Forum Crestin Ortodox

Forum Crestin Ortodox (http://www.crestinortodox.ro/forum/index.php)
-   Umanitare (http://www.crestinortodox.ro/forum/forumdisplay.php?f=5050)
-   -   Un apel simplu si firesc (http://www.crestinortodox.ro/forum/showthread.php?t=9479)

laurschepsis 17.05.2010 22:54:19

Un apel simplu si firesc

Doamne-ajuta!

Azi l-am internat pe tata. Miercuri urmeaza sa-l opereze. Va rog, cei care credeti ca puteti sa adaugati in rugaciunile fratiilor voastre un om care s-a smerit in inchisorile comuniste, sa-l pomeniti si pe Dionisie. Pe dl doctor chirurg il cheama Cornel Adonis. Dumnezeu sa va rasplateasca gandul bun.

Cu tot dragul,
Doamne-ajuta!

glykys 17.05.2010 23:11:26

Dumnezeu sa-l ajute pe Dionisie sa se insanatoseasca!

cristiboss56 17.05.2010 23:33:54

Citat:

În prealabil postat de laurschepsis (Post 249602)
Doamne-ajuta!

Azi l-am internat pe tata. Miercuri urmeaza sa-l opereze. Va rog, cei care credeti ca puteti sa adaugati in rugaciunile fratiilor voastre un om care s-a smerit in inchisorile comuniste, sa-l pomeniti si pe Dionisie. Pe dl doctor chirurg il cheama Cornel Adonis. Dumnezeu sa va rasplateasca gandul bun.

Cu tot dragul,
Doamne-ajuta!

Un gând bun și o pomenire în rugăciune pentru tatăl tău Dionisie ! Doamne ajută !

jefferson 17.05.2010 23:39:05

Dumnezeul cel atotputernic sa-ti ajute tatal.

maria32 18.05.2010 00:47:26

Bunul Dumnezeu sa ajute pe tatal tau Dionisie si sa-l insanatoseasca, sa calauzeasca mainile dlui doctor chirurg iar pe tine sa te intareasca si sa-ti dea putere.

Doamne ajuta!

LapetiteMoc 18.05.2010 01:26:26

Mare este puterea rugaciunilor!

Fie ca rugaciunile noastre sa coboare spre Dionisie Mare Mila Domnului!

Doamne ajuta!

VasilePr 18.05.2010 02:38:38

HRISTOS S-A ÎNĂLȚAT!
Cu toată dragostea o să-l pomenim în rugăciunile personale pe tatăl d-voastră, și mai mult de atât, am posibilitatea să-l trec și la Sf. Maslu care se face într-o Sf. M-re cu trei preoți. Bunul Dumnezeu și Măicuța Domnului să-i ajute, să-l întărească în răbdare și să-l însănătoșească, pe d-voastră să vă mângâie, iar pe d-l doctor să-l lumineze să poată lucra cu înțelepciune. Numai bine și Doamne ajută!

mara2008 18.05.2010 03:50:45

Din tot adancu sufletului meu ma alatur cu rugaciunea mea tututor membrilor forumului ce se roaga pentru tatal tau si sant mereu alaturi de fiecare din noi in clipele grele de incercari ale vietii.Puterea rugaciuni comune se va simti intotdeauna.
Doamne ajuta sa trece-ti cu bine,cu sanatate,cu putere prin toate.

Unknown 18.05.2010 10:36:06

Bunul Dumnezeu sa il tina pe tatal dumneavoastra in palmele Sale pe tot parcursul operatiei si pe tot parcursul vietii si Maica Domnului sa vegheze neincetat si sa va intareasca pe dumneavoastra si pe familia dumneavoastra.

Cu multa dragoste ne rugam ca Dumnezeu sa va ajute sa treceti si peste clipele acestea cu bine.

Doamne ajuta!

eduardd 18.05.2010 20:36:10

Stapana mult milostiva, miluieste si tamaduieste pe robii Tai...

Frate!
Fruntea sus! Va fi bine..:6:
Stapana, nu va va lasa nemangaiati! :63:

Rodica50 18.05.2010 20:41:19

Dumnezeu sa-l intareasca si sa-l insanatoseasca pe Dionisie! Il voi pomeni la rugaciune!

hanico 18.05.2010 20:44:33

Citat:

În prealabil postat de laurschepsis (Post 249602)
Doamne-ajuta!

Cu tot dragul,
Doamne-ajuta!

Dumnezeu sa-i de-a sanatate si rabdare. Domnul fie cu voi!

eu-cristina83 18.05.2010 22:13:47

Sf. Dionisie Exigul sa-l ocroteasca, iar Bunul Dumnezeu sanatate trupeasca si sufleteasca sa ii daruiasca!

