Subiect: De ce e pacat?
View Single Post
Vechi 17.11.2008, 21:00:44
silverstar's Avatar
silverstar silverstar is offline
Senior Member

Data înregistrării: 17.04.2006
Smile

Citat:
În prealabil postat de tigerAvalo9 Vezi mesajul
Cum sa fie pacat sa razi? Pana si Mantuitorul Iisus a zambit sau a ras ,a privit sau a gandit.Ce ai vazut tu sunt pareri personale ale unor oameni.Si eu am multe pareri dar nu inseamna ca sunt lucruri scrie in Biblie.
Daca te uiti numai la titlurile postate, si simti ca te ia cu fiori.
[COLOR=green]Imi amintesc ca atunci cand a fost subiectul in care se pleda impotriva rasului, am spus ca Bunul Dumnezeu ne vrea veseli si ca si Dumnealui rade impreuna cu noi atunci cand radem pentru ca ne este bine, pentru ca suntem multumiti. Amintiti-va de Ion Creanga si de rasul sanatos, romanesc, homeric al personajelor din opera lui. [/COLOR]
[COLOR=green]Vreau sa se inteleaga ca nici nu ma gandesc la ranjet, la rasul rautacios, nascut din ura sau invidie. Nici nu vreau sa vorbim despre asa ceva. [/COLOR]
[COLOR=green]Haideti sa recunoastem ca pe toti ne umfla rasul cand iarna, vedem pe cineva alunecand pe gheata. Desi pentru cel care aluneca si pica pe gheata nu e placut, rasul nostru e instantaneu, e prima reactie pe care nu ne-o putem stavili/stapani. Nu cred ca asta e un pacat, n-are cum sa fie... [/COLOR]
[COLOR=green]Sau, cum sa nu razi la o gluma buna sau la replicile pline de umor ale copiilor...[/COLOR]