![]() |
La multi ani!
Sa aveti parte de un an minunat, de zile frumoase si fericire cat cuprinde. la multi ani tuturor Ionilor, Ioanelor!
http://felicitari.ele.ro/felicitari/mici/mica1570.jpg |
Multumim Mara! Sfantul Ioan si Maica Domnului sa iti rasplateasca dragostea.:63:
|
La multi ani tuturor care poarta numele de Ion,Ionela,Ioan,Ionica etc.Sanatate si pace sufleteasca.
|
La multi ani tuturor celor ale caror nume izvorasc de la Sf. Ioan Botezatorul
|
Citat:
|
2 atașament(e)
[SIZE=4]...de ziua Sf.Ioan Prodromul (inaintemergatorul) nu am ce "cadou" sa fac celor sarbatoriti, decat a posta icoana facatoare de minuni a Sf.Ioan Prodromul de la Sf.Munte, icoana de la care isi trage numele Schitul Romanesc "Prodromul" din Sf.Munte! [/SIZE]
[SIZE=4][/SIZE] [SIZE=4]Cand au vrut turcii sa prade schitul, au intrat in Biserica si au vrut sa fure Sf.Vase si Icoane... Dar Sf.Ioan s-a incruntat extrem de tare si ei s-au speriat si au inceput sa traga cu pusca asupra icoanei, dar gloantele veneau asupra lor... speriati au fugit... si asa a ramas Sf.Ioan Prodromul incruntat pana azi... dupa cum se vede in icoana... Din mila Domnului m-am inchinat de trei ori in trei ani cand am fost in Sf,Munte...[/SIZE] [SIZE=4][/SIZE] [SIZE=4]Sf.Ioan Prodromul (inaintemergatorul) si Botezatorul Domnului sa va Binecuvinteze sa deveniti si fratiile voastre niste "ingeri" ca si Sf.Ioan (Marcu 1,2-3) Ocrotitorul Fratiilor voastre![/SIZE] [SIZE=4][/SIZE] [SIZE=4] Intru multi ani cu Mantuire!!! [/SIZE] |
de Sf. Ion
:53::53:La Multi Ani! Ionului nostru, alias "ioanhodean"... sa ne traiasca si sa creasca!:6::25:
|
[SIZE=3][COLOR=green]La multi ani cu sanatate celor care azi isi serbează ziua numelui![/COLOR][/SIZE]
[SIZE=3][COLOR=#008000][/COLOR][/SIZE] http://tbn3.google.com/images?q=tbn:...rlands_web.jpg |
:21:
vreau sa multumesc in numele meu tuturor pentru urarile voastre calduroase, si mai ales mirelei deoarece ea m-a pomenit:) fie ca Domnul Dumnezeu pentru rugaciunile Sf.Ioan Inaintemergatorului si Botezatorul Domnului sa ne mantuiasca pe noi!:9: |
La Multi Ani forumistilor care poarta numele Sfantului Ioan Botezatorul si celor dragi lor.
|
Ora este GMT +3. Ora este acum 07:29:21. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.