Forum Crestin Ortodox

Forum Crestin Ortodox (http://www.crestinortodox.ro/forum/index.php)
-   Generalitati (http://www.crestinortodox.ro/forum/forumdisplay.php?f=503)
-   -   Reapare P.C.R - realite sau aberatie ? (http://www.crestinortodox.ro/forum/showthread.php?t=9966)

cristiboss56 30.06.2010 22:05:54

Reapare P.C.R - realite sau aberatie ?

Voi ce credeți ? :http://www.realitatea.net/pcr-reapar...es_721190.html

solentina 30.06.2010 22:15:53

Tu draga Cristi esti de acord cu ce se intimpla acum cu plublicitatea care i se face lui Dan Diaconescu?Eu nu am nimic cu el si nici cu cei care ii sunt alaturi,dar ceva nu imi miroase a fi curat.Si mai cred ca sunt facaturi si ca de obicei se folosesc de masa de oameni ,multi foarte creduli.Imi pare tare rau de ceea ce se intimpla in tara noastra.Asta e din pacate ,poate este voia Domnului ,mai trebuie sa ne si chelfaneasca ca am cam uitat cine ne ste cu adevarat conducatorul.Dumnezeu sa ne intareasca si sa ne ajute sa trecem peste aceste incercari grele.Doamne AJUTA.

lupanbogdan 30.06.2010 22:15:55

Buna intrebare, dar... cati dintre noi ar renunta la cele materiale in special sa se intoarca inapoi 20 de ani?

Doriana 30.06.2010 22:16:17

PCR a mai aparut o data , la inceputul anului 1990, cativa nostalgici vorbind la microfon, pe vremea cand se infiintau partide cu sutele...Nu a avut succes.

cristiboss56 30.06.2010 22:20:30

Citat:

În prealabil postat de solentina (Post 265113)
Tu draga Cristi esti de acord cu ce se intimpla acum cu plublicitatea care i se face lui Dan Diaconescu?Eu nu am nimic cu el si nici cu cei care ii sunt alaturi,dar ceva nu imi miroase a fi curat.Si mai cred ca sunt facaturi si ca de obicei se folosesc de masa de oameni ,multi foarte creduli.Imi pare tare rau de ceea ce se intimpla in tara noastra.Asta e din pacate ,poate este voia Domnului ,mai trebuie sa ne si chelfaneasca ca am cam uitat cine ne ste cu adevarat conducatorul.Dumnezeu sa ne intareasca si sa ne ajute sa trecem peste aceste incercari grele.Doamne AJUTA.

EXACT ! ! ! Dar in perioadele de criza , foamete si anarhie , impostorii , demagogii isi croiesc drum foarte usor printre cei pe care ii vezi pe la OTV . Profitori , impostori - au fost , sunt si vor mai fi , mai ales la noi !

arwein 30.06.2010 22:29:23

nici realitate, nici aberatie... COSMAR

Radu32 30.06.2010 22:31:25

ok

de ce nu aprare si garda de fier,atuncea, romani in camasi verzi defiland pe strazi, sau partidul totul pentru tara ?
o infuzie de spirit germanic, strica romanilor balcanizati si tiganizati ?

cristiboss56 30.06.2010 22:36:54

Citat:

În prealabil postat de Radu32 (Post 265119)
de ce nu aprare si garda de fier,atuncea, romani in camasi verzi defiland pe strazi, sau partidul totul pentru tara ?
o infuzie de spirit germanic, strica romanilor balcanizati si tiganizati ?

