Forum Crestin Ortodox

Forum Crestin Ortodox (http://www.crestinortodox.ro/forum/index.php)
-   Generalitati (http://www.crestinortodox.ro/forum/forumdisplay.php?f=503)
-   -   Aderarea la U.E. (http://www.crestinortodox.ro/forum/showthread.php?t=829)

Laurentiu 23.10.2006 18:32:02

CE vrea Uniunea Europeana ?Vrea legiferarea casatoriei intre homosexuali in biericile noastre scoaterea orelor de religie din oralul scolilor..Credeti ca este bine spre ce ne indreptam Oameni moderni... grad ridicat de civilizatie CE a facut Iisus cu cei care vindeau in templu boi porumbei si faceau comert le-a rasturnat mesele si a facut un bici din carpe cu care i-a scos afara din templu .
Cata nepolitete ar putea spune un om care se vede modern si care stramba din nas cand vede o hartie pe jos ..dar care primeste cu bratele deschise gunoiul patimilor si pacatelor fara nici un fel de jena..

MARIUS_DANIEL 24.10.2006 12:23:01

Cine este ortodox adevarat nu are cum sa nu-si dea seama care sunt de fapt planurile U.E. si N.A.T.O.Amandoua fac parte dintr-o mare conspiratie masonica,iar scopul lor este de a controla si de a distruge in final lumea.Oare nu scria in Apocalipsa ca in vremurile din urma va exista un singur mare imperiu,o singura limba,o singura moneda,o singura religie,peste care va domni antichrist?Asta vor masonii sa faca,de aceea ne vor cu tot dinadinsul in organizatiile lor,nu motivele invocate de ei:pentru pozitia strategica si potentialul economic.Acestea sunt motive de suprafata,pentru cei ignoranti si nepasatori.Pe afara totul pare bine si frumos,dar aceasta este alta actiune subversiva si conspirata a lor de a distruge poporul roman,deoarce el este majoritar ortodox,detine credinta adevarata.Iata de ce, prin aceasta ordine mondiala pe care ei vor s-o impuna,s-a dezvoltat atat de mult ecumenismul.Odata intrati in U.E. putem spune ca ne-am ucis credinta poporului nostru,deoarece ei vor impune in toate statele catolicismul,cu motivul invocat ca statele majoritare sunt catolice.Uitati-va de-a lungul istoriei si veti vedea ca poporul nostru a fost mereu dusmanit si atacat de mai toate imperiile.Atunci s-au gasit conducatori credinciosi si viteji ce ne-au aparat tara si credinta,acum conducatorii nostri fara Dumnezeu ne duc ei insisi la pieire.Asa ca nu va uitati la ce spun ei si la banii lor,nu stiti care este motto-ul masonic:"Prin haos,la ordine".Ei ne-au adus intr-o situatie disperata si acum tot ei vin cu solutia salvatoare.

Dumnezeu sa ne apere.

CM 24.10.2006 13:43:37

Citat:

În prealabil postat de MARIUS_DANIEL
Cine este ortodox adevarat nu are cum sa nu-si dea seama care sunt de fapt planurile U.E. si N.A.T.O.Amandoua fac parte dintr-o mare conspiratie masonica,iar scopul lor este de a controla si de a distruge in final lumea.Oare nu scria in Apocalipsa ca in vremurile din urma va exista un singur mare imperiu,o singura limba,o singura moneda,o singura religie,peste care va domni antichrist?Asta vor masonii sa faca,de aceea ne vor cu tot dinadinsul in organizatiile lor,nu motivele invocate de ei:pentru pozitia strategica si potentialul economic.Acestea sunt motive de suprafata,pentru cei ignoranti si nepasatori.Pe afara totul pare bine si frumos,dar aceasta este alta actiune subversiva si conspirata a lor de a distruge poporul roman,deoarce el este majoritar ortodox,detine credinta adevarata.Iata de ce, prin aceasta ordine mondiala pe care ei vor s-o impuna,s-a dezvoltat atat de mult ecumenismul.Odata intrati in U.E. putem spune ca ne-am ucis credinta poporului nostru,deoarece ei vor impune in toate statele catolicismul,cu motivul invocat ca statele majoritare sunt catolice.Uitati-va de-a lungul istoriei si veti vedea ca poporul nostru a fost mereu dusmanit si atacat de mai toate imperiile.Atunci s-au gasit conducatori credinciosi si viteji ce ne-au aparat tara si credinta,acum conducatorii nostri fara Dumnezeu ne duc ei insisi la pieire.Asa ca nu va uitati la ce spun ei si la banii lor,nu stiti care este motto-ul masonic:"Prin haos,la ordine".Ei ne-au adus intr-o situatie disperata si acum tot ei vin cu solutia salvatoare.

