View Single Post
Vechi 18.11.2008, 16:41:32
Iustin32 Iustin32 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 05.05.2008
Implicit

Citat:
În prealabil postat de vasinec Vezi mesajul
Ce se va intampla cu Sfintii Apostoli? Vor fi mantuiti? Caci ei nu s-au rugat la Maica Domnului si nici macar nu au vorbit despre ea. Dimpotriva, iata ce spun:

"In nimeni altul nu este mantuire: caci nu este sub soare nici un alt Nume dat oamenilor, in care trebuie sa fim mantuiti" (Faptele apostolilor 4:12 - este vorba despre Domnul Iisus Hristos).

"Caci este un singur Dumnezeu si este UN SINGUR MIJLOCITOR INTRE DUMENZEU SI OAMENI: OMUL IISUS HRISTOS"(1 Timotei 2:5)

"Caci n-am avut de gand sa stiu intre voi altceva DECAT PE IISUS HRISTOS SI PE EL RASTIGNIT"(1 Corinteni 2:2).
20. Atunci a venit la El mama fiilor lui Zevedeu, impreuna cu fiii ei, inchinandu-se si cerand ceva de la El.
21. Iar El a zis ei: Ce voiesti? Ea a zis Lui: Zi ca sa sada acesti doi fii ai mei, unul de-a dreapta si altul de-a stanga Ta, intru imparatia Ta.
22. Dar Iisus, raspunzand, a zis: Nu stiti ce cereti. Puteti, oare, sa beti paharul pe care-l voi bea Eu si cu botezul cu care Eu Ma botez sa va botezati? Ei I-au zis: Putem.
23. Si El a zis lor: Paharul Meu veti bea si cu botezul cu care Eu Ma botez va veti boteza, dar a sedea de-a dreapta si de-a stanga Mea nu este al Meu a da, [SIZE=3][COLOR=Red]ci se va da[COLOR=Navy] celor [/COLOR]pentru care s-a pregatit de catre Tatal Meu. [/COLOR][/SIZE]Matei 20

Cine sunt acestia doi ,,[SIZE=3][COLOR=Red]pentru care s-a pregatit de catre Tatal Meu.,,???
Sunt Maica Domnului, Imparateasa [/COLOR][/SIZE]cum o numeste in Duh proorocul David
[COLOR=Navy],,Statut-a [SIZE=3]Imparateasa [/SIZE]de-a dreapta Ta, imbracata in haina aurita si prea infrumusetata.,,(Ps 44,11)si Sfantul Ioan Botezatorul, ,,cel mai mare dintre cei nascuti din femeie,, dupa cum l-a numit Insusi Hristos.
Iata cine e Maica Domnului, Imparateasa, tot asa cum si Sfanta Elena, mama Sfantului Imparat, cel intocmai cu Apostolii, Constantin cel Mare este numita impreuna cu fiul ei Sfintii Imparati...
Cum crezi tu ca ar fi lasat putreziciunii si mortii Cel ce este Invierea si Viata pe Maica Sa care este cea mai Sfanta persoana care a trait pe pamant?
[/COLOR]
Reply With Quote