Forum Crestin Ortodox

Forum Crestin Ortodox (http://www.crestinortodox.ro/forum/index.php)
-   Generalitati (http://www.crestinortodox.ro/forum/forumdisplay.php?f=503)
-   -   Telefoanele mobile - mai multi microbi decat toaleta (http://www.crestinortodox.ro/forum/showthread.php?t=10257)

absolutep0wer 01.08.2010 02:20:12

Telefoanele mobile - mai multi microbi decat toaleta

De 18 ori mai multe bacterii se regasesc pe un mobil decat pe clanta de la toaleta, arata un studiu realizat de grupul Which? si citat de The Telegraph.

Potrivit unui cercetător, care a analizat nivelul bacteriilor de pe mai multe telefoane mobile, aceste aparate ar putea constitui o adevarata amenintare pentru sanatate.

Rezultatele cercetarii au aratat ca nivelul microbilor este unul destul de ridicat si ar putea provoca probleme de sanatate.

Chiar si in cazul unor utilizatori scrupulosi, curatarea aparatelor este destul de dificila, asa ca cercetatorii recomanda dezinfectarea lor. De asemenea, imprumutarea telefonului in cercul social – pentru a vedea poze, a asculta melodii sau a-si nota numere de telefon – contribuie la infectarea aparatului.

Bast-et 01.08.2010 12:47:10

Si eu am auzit ca sunt mai multi microbi si bacterii in pungile de salata, alea deja facute, cantarite tot, decat o un sac cu chiloti folositi.

gabriela8 01.08.2010 18:25:19

Citat:

În prealabil postat de Bast-et (Post 273784)
Si eu am auzit ca sunt mai multi microbi si bacterii in pungile de salata, alea deja facute, cantarite tot, decat o un sac cu chiloti folositi.

Daca taceai, filozof ramaneai!:32: Postam numai ca sa ne aflam in treaba?:33:

ai2 02.08.2010 09:19:27

Citat:

În prealabil postat de gabriela8 (Post 273860)

Afirmatia ta se potriveste multor useri. Cred ca asta era si ideea din spatele ironiei mesajului citat de tine.

padrevicentiu 02.08.2010 10:38:39

pana la urma nu trebuie sa ne ingrijim de acest aspect ci sa ne ocupam de sufletul nostru care este murdar nu de bacteriile care se afla in WC-uri sau telefoane mobile

Bast-et 02.08.2010 14:26:39

Citat:

În prealabil postat de gabriela8 (Post 273860)

Nu ma crezi? Au facut un serviziu la stiri, au analizat apa aia care se scurge din salata pusa, facuta in pungi si are mai multi microbi si bacteri decat un sac de chiloti.
Ti-as da dovezi, dar nu stiu daca intelegi italiana.

Pt. padrevincentiu.
Nu stiu ce legatura are cu topicul, oricum eu sut atenta la ce manac si unde umblu, nu stiu voi crestini........

Marius22 02.08.2010 14:55:21

Citat:

În prealabil postat de absolutep0wer (Post 273740)
De 18 ori mai multe bacterii se regasesc pe un mobil decat pe clanta de la toaleta, arata un studiu realizat de grupul Which? si citat de The Telegraph.

Concluzia: este recomandat sa folosim mai des toaleta decat telefonul mobil

Nu-i rau, zic eu. In timp ce prima reprezinta o necesitate, razpunzand satisfacerii unor nevoi fiziologice firesti, folosirea telefonului nu se intemeiaza decat pe situatii circumstantiale.

Orcum, atunci cand dorim sa comunicam ceva cuiva, vom fi nevoiti sa folosim metode adiacente. Nu vom putea trimite insa mail-uri deoarece nu exista, banuiesc, o diferenta majora in ceea ce priveste microbii, intre tastatura de la telefon si cea de la computer.

Asadar, sa redescoperim scrisoarea! Chiar daca nu este atat de eficienta, este, cel putin, un mijloc de comunicare mai sanatos. :-)

Ora este GMT +3. Ora este acum 20:57:14.

Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.