pentru pacat. Noi suntem oameni.

Eu cred ca Cel care a fost ispitit dar nu a pacatuit, a fost Om ca si noi. Legatura Sa permanenta cu Tatal L-a facut sa nu pacatuiasca. Domnul Iisus Hristos ne-a dat un exemplu despre felul cum poate fi biruit pacatul. Si pentru a putea face asta, "S-a dezbracat pe sine insusi si a luat chip de rob, facandu-se asemenea oamenilor".

Va rog sa nu talmaciti spusele mele si sa veniti cu ideea ca noi nu am crede in Dumnezeirea Domnului Iisus Hristos.

Doamne fereste mai oameni buni cat de tare v-ati afundat in ratacire, Iisus s-a dezbracat de Slava Dumnezeiasca dar nu de Dumnezeire, el nu s-a rupt in doua, daca ar fi fost doar om, ce rost ar avea sa se mai fi numit pe Sine Dumnezeu, ce rost mai are sa credem si sa ne rugam lui daca e doar un intermediar pentru lucrarea lui Dumnezeu? a murit firea omeneasca, a fost ispitata firea omeneasca nu cea dumnezeiasca, cum adica, Hristos a fost Dumnezeu pana la intrupare, apoi n-a mai fost Dumnezeu iar dupa inaltare s-a facut din nou Dumnezeu? ce inseamna ratacirile astea? Hristos pana la inviere n-a fost mort, inconstient, doar trupul lui era in mormant, El dupa cum spune Scriptura s-a pogorat ca sa ridice duhurile dreptilor de dedesupt.. nu mai vreau sa aud atatea idiotenii pe forumu asta, atatea talmaciri si rastalmaciri, niciunul din care ne pierdem timpul aici nu suntem alaturi de Dumnezeu, pt ca prea ne pierdem in detalii si prea ne mandrim, atat noi ortodocsii cat si voi neo-protestantii

Pacea lui Hristos, la care ați fost chemați, ca să alcătuiți un singur trup, să stăpânească în inimile voastre, și fiți recunoscători.(Coloseni 3:15)
Reply With Quote