Dumnezeu sa ne apere.

Domnilor, sunteti cam patimasi si parca 2000 de ani de la venirea lui Iisus nu au trecut.
Ce am invatat din mesajul vietii si mortii LUI?

Mesajele suna ca lozincile de trista amintire. Cel putin mie asa imi suna.
As intreba: ce legatura are credinta cu politica?
In trecut avea, in numele lui Dumnezeu s-au comis o groaza de "ispravi", care mai de care, m-as referi in special la catolici.
Dar unde ne este toleranta, iertarea, intelegarea, iubirea de aproapele?
Nicaieri. Suntem intoleranti si alimentam, cu atitudinea noastra, tot ce sa intampla negativ in jur.
Omul s-a obisnuit sa vada numai conspiratii, pericole, etc.
Este o exacerbare a teoriei FRICII.
Frica nu are ce cauta, dupa cum parintele Cleopa spunea, este cel mai mare dusman al rugaciunii. Si pe el il CRED.
Revenind la subiect. Cum poate UE afecta rugaciunea si credinta din inima mea?
Nicicum.
Totdeauna suntem preocupati de ce este in ograda altora.
Nu cred ca in acest mod putem sa schimbam ceva in inimile celor din jurul nostru.
Exemplul personal este singura varianta care functioneaza si, dupa cum se spune din batrani: "omul sfinteste locul".

Laurentiu 24.10.2006 14:07:23

Dar totusi este bine sa tragem un semnal de alarma
Nu ati vazut se voteaza niste legi Asta poate afecta viitoarele generatii
Este bine ca cei mici sa nu mai invete la scoala religie ???va dati seama unde se va ajunge pe viitor daca se voteaza asa ceva ?Credeti ca toti parintii isi duc copiii la biserica Sunt copiii care nu au primit de la parinti aceasta educatie si aflat din alta parte despre credinta religie ...
Uitati-va la un lastar cand ii pui o propta si se indreapta daca tinde sa creasca stramb Dar daca vrei sa indrepti un caopac batran mai poti?
Ei reperezinta viitoarea Romanie si noi suntem raspunzatori de educatia lor
De aceea trebuie sa strangem cat mai multe semnaturi impotriva legiferarii acestor legi

jeniffer 24.10.2006 14:25:39

Trebuie sa priviti pamintul in ansamblu, pentru a intelege ca omul si religia nu sint compatibile, fanatistii religiosi, care nu inteleg scrierile religioase despre zeu ca metaforice, le fac unealta de dominatie, iar ceea ce este bun si rau il cunoastem din viata, nu din scrierile unui grup de religiosi, care, folosind citeva invataminte ale lui Isus, au dat idei false despre societate, femeie si barbat, aparitia vietii etc. A fi civilizat, indiferent de sexualitate, care tot naturala este, nu depinde de credinta, ci de societate. Statul poate face ceva pentru o influenta pozitiva.

Laurentiu 24.10.2006 15:17:32

Citat:

În prealabil postat de jeniffer
Trebuie sa priviti pamintul in ansamblu, pentru a intelege ca omul si religia nu sint compatibile, fanatistii religiosi, care nu inteleg scrierile religioase despre zeu ca metaforice, le fac unealta de dominatie, iar ceea ce este bun si rau il cunoastem din viata, nu din scrierile unui grup de religiosi, care, folosind citeva invataminte ale lui Isus, au dat idei false despre societate, femeie si barbat, aparitia vietii etc. A fi civilizat, indiferent de sexualitate, care tot naturala este, nu depinde de credinta, ci de societate. Statul poate face ceva pentru o influenta pozitiva.

DEgeaba tot degeaba poti sa fii cel mai civilizat om din lume dar daca dai cu piciorul la credinta Esti ca si cum n-ai fi Desi traiesti esti mort

jeniffer 25.10.2006 01:01:05

Credinta ca natura ne-a creat si nu omul supranatural inchipuit este cea mai dreapta credinta, caci bazata pe cunoastere.