. . si o infuzie de verticalitate , de bun simt , n-ar strica ! "Se-ntorc " in morminte tinerii ce au pierit in '89 , cand vad unde am ajuns si mai ales cine sunt principalii profitori ai "revolutiei ":45:

Mihnea Dragomir 30.06.2010 22:47:50

De ce ar vota cineva cu PCR, când există PDL și atâtea alte partide comuniste ?

eodor nastasa 30.06.2010 22:51:38

Si daca revine PCR ce ? Nu va doreati solutii noi ? Iaca-ta ca tot cele vechi sunt bune...S'acu nea nae poate fi acuzat de orice, da numa' ca n-a fost patriot...daca s-ar gasi unu' sa o zica, io zic ca mai bine sa taca, ca altfel ar
suna a cretinism, zicerea.

ciprian22 01.07.2010 00:17:55

Cred ca este diferenta intre un patriot si un patriot criminal.Care a crescut la san generatiile de politicieni de astazi.Din cauza "patriotului" am fost atat de naivi dupa 1989 incat am fost vanduti cu totul, iar acum platim factura pentru conturile altora.Patriotul ar mai trebui impuscat de 1000 de ori si tot nu si-ar spala 0,5 % din "binele" facut tarii si ortodoxiei.Partid comunist roman?se pot gasi cateva sute de nostalgici sa voteze sunt convins.Consider ca extremismul de tip legionar sau comunist nu este o solutie,una este sa vrei si alta este sa ai capacitati reale de a face ceva bine pentru popor.

andreicozia 01.07.2010 00:30:29

Citat:

În prealabil postat de Mihnea Dragomir (Post 265122)

Asta-i cea mai reusita si realista postare!
:)))

Dragos - NL 01.07.2010 07:20:21

Citat:

În prealabil postat de eodor nastasa (Post 265123)
Si daca revine PCR ce ? Nu va doreati solutii noi ? Iaca-ta ca tot cele vechi sunt bune...S'acu nea nae poate fi acuzat de orice, da numa' ca n-a fost patriot...daca s-ar gasi unu' sa o zica, io zic ca mai bine sa taca, ca altfel ar
suna a cretinism, zicerea.

i-auzi ia! de unde le scoti, taica?!?

care nea nae, nea? (inca ti-e rusine de numele intreg, sau asa esti tu prietenos cu criminalii mai tari ca tine?)

"patriotismul" lui ceausescu a fost sa tina tara in intuneric, frig, foame si, daca indrazneai sa zici ceva, bataie, tortura, spalare pe creier, moarte. adica exact chestiile de care poate fi acuzat. astea fac parte din "patriotismul" lui.

auzi: "sa taca, ca altfel suna a cretinism". adicatelea matale injuri in avans. pai si daca iti vin niste crestini (cam cati oare) si-ti zice ca nae sau lae ala se ocupa cu demolarea bisericilor si dizlocarea populatiei din "patriotismul" lui, ce inseamna?

ca avem niste crestini cretini!

logica de ortodox (scuzati cuvantul ortodox, da' scrie acolosa la about me)

eodor nastasa 01.07.2010 08:55:01

Citat:

În prealabil postat de Dragos - NL (Post 265182)

care nea nae, nea? (inca ti-e rusine de numele intreg, sau asa esti tu prietenos cu criminalii mai tari ca tine?)

"patriotismul" lui ceausescu a fost sa tina tara in intuneric, frig, foame si, daca indrazneai sa zici ceva, bataie, tortura, spalare pe creier, moarte. adica exact chestiile de care poate fi acuzat. astea fac parte din "patriotismul" lui.

auzi: "sa taca, ca altfel suna a cretinism". adicatelea matale injuri in avans. pai si daca iti vin niste crestini (cam cati oare) si-ti zice ca nae sau lae ala se ocupa cu demolarea bisericilor si dizlocarea populatiei din "patriotismul" lui, ce inseamna?

