Subiect: cuvinte de folos
View Single Post
Vechi 12.11.2008, 00:40:58
Anca-Miha
Guest

Implicit

QUOTE=MarinaAlca;100260]Departe de mine sa ma gandesc la o comparatie in privinta credinciosiei lor!!!!!!!!!!!!!! Ci doar sa amintesc ca lsi ele erau hulite ca sunt sterpe si ce mare rusine pe neamul lor fara mostenitori, probabil ca si despre ele se spunea ca nu sunt placute de Dumnezeu atata timp cat nu au aceasta binecuvantare, si poate ca si ele au fost acuzate ca au grija in mod egoist numai de persoana lor....iar in final uite ce raspuns au primit la rugaciunile lor!! Frumoasa palma morala, data de Dumnezeu tuturor clevetitorilor lor!!!
[/quote]
Unde ai citit ca au fost clevetite? Da-mi te rog niste versete.

Eu nu am clevetit pe nimeni; am vrut doar sa aflu, din punct de vedere duhovnicesc, care e motivul ca cineva nu are copii. Cum stiu ca orice neregula in corpul si sufletul nostru se datoreaza pacatelor, am intrebat despre ce pacate e vorba in acest caz.
Intelegi ca nu am vrut sa pun pe nimeni in inferioritate?
Pentru infloritura fiecaruia nu sunt eu responsabila.
Si repet, nu ne comparam nici una din femeile din zilele noastre cu Femeile Sfinte din biblie.

Voi repeta de cate ori e nevoie aceasta explicatie, doar, doar vor intelege toti de ce am intrebat si la ce imi trebuia raspunsul:
pentru o prietena de-a fiicei mele, care vrea copii si nu poate face. E clar acum?
La o intrebare simpla, am asteptat un raspuns simplu si la obiect. Cer oare prea mult?

Marina, chiar e greu de inteles ca remarca cu "egoismul" era adresata unei singure persoane, care nu apreciaza ce inseamna sa fii mama? Nu vad de ce se simt atinsi si altii de pe forum de ceva ce nu le era adresat. Era o replica la o alta replica. Sa facem diferenta.cand e spus ceva la modul general si e valabil pentru toti, si atunci cand se refera la o singura persoana.
Reply With Quote