View Single Post
Vechi 15.11.2008, 10:47:42
mihai07
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de vasinec Vezi mesajul
Nu-i acuz de nimic pe crestini. Am spus ca teoria sufletului nemuritor sta la baza spiritismului. Ce credeti ca sunt pomenile si parastasele? Tot o forma de spiritism, dar cu ambalaj crestin.

Spuneati ca scrieti pentru cititorii de pe forum. Si eu fac la fel. Mizez pe spiritul lor cercetator si postez un link ortodox, despre drumul sufletului dupa moarte. Sa analizeze fiecare.

http://www.sfaturiortodoxe.ro/drumul.htm

P.S. Parca nu ma pot abtine si comentez un scurt fragment din acest articol.

[COLOR=#333333]"Atunci diavolii urlă, răcnesc și se mănie că pe acest suflet care avea păcate mari, avorturi, preacurvii, furturi, înjurături, beții și altele, nu-l mai găsește scris cu nimic. Când creștinul a fost dezlegat de preot pe pământ, Duhul Sfânt a șters de acolo toate păcatele lui. Cuvântul lui Hristos care zice: Tot ce va dezlega preotul pe pământ, va fi dezlegat și în cer. N-ați auzit? Ce va lega el pe pământ, este legat și în cer."[/COLOR]

[COLOR=#333333]Eu stiam ca pacatele mele sunt sterse prin credinta mea in jertfa Mantuitorului. Unde este jertfa Domnului Iisus Hristos si sangele curs pe Cruce, spre iertarea pacatelor noastre? Au fost inlocuite cu "dezlegarea facuta de preot"! Cum se numesc cei care se pun in locul lui Hristos? [/COLOR]
vasinec nu ai inteles nimic. Si te mai dai si cunoscator al Scripturilor.

Citat:
Adevărat grăiesc vouă: Oricâte veți lega pe pământ, vor fi legate și în cer, și oricâte veți dezlega pe pământ, vor fi dezlegate și în cer.
Preotul dezleaga. Dumnezeu iarta.
Ce e asa de greu de inteles? Preotul nu se pune in locul Mantuitorului. Nu preotul iarta ci da dezlegare. Invata sa faci diferenta.