da costele,
Femeia desfrinata,zaheu,tilharul...sint exemple de urmat pentru noi,dar nu in sensul ca trebuie sa desfrinam,sa tilharim,etc...ca o sa vina o vreme cind o sa ma impartasesc cu Hristos...ca s-ar putea sa nu o mai apuc.Ei sint exemple pentru noi in ceea ce priveste pocainta lor,nu viata de dinainte...
Ortodox4life s-a dus cumva intr-o extrema( in limbaj mai ales ),tu te-ai dus in cealalta...el s-a dus inspre dreapta iar tu inspre stinga.El indeamna sa nu pacatuim,ceea ce ne indeamna si Dumnezeu ( Sa nu furi,sa nu minti,sa nu ucizi...)...tu ce spui aici eu nu inteleg.Hai sa te intreb direct:Este pacat sa te tatuezi sau sa-ti faci piercing,sau sa-ti mutilezi trupul ?
Iar daca este pacat,si nu ti-l spovedesti exista riscul sa-ti pierzi viata vesnica ?
Pilda cu tilharul de pe cruce,si femeia desfrinata,etc....se da mai ales oamenilor deznadajduiti,care nu mai cred in mintuirea lor...nu in alt sens.
Revenind la lucruri mai serioase,parerea mea despre tatuaje,si piercing si altele...este ca reptilienii incearca sa-i obisnuiasca pe oameni de pe acum cu faptul de a fi insemnati,de a avea obiecte straine in corpul lor.Eu cred ca oamenii nu se simt comfortabili sa stie ca au un obiect de metal in ei ( cip ),sau sint insemnati precum puscariasii,sau vitele (tatuaj ).De asemenea cerceii la barbati ( asta e pro gay,sa efemineze barbatii )....tocmai de aceea se folosesc( reptilienii,martienii )si de moda si de celebritatile de la holywood si aiurea sa-si atinga scopurile uricioase...cum spunea parintele Iustin,acum se incearca demonizarea oamenilor,si la chip ( adica cum arata ) dar si la suflet ( pacatul nu mai este asa rau,nu mai este nevoie de Iisus Hristos Dumnezeu pentru mintuire,etc...ecumenisme intr-un cuvint,ca sa o fac sa zimbeasca pe AncaMiha)