Langu 18.05.2010 22:29:54

Domnul IIsus si Maica Sa sa-l invaluiasca in Sfanta Sa Iubire.

forfota 19.05.2010 15:33:37

Domnul sa-l ocroteasca pe robul sau Dionisie!

laurschepsis 19.05.2010 19:10:04

Sincer, simplu si din inima. Ce frumos!

Doamne-ajuta!

Slava Tatalui si Fiului si Sfantului Duh. Preasfanta Stapana, de Dumnezeu Nascatoare multumire si lauda ti-aducem Tie si neobositilor Sfinti.

Operatia, pana in acest moment, este un succes. Multumesc tuturor celor care au fost alaturi de tata si chiar si de mine (surprize, una mai frumoasa decat cealalta, momente care m-au facut sa simt cata bucurie si emotie aduce comuniunea in bine). Imi este foarte greu sa gasesc cuvintele potrivite pentru a-mi exprima recunostinta. V-am simtit aproape. Si asta e foarte greu de descris.

Acum este randul meu sa ma rog pentru fratiile voastre. Dumnezeu sa va rasplateasca gandurile si gesturile calde cu care l-ati primit pe tata in inimile fratiilor voastre.

Cu tot dragul,
Doamne-ajuta!

glykys 19.05.2010 19:15:06

Ma bucur tare mult ca Dumnezeu a mai facut o minune! Sanatate sa va daruiasca! :53:

laraG 19.05.2010 19:20:39

Doctorul sufletelor si al trupurilor noastre, Doamne Iisuse Hristoase ,Dumnezeul nostru, fii cu robul tau ,Dionisie care fiind in suferinta nu-si poate ridica ochii spre Tine cerand indurare, daruieste-i Doamne vindecare , ridica-l din patul durerii, pentru rugaciunile Preacuratei Maicii Tale si ale tuturor sfintilor Tai!

eu-cristina83 19.05.2010 20:08:31

Ma bucur sa aud ca operatia a decurs bine.Multa sanatate si de aici inainte! Dumnezeu si Maica Domnului sa il ocroteasca in continuare pe tatal tau.

gabriela8 20.05.2010 16:20:31

Si eu ma bucur! Dumnezeu sa va mantuiasca!

laurschepsis 21.05.2010 22:59:37

Despre frumos

Doamne-ajuta!

Spunea cineva mai destept ca mine ca frumosul nu se cunoaste, ci se recunoaste. El apare ca o punte intre doua fiinte. Este ca iubirea. Trebuie ca atat el, cat si ea sa fie apti pentru a iubi, dar mai trebuie ceva pentru ca intalnirea lor sa fie frumoasa. Trebuie sa ei sa rezoneze pe aceeasi unda de iubire. Trebuie sa vibreze la acordurile unice, specifice unui anumit cuplu. Fiecare iubire este unica. Are amprenta ei de frumusete.

Asta stiam pana acum cateva zile. Dupa care am mai invatat de la fratiile voastre inca ceva despre iubire. Iubirea intru Hristos, comuniunea iubirii. Mai multe inimi poarta nadejdea uneia catre inaltimi. O intalnesc, dar o si insotesc. Simplu si firesc. Desi nu se vad, se simt.

A doua zi dupa operatie, desi traversase o noapte imposibila (trebuia sa doarma sa se refaca, dar era in salon cu un domn care sforaia ingrozitor), era senin si fericit. Ca si cum s-ar fi odihnit perfect. In lumina de pe fata lui, in pacea si odihna nefireasca pe care o afisa, nu am putut sa va vad, dar v-am simtit. V-am simtit intru Hristos. Nadejde, credinta si iubire. Mi s-a parut foarte frumos.

Doamne-ajuta!

gabriela8 22.05.2010 21:32:09

Doamne ajuta! Cine este Dumnezeu, mare ca Dumnezeul nostru Tu esti Dumnezeu care faci minuni!

VasilePr 22.05.2010 23:40:56

Citat:

În prealabil postat de gabriela8 (Post 251780)
Doamne ajuta! Cine este Dumnezeu, mare ca Dumnezeul nostru Tu esti Dumnezeu care faci minuni!

Doamne ajută! De ar înțelege TOȚI locuitorii pământului asta, minunat ar fi!!!

laraG 23.05.2010 19:04:07

Doamne ajuta!

Este minunat sa ne pastram in comuniunea iubirii intru Hristos, Domnul !Fie , ca rugaciunea sa tina tot mai mult usa inimilor deschisa, ca Domnul Iisus Hristos sa intre si sa ne incalzeasca cu iubirea Sa sufletele, adesea inghetate.
Multa sanatate tatalui tau!Dumnezeu sa va aiba in paza!

Ora este GMT +3. Ora este acum 04:29:13.

Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.