![]() |
Nor rosu pe Google Maps deasupra (la tzarmul) Sfantului Munte Athos
Nu sunt singura care l-a observat, am mai vazut ceva postari ale grecilor pe net semnaland acest nor bizar. Toata lumea isi pune problema daca e un semn ceva sau doar o eroare de satelit. Voi ce credeti? Asta este imaginea (puteti sa va uitati si voi pe google maps)
http://img255.imageshack.us/img255/8343/82682030.png |
Poate că are legătură cu vărsarea de sânge prin lupta duhovnicească („în lupta voastră cu păcatul nu v-ați împotrivit încă până la sânge” Ap. Pavel, „a te ruga pt. întreaga lume înseamnă a îți vărsa sângele” Arh. Sofronie)...poate că vremurile ce vin vor aduce mucenicia pentru frați din Athos....poate o fi doar un fenomen natural care nu e semn pentru nimic....nu avem cum afla.
|
Si daca este o eroare... parca totusi e prea mult rosu... Nu stiu ce sa zic. Dumnezeu stie!
|
Este cam ciudata aparitia norului acela rosu, o fi un semn de la Dumnezeu sau pur si simplu o eroare a satelitului.
|
Cam fake poza, s-a introdus putin blur incercandu-se diminiuarea "granitei" dintre doua poze suprapuse! Acolo e o alta imagine, uitati-va si voi cum apare in Google Earth. Sincer ma cam enervez cand vad cum crestinii obisnuiesc sa "infloreasca" orice lucru si mai ales cand se folosesc si de imagini editate!
|
Si mie mi-a parut un pic suspect,si din curiozitate am cautat pe google maps insa nu mi-a aparut nici un misterios nor rosu...
|
Citat:
|
Nu știu cine și de ce...
Dar întreb:unde și cum vedeți voi în goagle mapz nori, chestii, starea vremii practic? Un link se poa'? Mulțumesc cu anti cipație. |
Nu e vorba de starea vremii. Imaginile alea sunt făcute din poze alăturate făcute de satelit la date diverse. Nu sunt imagini în timp real.
|
Citat:
Imaginile din zona respectiva figureaza ca fiind din 2003! Oare si asa zisii crestini fumeaza iarba si vad tot felul de lucruri? |
Ora este GMT +3. Ora este acum 07:25:21. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.