Subiect: SEMNELE TIMPULUI
View Single Post
Vechi 04.12.2006, 23:12:19
ancah
Guest

Implicit

Citat:
Īn prealabil postat de silverstar
Pai, cu asemenea raspuns tendentios si plin de ura, degeaba astepti Craciunul din punct de vadere religios. Un credincios nu se exprima cu ura si patima.
Am vorbit cu calugari de la Manastirile Neamtului! Cei care faceti atata caz de credinta pe aici, ar trebui sa mergeti sa vedeti cum vorbesc si cum se poarta calugarii de acolo. Sa mergeti sa luati de la ei exemplu de smerenie, de bunatate, de vorba dulce! Nu mai dati lectii si sfaturi, nu mai judecati cat voi insiva sunteti atat de impatimiti in rele! Adica ti se pare normal sa impui cuiva ideile tale? De unde stii ca sunt cele mai bune, sau contin "lumina si adevar"?...
Silever, eu nu mai stiu ce este ura. De unde ai scos-o?
In privinta smereniei ai dreptate. E greu de ajuns acolo. Ceea ce-ti doresc si tie.
Cine se gandeste la Dumnezeu nu poate fi impatimit in rele. Dar am observat ca, in ciuda faptului ca te consideri ortodoxa, si sper ca esti, te deranjeaza tot ce e legat de citate din Biblie. Pai cum se impaca una cu alta?
Aici nimeni nu impune nimanui nimic. Dar si eu am dreptul la opinia mea, care, nu intamplator, este in armonie cu cele scrise in Biblie, adica cartea de capatai a oricarui crestin. Eu pe marginea ei am chef sa vorbesc, daca iti place sau nu.
Iar cand spunem Lumina si Adevar, nu ne referim la noi ci la Dumnezeu. Dar atata ar trebui sa stii.
Reply With Quote