![]() |
asa o aratam noi dupa ce vor taia salariile
|
super tare!:))
|
da gluma gluma numai ca.. este posibil sa revenim la vechiile obiceiuri si indeletniciri ale omului.
|
:41::24::24::24:
E bine ca radem de necazuri, e o modalitate prin care vom trece peste ele! |
Bai , dupa ce au crescut astia tva nu mai imi vine sa rad....trebuie sa fii foarte handicapat sa scazi salariile si sa maresti tva si sa mai crezi in ridicarea economiei, mana masonica pe aici miroase.....
UITATI-VA SI LA ASTA: http://www.220.ro/funny/Nu-Mananca-D...cu/o9ubvUBeze/ |
Citat:
Traiasca domn bashescu si, si toti aia de-l maresc ! |
incotro?
Citat:
pe toate fronturile lucrurile par sa se inrautateasca.oare incotro o vor lua lucrurile? |
Citat:
Oricum, -30% pierderi (-25 salarii; +5%tva) ar fi un dezastru. Bugetarii vor fi mai saraci cu 30%.... |
s-a anuntat ca salarile vor scadea cu 25 % , in schimb pensile vor ramane acceasi.dar creste tva....
|
Citat:
(intrebare retorica) |
ok
eu nu inteleg de ce va tot vaietati atata, voi nu intelegeti ca romanul consuma si nu produce,adica nu munceste suficient, pe scurt: e lenes !
E adevarat ca exista si unii romani care nu sunt asa, insa ei sunt exceptia si nu regula, din pacate mai putini decat primii ! Tot romanu se inghesuie sa fie la oras,cand la tara is vaste campii nelucrate ! A ajuns o rusine sa fii taran, si taranul e cel mai dispretuit om,pe scara sociala ! E adevarat, ca alaturi de taranii care muncesc, exista destui care mai mult stau la crasma ! Iar tinerii nu stiu cum sa fuga de la tara, nu sa stea ! Deci de unde papa, pt 20 de milioane, daca nu lucreaza nimeni ??? |
bun..de unde papa cand nu lucreaza nimeni? eu vreau sa lucrez...dc imi garantezi un serviciu pt mine si sot maine pleaca un autocar spre tara si vom fi in el....am cautat un an de zile ceva decent de munca si asta in 2007-2008 cand erau zilele bune ,fara criza.
|
Sunt multi care dau din gura din "strainatate",de acolo au gura mare si dau lectii despre cum este aici,sfatul meu pentru ei este ssssssssss...
daca au gura mare sa vina sa traiasca aici cu salariile de aici si dupa aia vom mai vedea. Da,scad salariile cu 25%,creste tva,cresc toate taxele si impozitele,din 1 ianuarie cica o zis aia ca taie iar salariile ce 30-50%,va fi un dezastru in ritmu asta. |
"Bugetul trebuie echilibrat, Tezaurul trebuie reaprovizionat, datoria
publica trebuie micșorata, aroganța funcționarilor publici trebuie moderata și controlata, și ajutorul dat altor țari trebuie eliminat pentru ca Roma sa nu dea faliment. Oamenii trebuie sa învețe din nou sa munceasca în loc sa traiasca pe spinarea statului." (Cicero, anul 55 înainte de Cristos) |
"eu nu inteleg de ce va tot vaietati atata, voi nu intelegeti ca romanul consuma si nu produce,adica nu munceste suficient, pe scurt: e lenes !"
ma scuzati ca ma bag in viata d-voastra d-nule RADU32 dar sunteti in tara? dc DA sa va uitati in ochii oamenilor cand mergeti pe strada sa vedeti cum se citeste tristetea si ingrijorarea pe chipurile lor. dc NU sunati pe cineva apropiat in care aveti incredere si intrebati cat e de bine. cand am fost ultima data in tara am constatat cu stupoare ca nici macar betivii nu mai sunt asa veseli cum erau odata... |
Citat:
|
Citat:
- eu sunt clujean, stau intr-un cartier rezidential al clujului,plin de vile si de oameni cu o anumita stare ! langa cartierul nostru, numit Europa, exista un cartier de blocuri,foarte mare,si e plin de masini noi, ca nu mai au unde sa le parcheze,la fel si in alte cartiere ale clujului ! de aia va zic, clujenii nu-s asa saraci,dimpotriva, sunt pline malurile de oameni care isi umpu carucioarele cu varf ! eu nu vad in jur oamnei asa saraci, decat poate traditionalii tigani care umbla dupa fier vechi pe strada ,pt ca ei nu vor sa lucreze pamantul ,si nu le place sa lucreze nimica in genral ! |
atunci va rog sa ma iertati, poate in zona d-voastra oamenii o duc mai bine dar in alte zone ale tarii nu e totul asa roz.
|
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
|
Din agricultura am face mult bani dar ce basescu cu banii de ue vrea sa ii bage in arat si sa ne scoata din kkt nuuuu....lasa mai fura putin , mai fura si altii si ce ramane astupa 2 gropi si ar mai fi multe de povestit. Tara are resurse cu care am iesi din criza, toata lumea ii face incompetenti pe guvernanti va asigur ca sigur nu de la incompetenta lor ni se trage noua acum totul ci de la:"ciordables" banii tarii si imprumuturi fmi tot ptr ei.