silverstar 25.10.2006 08:52:28

Nu stiu, nu cred ca aderarea Romaniei la UE sa fie benefica pentru noi. In primul rand, cred ca ar fi trebuit informare, nu spun "mai multa" pentru ca nu a fost de loc. Nu stiu daca chiar se impunea un referendum, dar in loc de francofonie pentru care s-au cheltuit atatia bani, se facea un referendum pentru ca poporul sa-si spuna cuvantul, parerea.
Niste pareri personale:
1. Faptul ca informatia a fost atat de redusa nu e de bine. Ca se va ajunge sa se umble la traditii, obiceiuri da! cred. Dar, nu o vor face europenii. Fenomenul se manifesta deja de cativa ani prin adoptarea din USA sau de aiurea a unor sarbatori care nu au nici o legatura cu traditia si spiritul romanesc.
2. In ceea ce priveste credinta noastra crestin-ortodoxa: avem exemplul Greciei care e tara ortodoxa ca si noi. Nu a pus-o nimeni la zid ca sa-i impuna o alta credinta. Depinde tot de noi, de educatie, de preoti, de puterea pe care o va dovedi biserica. Dar, saracia - asta in primul rand - ii va determina pe oamenii mai putin credinciosi sau neconvinsi sau neinformati, sa migreze spre secte religioase care sa le poata oferi ajutor material, nu pentru vecie si nici trai imbelsugat, dar vor fi multi care se vor lasa cumparati.
3. Am prieteni la Timisoara care-mi povestesc de sute de masini care trec zilnic granita la noi pentru cumparaturi. Daca e bine in UE, de ce ungurii cumpara de la noi in conditiile in care ei au salarii mai mari. Nivelul de trai al ungurilor a scazut drastic din 2004, de cand au aderat la UE. Intrebarea e noi unde vom merge sa ne facem cumparaturile? La moldovenii de dincolo? Multumesc, prefer sa mor de foame!!! Si-apoi, priviti ce se intampla la unguri! Oare de bine?
4. Pe piata UE sunt interzise alimentele modificate genetic. La noi se vand cu succes de ani buni. Am cumparat mere (din Olanda) cu gust de peste. Am cumparat pulpe (din UE) cu miros de cauciuc. Vom ajunge cobaii Europei. Se vor testa pe noi si pe copiii nostri toate alimentele modificate genetic sa se constate suportabilitatea si reactiile organismului uman, si schimbarile care se produc de-a lungul timpului.
Mai sunt inca multe de spus. Insa sa nu-si inchipuie cineva ca ne va fi bine sau ca suntem primiti ca sa ne fie bine. Nu exista nici un interes, nici macar din partea autoritatilor romane sa ne fie noua bine, ca sa traim decent. Vom merge din rau in mai rau pentru ca asa e programarea. Dupa ce au distrus industria, agricultura, cultura, invatamantul, cercetarea urmeaza sa ne distruga pe noi ca natie, ca popor, ca oameni vietuitori ai acestor tinuturi. Asta face parte dintr-un plan. Repet, e parerea mea.
La anul, in 2007, vom comemora 100 de ani de la rascoala din 1907. Veti vedea, ca nu mai e mult, ce se va intampla atunci pentru ca si taranii nostri au totusi o limita in a suporta atatea nelegiuiri.

irina77 25.10.2006 15:57:28

Exista o initiativa a Bisericii de a strange semnaturi, ca sa se introduca in textul Constitutiei ca nu se pot casatori decat un barbat cu o femeie. Interesati-va de formulare la biserica voastra.

dorinel78 25.10.2006 16:16:42

cititi si luati aminte:
acum cateva zile am avut ocazia sa stau de vorba cu un psiholog american de origine romana (a stat in Romania pana la 11 ani, ortodox). L-am intrebat la un moment dat daca i se pare normal homosesualii/lesbienele sa se casatoreasca si sa adopte/sa faca copii. Raspunsul lui a fost ca este foarte normal acest lucru si ca mai mult ca sigur si copiii mei o sa accepte homosexualitatea... ca homosexualitatea nu e o boala ci ceva normal... etc.
Sincer m a lasat fara replica...
asa va fi dragilor si in Romania. asta este evolutia. priviti pe adolescenti baieti si mai ales fete carora le lipseste tot mai mult gingasia, finetea care o avea in mod normal o femeie.. se vad deja semnele. dar UE spune ca ne indreptam spre bine. eu unu nu i judec pe homosexuali, nu e vina lor ca s au nascut asa e dreptul lor sa faca ce vor ei dar sper din tot sufletul sa nu moara ORTODOXIA, morala romanilor si mandria de a fi roman. Macar noi romanii sa nu uitam ca cel mai important lucru intr o societate nu sunt nici banii, nici puterea, nici relatiile ci familia si educatia ortodoxa.

Ora este GMT +3. Ora este acum 22:33:29.

Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.