Diin tolba mea de jiumbuslucuri, neica. Si da, sunt un criminal mai "tare" ca nea Ceausescu Nicolae, na, ca nu imi este rusine co numele'ntreg. Da cand ti-a fost bine cui ai zis , bre ?
Si, te'ntreb, te simti ofensat de "injuratura'n avans" ?
Mai, in care regim ce'i contra, nu au fost batuti, arestati, calcati pe gat, spalati la creirii lu' ei, flamanzi, jupuiti de ultima letcaie, dislocati, demolati din spiritu' lu' patriotica ?
Ei, comedie...fugiti de baietu' lu' dracu' si mereu, da mereu, dati de tacsu', pe care-l'nscaunati cu surle si trambite...mai crestinilor.

heaven 01.07.2010 09:39:09

Asta nu este totusi motiv sa ne dorim reintoarcerea "epocii de aur".

eodor nastasa 01.07.2010 12:10:33

Citat:

În prealabil postat de heaven (Post 265203)
Asta nu este totusi motiv sa ne dorim reintoarcerea "epocii de aur".

Nu doresc reintoarcerea "epocii de...zonter", ziceam si io una alta, din plictis...de politichie, si ca sa pui si io un lat...

Florin-Ionut 01.07.2010 12:23:51

Citat:

În prealabil postat de cristiboss56 (Post 265110)

"Am facut 13 ani de temnita pentru o tara de prosti!" a strigat Petre Tutea in 1990, cand a vazut ca l-am ales pe Iliescu in locul lui Ceausescu.

trifiacob 01.07.2010 13:26:11

Citat:

În prealabil postat de Dragos - NL (Post 265182)

da exemplu de binele ce-l fac cei din 90'incoace[nu sunt cu pcr].

stefmir 01.07.2010 14:21:40

Citat:

În prealabil postat de Mihnea Dragomir (Post 265122)

Corect, PCR va avea concurenta mare pe piata politica de la noi... aceiasi oameni, aceleasi discursuri. Nimic nou sub soare. Probabil ideologia lor va fi schimbata pe ici, pe colo prin partile esentiale, adica ceva de tip chinezesc in care sa coexiste si proprietatea privata.
Citisem o stire cu ceva timp in urma ca in Corea de Nord ministrul economiei si alti cativa functionari a fost executati pentru ca au dat gres cu reformele. La fel si in China politicienii corupti isi risca viata. Asta ar trebui sa-i puna pe ganduri pe politicienii nostrii.

dorinastoica14 01.07.2010 14:38:56

Este o aberație! O mare aberație.În România comunismul este compromis iremediabil .Poate vor mai fi un timp câțiva bătrânei nostalgici dar odată cu ei va dispărea orice urmă de comunism sau de nostalgie a vremurilor de tristă amintire.

Dragos - NL 01.07.2010 16:03:04

Citat:

În prealabil postat de trifiacob (Post 265279)
da exemplu de binele ce-l fac cei din 90'incoace[nu sunt cu pcr].

.... = ....

Radu32 01.07.2010 21:21:11

Citat:

În prealabil postat de Florin-Ionut (Post 265262)
"Am facut 13 ani de temnita pentru o tara de prosti!" a strigat Petre Tutea in 1990, cand a vazut ca l-am ales pe Iliescu in locul lui Ceausescu.

da insa Tutea, apartinea generatiei 27 de factura germanista,si avea un doctorat in drept parca, dat la berlin,si fusese atasat comercial de rangul 3 pe langa ambasada romaniei la berlin, in timpul maresalului Antonescu !

cristiboss56 04.07.2010 00:15:56

Citat:

În prealabil postat de dorinastoica14 (Post 265315)
Este o aberație! O mare aberație.În România comunismul este compromis iremediabil .Poate vor mai fi un timp câțiva bătrânei nostalgici dar odată cu ei va dispărea orice urmă de comunism sau de nostalgie a vremurilor de tristă amintire.

Da , Dorina ai dreptate , dar cate lucruri compromise sunt inca in top la noi ! apoi exista si varianta populara a neocomunismului ce se naste acum pentru "salvarea" noastra din saracie , criza ,bla,bla,bla . . .

Ora este GMT +3. Ora este acum 07:50:46.

Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.