![]() |
Gradina Edenului descoperita?
|
din cate stiam, Gradina Edenului exista, insa noi nu o putem vedea cu ochii trupesti. este pazita de un heruvim cu sabie de foc. va rog corectati-ma daca gresesc. Doamne ajuta!
|
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
Eu am scris de herubimul cu sabie de foc - despre care se canta de Craciun ca a plecat si nu mai pazeste pomul Vietii. Din cate stiu eu, pomul vietii este prezenta lui Dumnezeu, izvorul Vietii, pe pamant. Odata cu intruparea si mai ales moartea si invierea lui Hristos Dumnezeu este iarasi printre noi, avem acces la El, zidul s-a distrus.. |
Citat:
In ce priveste heruvimul, este clar ca din moment ce sfintii pot cerceta raiul pamantesc (cum a fost cazul Sf. Grigorie), inseamna ca Edenul nu ne mai este inaccesibil. |
hm
eu credeam ca e un loc pe Pamant,ca scrie exact intre ce rauri se gaseste. |
Citat:
|
Citat:
Cum spuneau si altii pe aici, Gradina Edenului e o notiune care nu poate fi localizata prea exact nici in timp, nici in spatiu. Este, cel mai probabil, o creatie alegorica. |
Cred ca Gradina Edenului a fost pe pamant.Cand se vorbeste despre "Gradina Edenului" in Biblie ni se dau niste repere pamantesti.Spun "a fost" pentru ca nu mai este.Starea aceia de bogatie si de binecuvantare care a fost la inceput pe pamant s-a pierdut.Blestemat a fost pamantul din pricina lui Adam.
|
Ora este GMT +3. Ora este acum 07:12:59. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.