![]() |
Convertirea unui adventist la ortodoxie
|
Frumos!:41: Ar trebui sa ridice un semn de intrebare in randul adventistilor si nu numai...:104:
|
Imi amintesc ca am mai discutat undeva pe marginea acestui filmulet si adventistii au zis fie ca au cercetat, chipurile si nu exista niciun pastor adventist trecut la ortodoxie fie ca Biserica Ortodoxa se tine de farse si a regizat totul , disperata ca-si pierde adeptii..mda
probabil asta vor zice si aici |
Citat:
|
Citat:
observatia pe care am facut-o este ca o convertire la ortodoxie vine dupa o cercetare temeinica Petter Gillquist in cartea sa "Cum am devenit ortodox" povesteste cum a cercetat in amanunt ortodoxia si istoria Bisericii, iar convertirea sa impreuna cu congregatia pe care o pastorea nu s-a facut asa peste noapte ci dupa ce si-au lamurit toate aspectele pe cand o convertire la neo-protestantism vine de obicei pe fond emotional , convertirea atribuindu-se direct Duhului Sfant |
Citat:
Ce să mai poți spune? Disperați trebuie să fi fost ierarhii B.O. pentru a recurge la un fals atât de grosolan! Asta probabil în urma înmulțirii cazurilor de pocăință în rândurile preoților ortodocși. |
Citat:
exact ce spuneam mai sus...aceleasi acuze |
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
|
Ora este GMT +3. Ora este acum 04:11:05. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.