View Single Post
Vechi 20.11.2008, 12:40:13
MarinaAlca's Avatar
MarinaAlca MarinaAlca is offline
Senior Member

Data înregistrării: 18.07.2008
Locație: The Land from Down Under
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de silverstar Vezi mesajul
[COLOR=green]Anul trecut am fost banata pentru ca vreo doua doamne cresti-ortodocse de pe aici erau deranjate de postarile mele si atat au stat pe capul administratorului pana mi s-a interzis accesul pe forum. [/COLOR]
[COLOR=green]Ok, acum a inceput acelasi lucru. Doi dintre useri au spus administratorului ca eu le-am trimis mesaje in care i-as fi felicitat ca nu sunt "pierduti"... Chiar nu va este rusine celor care va ocupati cu asa ceva? Daca aveti sa-mi spuneti ceva, de ce nu o faceti aici, direct, in vazul tuturor? De ce sunteti lasi? De ce va ascundeti rautatea in spatele credintei? De ce sunteti ipocriti?[/COLOR]
Silvia, nu e treaba mea sa intervin, dar sincer, te rog ceva... maine cand te vei trezi, deschide cu calm si detasare acest forum si citeste postarile tale din ultima vreme.... cu detasare!!!!!... sa vedem cum ti se vor parea .... pana nu demult citeam postarile tale cu multa placere si interes.... dar acum chiar nu stiu ce tulburare s-a produs in sufletul tau... mesajele tale din ultimul timp sunt o adevarata oglinda a starii interioare.. iarta-ma... sper sa o recitesc curand pe adevarata Silvia!
Reply With Quote