Forum Crestin Ortodox

Forum Crestin Ortodox (http://www.crestinortodox.ro/forum/index.php)
-   Iudaismul (http://www.crestinortodox.ro/forum/forumdisplay.php?f=5033)
-   -   In numele evreilor, (http://www.crestinortodox.ro/forum/showthread.php?t=7880)

Evreulcelales 20.12.2009 13:45:40

In numele evreilor,

A toti evreilor care sunt membrii in forumul ista,urez la totii membrii crestini Craciun fericitsi sanatate si cu ocazia Anului Nou, un An Bun, belsug si sa va reuseasca tot ce va doriti. Amin.
La acei care au placere de obicei sa propage idei antisemite le doresc sa-si aduca aminte din ce popor a facut parte Mantuitorul crestinilor.

Danut7 20.12.2009 14:07:58

Citat:

În prealabil postat de Evreulcelales (Post 192922)
A toti evreilor care sunt membrii in forumul ista,urez la totii membrii crestini Craciun fericitsi sanatate si cu ocazia Anului Nou, un An Bun, belsug si sa va reuseasca tot ce va doriti. Amin.
La acei care au placere de obicei sa propage idei antisemite le doresc sa-si aduca aminte din ce popor a facut parte Mantuitorul crestinilor.

Sarbatori fericite si tie si An Nou Fericit.Sanatate!

elizabeta 20.12.2009 15:56:25

Citat:

La fel si voua, Evreule-cel-ales, prosperitate, si pace si buna intelegere si binecuvantare de la Domnul, Dumnezeul lui Avraam și al lui Isaac și al lui Iacov. Amin!

glykys 20.12.2009 16:46:27

Multumim, Evreul cel ales, ce gest frumos de toleranta! Eu una nu am idei antisemite si nici macar nu urmaresc discutiile de pe aceste fire, insa stiu de la bunica mea ca nu exista pe lumea asta evreu prost! :3: Si noi, crestinii, va dorim sarbatori fericite, un an rodnic, sanatate si implinirea dorintelor spre mantuire!

maria-luisa 20.12.2009 17:41:36

Citat:

La fel si voua, pace si numai bine si sa nu uitam ca Dumnezeu e cu noi toti!

florinbrasov0 20.12.2009 18:18:15

Re

Stiu ca si voi aveti o sarbatoare in perioada asta Dumnezeu sa va binecuvinteze si sa aveti parte de sarbatori fericite. :)

andreicozia 20.12.2009 23:20:28

Multumesc Moshe, si tie la fel!

mirelat 20.12.2009 23:45:46

Citat:

A toti evreilor care sunt membrii in forumul ista,urez la totii membrii crestini Craciun fericit si sanatate si cu ocazia Anului Nou, un An Bun, belsug si sa va reuseasca tot ce va doriti. Amin.

Multumim :25:Happy Hanukkah si voua!
Tuturor, sa ne dea Domnul un An Nou cu bucurie sanatate si multe impliniri!

cristiboss56 21.12.2009 10:35:09

Citat:

Mulțumim de urări ! Multă sănătate și numai bucurii !

vlad90 21.12.2009 10:40:01

Numai bine si sanatate!

Ora este GMT +3. Ora este acum 22:38:00.

Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.