![]() |
Desfranati care au ajuns sfinti
Am deschis acest topic in speranta ca poate ajuta pe cineva, inclusiv pe mine. Deci vreau sa imi spuneti sfinti care au biruit desfranarea, si puteti sa imi dati si cateva titluri de carti. In ziua de astazi, desfraul e la mana oricui, si vad ca mai mult sufera barbatii de pe urma acestui pacat, sau poate ma insel...
|
Prima care-mi vine in minte este nimeni alta decat Maria Magdalena,cea care a spalat cu lacrimi picioarele sfinte ale lui Iisus si le-a uscat cu parul ei. Iti dai seama ce a trait chiar in momentul acela cand I-a vazut fata dumnzeiasca si si-a plans cu cainta viata de pacat de pana atunci...
O alta,a fost Maria Egipteanca care era o prostituata tanara ...dar mai multe poti citi aici:http://www.crestinortodox.ro/sarbato...ie-118138.html Acestea sunt numai 2 exemple dar si alti colegi ne pot ajuta cu mai mult. Din cunostiintele mele,stiam ca Acatistul Sfintei Mucenice Iustina(si a Sfantului Ciprian) sau Acatistul Sfintilor Arhangheli Mihail si Gavriil sunt de ajutor in lupta cu pacatul desfranarii. |
Și despre sfinții Constantin cel Mare și Ștefan cel Mare se zice că ar fi fost niște desfrânați.
|
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
Cool, de tot Yasmina, numa sfintzii nu i'am judecat/analizat! |
Citat:
Ce vrei să spui cu ”mai mult suferă bărbații”? |
.................................................. ........
|
Citat:
|
Citat:
|
Ora este GMT +3. Ora este acum 02:37:52. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.