s1c2h3m4i5d6t7 |
22.04.2010 00:49:07 |
Cand esti cuprins de un asa duh roaga-te simplu sa te intareasca in credinta.Eu personal scriu si la litii-intarire in credinta si citesc acatistul ''bucurie neasteptata a MAICII DOMNULUI unde e scris de intarire in credinta.O sa-ti explic ceva ce o sa te faca sa nu mai cazi in necredinta[descurajari,demoralizari].Necredinta si deznadejdea sunt HULE IMPOTRIVA DUHULUI SFANT.Pacatele se iarta ,dar hulele impotriva duhului sfant nu se iarta nici acum,nici in vecii vecilor,a zis MANTUITORUL.Pt aceste 2 extraordinare mari pacate uneori nu are putere nici preotul sa te dezlege,trebuie sa mergi la un episcop daca persisti in aceste pacate.Am patit-o si eu odata si pr meu m-a trimis la un episcop sa ma spovedesc.Este insulta impotriva lui Dumnezeu sa nu crezi ca te ajuta in necazul tau.Diavolul vede sovaiala ,se uita atent la tine si actioneaza bagandu-ti in cap tot felul de idei negativiste.Cauta sa te distruga.Unii se si sinucid caci diavolul ii face sa nu mai vada scapare in problema lor.Daca incepi sa te rogi,incep sa-ti vina idei optimiste.Un preot m-a invatat sa ma rog fortat chiar daca sunt deznadajduita.Asa am facut si incet,incet mi-a venit increderea in Dumnezeu si am inceput sa gasesc explicatii la toate ce mi se intamplau.M-a ;;trezit''din starea mea si faptul ca fac cel mai greu pacat:hula.Cred ca sfaturile le pot da cel mai bine cei ce au trecut prin faze din astea
|