Forum Crestin Ortodox

Forum Crestin Ortodox (http://www.crestinortodox.ro/forum/index.php)
-   Generalitati (http://www.crestinortodox.ro/forum/forumdisplay.php?f=503)
-   -   Aplaudati-l pe Costel Busuioc!!! (http://www.crestinortodox.ro/forum/showthread.php?t=3338)

monica73 13.03.2008 15:42:20

bucurati-va pentru Costel Busuioc,romanul care a cucerit inimile atator oameni,un roman ales de Dumnezeu pentru a umple golul lasat in inimile noastre de marele tenor Luciano Pavarotti.se vede cum Dumnezeu lucreaza prin oameni,oameni simpli ,precum Costel.sa le multumim si spaniolilor ,pentru ca au apreciat talentul desavarsit al acestui roman,care probabil daca ar fi ramas in romania ,nu era luat in seama de nimeni.:)

monica73 13.03.2008 15:53:18

nu este important ce face tara pentru tine ,ci ce faci tu pentru tara! asta ne-a demonstrat Costel Busuioc.

C-tin 13.03.2008 16:09:30

"Ave Maria!" :)

MARIUS_DANIEL 13.03.2008 19:23:03

O prostie,care nu face decat sa-i trezeasca duhul mandriei.

mirelat 14.03.2008 01:50:53

hai sa nu exageram, de ce o prostie?... baiatul a fost aproape de performanta unui profesionist, asa ca merita aplauze din plin!

mirelat 14.03.2008 01:52:40

Citat:

În prealabil postat de monica73
bucurati-va pentru Costel Busuioc,

:) am uitat sa spun ca ma bucur f. mult pentru el si sper sa stea cat mai departe de duhul mandriei, de care zicea marius_daniel.

seminaristul 14.03.2008 07:21:08

Citat:

În prealabil postat de MARIUS_DANIEL
O prostie,care nu face decat sa-i trezeasca duhul mandriei.

...no coment, filosofie monahala

Z.Lidia 14.03.2008 08:09:44

Dumnezeu i-a daruit vocea asta. Iar acum, cand a devenit cunoscut, el se gandeste sa le faca o viata mai buna celor dragi: copiilor lui. Vom vedea in timp cum rezista noului statut de om celebru.
Pe mine m-a impresionat.

Traditie 14.03.2008 08:45:08

Citat:

În prealabil postat de seminaristul

...no coment, filosofie monahala

Nu exista doua filozofii crestine. Filozofia monahala e filozofia crestina, Domnul a poruncit sa lasam toate.

Eu apreciez originalitatea în arta, este un dar al lui Dumnezeu, dar domeniul asta al cantoului sau cum s-o chema, în care unul rage pe scena si ceilalti ramân extaziati de vocea lui, mi se pare de o fatarnicie rara.

vsovi 14.03.2008 08:45:54

Citat:

În prealabil postat de C-tin
"Ave Maria!" :)

nasol cum i-au dat sa cante catolicii... ??????:(

dar el a cantat forte frumos din tot sufletul doar neshtiind ce face, ca vulpoii n-au stat degeaba, shi l-am vazut pe TV shi prin telefon cu Ciutacu shi e super Busuioc asta, ceva talent de tzigan, ca prinde imediat dupa ureche, dar e credincios sarmanul ca a tot vorbit de Dumnezeu prin telefon shi nu intaplator a cashtigat premiul respectiv... era shi cinstit in judecatzile lui despre romanii din Spania shi tzinea la tzarishoara lui... mai rar asha oameni fara fitze shi fumuri la creier... interpreteaza ariile din opere foarte bine shi ushor.:)

Ora este GMT +3. Ora este acum 06:26:11.

Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.