View Single Post
Vechi 17.11.2008, 18:12:18
cristiboss56's Avatar
cristiboss56 cristiboss56 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 16.12.2006
Locație: Oricare ar fi vicisitudinile zilelor și anilor,oricare ar fi durata lor,vine ora răsplatei:BRĂTIANU
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de ory Vezi mesajul
Da,...si eu as vrea sa mai reinvat a croseta!!!,dar nu se mai poarta mileurile si nici accesoriile crosetate,poate daca schimbam ceva moda.
Nu am un nume "rasunator",dar nici nu l-as schimba,pentru ca este numele meu,ma defineste,intr-un fel.Japonezilor le era greu sa-mi pronunte numele,astfel ca mi-au ales ei unul mai mic si-mi place,de atunci este folosit chiar si in ziua de astazi la mine in familie.Este vorba de Ema.
Cat despre un nume de calugarie...ce ziceti de Singlitichia?!Ciudat,nu!La fel de ciudat ca si topicul acesta.
Spunea cineva pe-aici ca i-ar placea nume de calugarie Petru,pai da eu credeam ca nu se pune la calugarie nume de sfinti mari,ci nume din sfintii cei de zi cu zi,tocmai de aceia sunt ceva mai neintalnite;Arsenie,Nichifor,Maximiliana,Ghenadie, Anisia...etc.
Ma rog!,n-are importanta pana la urma,totusi este bun si-un topic de-asta mai fara sens,astfel putem spune ce ne trece prin cap,pana la urma.
SORRY!
Simpatica si sincera postarea ta Ory. Sa sti ca nu este un topic ciudat in sensu rau al cuvantului si se simte nevoia unei desclestari sa zic asa si pana la urma, decat raca si polemici fara rost, este cu mult mai de folos, un cuvant, o idee, un gand , chiar de nu prezinta o importanta deosebita. Firea umana simte nevoia si in astfel de "refulari".