View Single Post
Vechi 10.11.2008, 23:08:33
tigerAvalo9 tigerAvalo9 is offline
Banned

Data înregistrării: 28.03.2008
Locație: Galati
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de silverstar Vezi mesajul
[COLOR=green]De ce preferi sa fii robul unor povesti de groază? Te obligă cineva? Nu! Atunci fii rațional și construiește-ți lumea ta numai din gânduri frumoase și imagini vesele. [/COLOR]
[COLOR=green]Tu scrii asa: "va veni Mantuitorul Iisus pentru a doua oara pe Pamant si va judeca oamenii si va distruge lumea asta..." [/COLOR]
[COLOR=green]Păi, ce faci? Îmi prezinți imaginea cuiva în care eu mi-am pus speranțe în timp ce dumnealui ne urăște și vrea să ne distrugă?... Ce sens mai are credința cuiva, încrederea, speranța?... Unde-i logica de aici? [/COLOR]
[COLOR=green]Nu știu dacă Domnul nostru Iisus Christos va reveni vreodată pe pământ, dar știu că lumea va dăinui în veci. Lumea, nu omul. Pentru că dacă Dumnezeu este veșnic, atunci și lumea va fi veșnică. Spune-mi, care tată își distruge propria creație? Este împotriva firii... [/COLOR]
[COLOR=green]A fi credincios nu înseamnă a fi ilogic, sau rob. A fi credincios înseamnă să iubești și să te iubești. Și iubirea înseamnă libertate.[/COLOR]

Uite loryb,are alte teorii pentru crestin si credinta .Si stiintific si religios se apropie un sfarsit al lumii.Este de necrezut ca o sa traim vesnic si peste miliarde de ani Pamantul tot acelasi va fi .Intreaba care e logica ,care e scopul,de ce Dumnezeu vrea sa sfarseasca acest Pamant,pentru ca daca te uiti peste tot globul,vezi cum creatia lui Dumnezeu,care la inceput era miraculoasa si implinita acum este plina de pacat,oamenii sunt buni? credinciosi totii? Exista oameni care batjocoresc pe Dumnezeu ,care rad,fac glume ,am vazut pe youtube un videoclip cu Mantuitorul Iisus fiind un om care dansa si canta pop pe nu stiu care melodie,bataie de joc,smecheria,intreceri in mafie,miliardari ,varsari de sange,razboaie,crime,indiferenta,vedeti si voi respectul unde este in lumea asta fata de cei mari pe strada,la scoala,in tramvai etc.Peste vreo 20 de ani probabil va fi mai rau ,mai multa ura .Daca totul era bine si frumos,totul era curat ,omul traia in armonie nu mai era sfarsit .Eu ,zic un lucru banal si ipocrit ,daca as fi marele si bunul Dumnezeu( niciodata nu mi-as dori sa fiu si nu ma pot compara cu El,eu sunt un nimic , o suflare pe langa El)as termina cu Pamantul de mult..Vazand ce au ajuns oamenii ce au ajuns mintile oamenilor ,ce a ajuns planeta ,un sfarsit ar fi vital.Nu exista om fara multe pacate,nu cred ca exista om care sa nu fi facut 3 greseli majore in viata,care sa nu fi calcat stramb..in ziua de azi nu mai exista nimic..
Reply With Quote