Mirela0110 |
29.09.2010 20:55:43 |
Nu, nu cred in lumi paralele. exista o singura lume, aia in care traim.
in destin.... cred ca omul are un anumit destin, ceva scris sa i se intample, adica ii este prescris sa ajunga in anumite statii de gara, dar drumul pe care o ia poate mai lung sau mai scurt, mai bun sau mai rau, in functie de alegerile pe care le face el in viata. si aici trebuie sa avem grija sa deosebim binele de rau, sa incercam pe cat de mult posibil sa luam deciziile cat mai bune in viata.
in premonitii ... depinde ce fel... in ce cred eu sunt visele premonitorii .... adica mie cel putin mi s-a intamplat de foarte multe ori ca sa ma aflu intr-o ipostaza pe care am visat-o sau un altfel de premonitie...visam ceva rau noaptea si a doua zi mi se intampla ceva rau...sau visam ceva bun si a doua zi mi se intampla ceva bun..... acuma cand visez ceva rau noaptea imi fac o cruce mare si sper ca totusi sa fie bine in ziua care urmeaza....
in horoscop clar NU. sunt miliarde de oameni intr-o singura zodie, daca la toti li s-ar potrivi ce scrie intr-o anumita zi, apoi acele miliarde de oameni ar trebui sa aiba acelasi destin, sau ceva asemanator.... asa cum nu cred nici in meteo. nu ma uit niciodata la vreme.
nu stiu ce sa zic despre oamenii despre care se zice ca vindeca miraculos, sau despre cei care pretind ca vorbesc cu mortii, cu spirite, cei care pretind ca pot lua legatura prin telepatie sau vreo forma de paranormal cu alte persoane.... si nu stiu ce sa cred nici despre astia care au bioenergie..... si nici despre extraterestri... daca suntem singuri in universul asta infinit....
|