![]() |
Rugati-va pentru mine va rog
Doamne ajuta!
Am o mare rugaminte Rugati-va va pentru mine pentru ca trec printr-o perioada grea, cu probleme de sănătate Č™i psihologice dar mai ales fizice care au venit navala peste mine:(.Va rog mult am speranČ›a că va fi bine dar de multe ori deznădăjduiesc Č™i ma apuca panica Č™i frica. Dacă se poate o micuČ›a ruga sa inaltati si pentru mine,Alin, căci ceea ce îmi doresc cel mai mult im viata este sănătate Č™i altceva nu mai vreau nimic din cele materiale.Am nevoie ca de aer de sănătate, de 3 ani a început sa se subrezeasca tare sănătatea mea si mi-e frica tare de moarte.Va rog mult pomeniti-ma 10 secunde Č™i pe mine în rugăciunile voastre, pentru sănătate nu pentru altceva.Multumesc din suflet! Sper sa fie bine Č™i în vara la ziua mea în august sa fiu iar bine Č™i sănătos cu familia aproape. |
Citat:
Crede în Dumnezeu, în Mesia și te vei vindeca! Io cred. |
Ma rog Tie, Doamne Iisuse Hristoase, sa ai mila de Alin si sa-l feresti de teama si panica lumeasca si sa-l intaresti in supunerea catre Tine spre a-si dobandi pacea si linistea pe care doar Iubirea Ta le poate asigura in Vecii Vecilor!
Te mai rog, Doamne, nu uita si de pacatosul de mine si ma miluieste! |
Ora este GMT +3. Ora este acum 09:33:42. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.