Subiect: De ce e pacat?
View Single Post
Vechi 18.11.2008, 18:35:18
ory ory is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.09.2006
Locație: Galați
Religia: Ortodox
Implicit

Nu mai scap de ce?De mine?,Vsovi?Hai ca am mancat ceva ciocolata amara si endorfinele ma fac sa sar de la strudel,la alte bazaconii fara sens.Insa,mai fara sens ca tine nici ca pot exprima,ca n-am inteles mai nimic din ceea ce ai spus,si mai mult decat atat,din ceea ce mi-ai adresat.
Imi place ca strudelul lui Silverstar a capatat o atata importanta,incat an si uitat ce mai este pacat si ce nu.Parca de pacat era vorba,pana la urma.Aha,si de barbatul prezentabil,sau manierat cum o fi,ca tot atragator ramane,dar si "cenusa si putrejune"...asta ca suntem in post.
Multe scuze ne mai atribuim,si ne si complacem in ele,dar mai ales mult ne mai delimitam nevoile de firescul transformat in nefiresc,si-atatea,si-atatea ponegriri a fiintei noastre "creata dupa chipul si asemanarea Domnului!".
Toata lumea spune ca nu este important trupul,insa el semnifica puntea spre inaltarea sufletului spre adevaratul sens vesnic.Pai,cum sa treci de la un mal la altul fara punte,nu ai cum!Deci,este mai mult decat important,fara el sufletul nu si-ar gasi salas,dar nici sens eliberarii vesnice.
Scuze!...cred ca am abuzat de cacao!!!Un fel de strudel a la Ory...caci,nu-mi plac placintele.
Reply With Quote