![]() |
Rugaciune pentru o batranica..
Va rog amintiti-o in rugaciunile voastre pe o batranica care era internata in acelasi salon cu mama mea la sectia chirurgie- Bistrita. Numele ei e Floare Butaci din comuna Salva jud. Bistrita- Nasaud. In urma cu cateva minute a fost transferata la sectia de terapie intensiva. Bunul Dumnezeu sa vegheze asupra ei orice v-a fi.
|
Doamne Iisuse Hristoase Fiul lui Dumnezeu ajuta pe Floarea sa-si recapete sanatea sa se intoarca la familia ei iar de v-a fi voia ta ajut-o sa treaca cu usurinta in lumea dreptilor.
Doamne ajuta. |
Doamne, miluieste!
Bunul Dumnezeu sa o mangaie cu harul Sau !
|
Maica Sfanta sa o tina sub Sfantul ei Acoperamant si sa-i fie alaturi oricare ar fi voia Tatalui!
|
Maicuta Domnului nostru Iisus Hristos sa mijloceasca pentru ea asa cum crede ca este spre binele ei sufletesc si trupesc, si sa-i fie grabnic ajutatoare!
|
Maica rabdatoare
Maica ajutatoare Si mantuitoare Ruga pentru Floare Pune la picioare Fiului tau... Doare Maica rugatoare Corpul ei strivit De boala zdrobit... Spune-I c-a iubit Si a suferit Spune-I c-o iubim Si ca suferim Zi-I ca si noi stim Zilnic sa murim Si ca Il rugam Si ca Ii cantam: Dulce Doctor Mare Far' de-asemanare Lasa peste Floare Doar asa o boare Cum doar Tu mai stii Doamne-al celor vii! |
Nadejdea
Nadejdea mea este Tatal,scaparea mea este Fiul, acoperamintul meu este Sfintul Duh.Treime sfinta,marire Tie.
toata speranta mea intru Tine o pun, Maica lui Dumnezeu:pazeste-ma sub acoperamintul tau .Amin |
Tatal ceresc , Mantuitorul si Maica Sfanta sa pazeasca sanatatea bunicii.
Doamne ajuta! |
Milostiveste-Te, Parinte !
Ce face bunicuta ?
Doamne, ajuta ! |
Citat:
Multumesc tuturor care s-au rugat pentru ea...rugaciunile voastre au dat roade. |
Ora este GMT +3. Ora este acum 17:43:08. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.