View Single Post
Vechi 11.11.2008, 00:08:59
tigerAvalo9 tigerAvalo9 is offline
Banned

Data înregistrării: 28.03.2008
Locație: Galati
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de silverstar Vezi mesajul
[SIZE=4][COLOR=teal]Domnule administrator, cu ce drept și in ce calitate tigerAvalo9 ma alunga de pe forum? Scrie undeva, in regulamentul de functionare al forumului, ca noi, crestin-ortodocsii trebuie sa gandim absolut toti la fel? [/COLOR][/SIZE]
[SIZE=4][COLOR=teal]Cititi, va rog cele scrise de tigerAvalo9 asta seara, la acest subiect, ca sa vedeti cum minte, fara a avea dovezi, si ce insinuari face, fara sa ma cunoasca, fara sa stie cine sunt.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=4][COLOR=teal]Multumesc![/COLOR][/SIZE]

Silverstar poti sa stai,nu te alunga nimeni,ti-am recomandat doar pentru ca ceea ce crezi tu este diferit de noi ,este adevarat ca toti oamenii au dreptul sa creada ce vrea,corect,dar daca ar veni unul printre ortodocsi si ar zice ca el crede ca Dumnezeu este o energie supranaturala nu in chip de om,altul daca ar crede altceva,altul altceva si tot asa,aici este un forum de crestini-ortodocsi nu altceva ,ateii poate au un forum,protestantii poate au un forum si tot asa.Poate am gresit si eu aducandu-ti vorbe urate si pentru asta imi cer scuze dar parerea mea personala,fiecare om are dreptul sa creada ceva despre alt om ,si voi puteti sa ma considerati nebun,este parerea voastra ,o respect,deci parerea mea este ca un om care nu crede ce scrie in Biblie ,care crede ca noi nu trebuie sa credem tot si sa ne supunem nu este crestin-ortodox.Sunt trist de faptul ca toti suntem crestini ortodocsi prin botez doar ca pastram doar eticheta.....Eu te sfatuiesc (nu te oblig) sa citesti Sfanta Scriptura si sa te apropii mai mult de Dumnezeu,fiindca tu poate crezi ,dar cine crezi tu ca este Dumnezeu nu este corect.
Reply With Quote