LACOMIA NU ARE LIMITE IN CAZUL LOR, NU II PREVAD UN VIITOR PREA FERICIT LU BASESCU DACA NU SE RAZGANDESTE, SA NU CUMVA SA MOARA CA CEAUSESCU.... |
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
|
calcule
hai sa facem niste calcule simple :
1).daca un taran ar tine 20 de vitei, in cam doi ani sau trei ar castiga circa un miliard de lei vechi,deci 500 mil pe an ! ar fi sarac taranul cu venitul asta pe an ??? desigur i-ar trebui un tractor,pentru a lucra mai cu spor,si...multa multa munca, lucru de care in general, se cam fereste oricine ! Oare basescu e de vina ca noi nu ne producem propria mancare si cumparam din alte tari carne de porc si de vita in proportie de 75 la suta ? |
Citat:
daca vrei vb in privat mi-ar face placere nu stiu daca ne ajuta cu ceva decat daca i-am trimite lui diaconescu sugestiile noastre, cine stie poate s-o trezi careva. |
Citat:
|
Citat:
Serios?:43: Pai ne-au scos ochii ca nu scad pensiile ca sa mareasca TVA-ul dar in fond nu stiu cum sa ne termine mai repede, le cam stam in gat... :46: |
Citat:
|
Citat:
Cat pamint trebuie sa ai sa cresti 20 vitei? Si daca e un an prost si recolta nu se face? Noi traim prost din cauza hotiei ,cele mai sarace popoare sunt cele conduse de corupti ,vezi Brazilia si alte tari sud mericane care au destule resurse . |
o sa ne intoarcem de unde am plecat: la muncit pamantul, fiecare pt el cat sa supravietuiasca, statul o sa mai fure, si pana cand ?
|
Citat:
Dumnezeu sa ne ajute!!! |
Citat:
Sa nu asteptam ajutor de la oameni ci de la Dumnezeu. Si in vremurile grele Dumnezeu a avut grija de cei drepti. Sa ne rugam ,sa fim drepti in fata lui Dumnezeu ,cum zice prorocul: "Mai bun este puținul celui drept, decât bogăția multă a păcătoșilor. Că brațele păcătoșilor se vor zdrobi, iar Domnul întărește pe cei drepți. Cunoaște Domnul căile celor fără prihană și moștenirea lor în veac va fi. Nu se vor rușina în vremea cea rea și în zilele de foamete se vor sătura"(ps.36) Citeste acest psalm si vei capata mangaiere. Nu te mai agita ca te vei pagubi sufleteste. Sa nu fim si cu Dumnezeu si cu mamona. |
Si mai adaug ,cine nu isi pune nadejdea in Dumnezeu se poate imbolnavi pe vremurile astea smintitoare.
Sa nu o luam razna ,ca tot nu schimbam nimic. |
Citat:
|
Citat:
|
ok
azi a fost la cluj un mare miting de protest,din partea fermierilor din zona noatra a transilvaniei !
Din pacate acesti oameni,ai mai prima,si care trag tot greul tarii,producand mancare pentru lenesii de la oras,nu sunt ajutati de stat cum ar trebui de fapt.! Ar trebui sa fie ajutati cu subventii si credite foarte ieftine,acesti oameni care muncesc zi si noapte ca sa-si mentina fermele de animale pe linia de plutire si sa ofere tarii mancare ! Aici, sunt de acord ca guvernul nu are un program bun,pentru fermierii nostri ,pentru ca ar trebui ajutati inzecit acesti oameni muncitori, si taiat de la balastul social care e la oras,si care nu face nimica, decat asteapta de pomana ! Oameni buni, problema e si la politicieni,dar e si la poporul de jos ! Voi nu vedeti ! Oare cati se inghesuie de la oras sa mearga la tara sa faca o ferma de vaci,si sa miroase toata ziua a balega ? Vedeti aci e baiul cu romanul ! nu mai dati toata vina pe 200 de politicieni ,ca nu mai tine,si romanul trebe reformat mental pe linie economica ! Nu vedeti ce bleg e si fara initiativa ! Capitalismul nu se face asa,sa stai si sa astepti ! |
Citat:
oare o familie de 4-5 membri,in putere toti,nu ar reusi cu un tractor si cateva utilaje sa munceasca eficient cateva hectare,luate in arenda ??? nu pamantul lipeste in tara asta ci bratele care sa-l are ! ala de la oras stai n bloc, si se uita la tv, si ala de la tara sta in crasma ! apoi ne plangem ca politicienii si de vina,! desigur ca ei ne duc in criza ! hai mai lasati-ma ! se vede ca la lumina zilei adevarul unde este ! |
Citat:
|
Ora este GMT +3. Ora este acum 08:38:49. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.