Subiect: cuvinte de folos
View Single Post
Vechi 14.11.2008, 07:41:09
mirelat
Guest

Implicit

Citat:
Īn prealabil postat de dorinastoica14 Vezi mesajul
Nu stiu cat de folositoare vor fi cuvintele mele [COLOR=black](spun aceasta pentru a fi in contextul numelui topicului pe care postez)[/COLOR] dar, citind in acesta si in cel intitulat "Cu ce om v-ati casatori" nu m-am putut abtine sa nu adaug si eu ceva!
Din trairile mele eu am invatat un lucru: Dumnezeu ne da viata de care avem nevoie pentru mantuirea noastra iar neimplinirile si necazurile sunt pentru sporirea noastra in cele duhovnicesti.
Atunci cand acestea apar noi trebuie sa fim inarmati ci rabdare,cu credinta si cu dragoste pentru a le putea depasi si pentru a inainta pe anevoiosul drum al vietii care este doar anticamera in care stam pentru a ajunge la judecata lui Dumnezeu.
Cand pasesti in viata de familie totul pare usor si frumos dar, a ramane impreuna si cand apar lipsuri, neintelegeri, boli, necazuri cu serviciul, necazuri cu copii, cu socrii cu parintii reprezinta totusi "argint lamurit in foc,curatit de sapte ori".
Eu nu-i cred pe cei care spun ca la ei totul merge struna si ca sunt perfect multumiti de relatia lor! Daca este asa de ce sunt atatea divorturi?
Ca femeie casatorita atunci cand barbatul tau este bolnav si nu-ti mai poate oferi nimic oare a avea grija de el si a ramane langa el nu este o jertfa? Sunt atat de diferiti oamenii si fiecare are problemele lui de aceea nu este bine sa judecam pe nimeni niciodata!
foarte intelepte si de folos cuvinte.
Reply With Quote