Forum Crestin Ortodox

Forum Crestin Ortodox (http://www.crestinortodox.ro/forum/index.php)
-   Generalitati (http://www.crestinortodox.ro/forum/forumdisplay.php?f=503)
-   -   Ce ziceti de asta? (http://www.crestinortodox.ro/forum/showthread.php?t=9447)

kiralina 14.05.2010 20:25:56

Ce ziceti de asta?

Am un crucifix pe perete,are 17 ani.deunazi am gasit in stanga lui urma unei palme,ca si cum cineva s-a rezemat de perete si i-a ramas palma imprimata pe perete.nimeni din casa nu are forma palmei ca aceasta!care credeti ca e mesajul?

Jane Says 14.05.2010 20:29:33

Citat:

În prealabil postat de kiralina (Post 248163)
Am un crucifix pe perete,are 17 ani.deunazi am gasit in stanga lui urma unei palme,ca si cum cineva s-a rezemat de perete si i-a ramas palma imprimata pe perete.nimeni din casa nu are forma palmei ca aceasta!care credeti ca e mesajul?

Ca ar trebui sa te cauti :)

kiralina 14.05.2010 20:34:11

Citat:

În prealabil postat de jane says (Post 248165)
ca ar trebui sa te cauti :)

e cantarea mea preferata,dar nu vad legatura.explic-o!

Danut7 14.05.2010 20:37:45

poti pune o poza?

kiralina 14.05.2010 20:42:04

Citat:

În prealabil postat de danut7 (Post 248169)
poti pune o poza?

am fotgrafiat,dar nu se vede mare lucru in poza!sorry!

gabriela8 14.05.2010 20:45:04

Citat:

În prealabil postat de Jane Says (Post 248165)
Ca ar trebui sa te cauti :)

:21::24: Nu stiu cum m-as fi simtit eu sa-mi fi adresat aceste cuvinte dar trebuie sa recunosc ca m-ai facut sa rad...

kiralina 14.05.2010 20:54:40

Citat:

În prealabil postat de jane says (Post 248165)
ca ar trebui sa te cauti :)

din neatentie, nu am vazut te-ul si am inteles ca ma trimiteai sa caut cantarea cu pricina.cred totusi,ca tu ar trebui sa te cauti ptr ca vrei neaparat sa ii scoti pe altii nebuni in mod nejustificat!eu am relatat un eveniment la care au fost mai multi martori.si aia is plecati?nu ma mira remarca ta,cunosc reaua ta intentie de pe alte topicuri.

kiralina 14.05.2010 20:56:04

Citat:

În prealabil postat de gabriela8 (Post 248173)
:21::24: Nu stiu cum m-as fi simtit eu sa-mi fi adresat aceste cuvinte dar trebuie sa recunosc ca m-ai facut sa rad...

cum ma simt?f relaxata,avand in vedere personajul cu remarca!ai ras degeaba!

Danut7 14.05.2010 21:05:38

ceva particularitati la mana ce a aparut pe perete?

alinnasser2010 14.05.2010 21:08:08

poti intreba un preot el iti va raspunde cel mai bine din cate vad aici multi te-au luat la misto dar ignorai atata pot omul nu crede pana nu vede...

kiralina 14.05.2010 21:10:16

Citat:

În prealabil postat de alinnasser2010 (Post 248184)
poti intreba un preot el iti va raspunde cel mai bine din cate vad aici multi te-au luat la misto dar ignorai atata pot omul nu crede pana nu vede...

2 nu sunt multi,sunt ca si inexistenti!discut deja cu mai multi preoti,e f interesant ce se intampla!

gabriela8 14.05.2010 21:12:50

Citat:

În prealabil postat de kiralina (Post 248180)
cum ma simt?f relaxata,avand in vedere personajul cu remarca!ai ras degeaba!

Cand am intrat pe acest thread am fost curioasa si nu ma asteptam la o astfel de replica:29: Oricum nu am vrut sa te supar si te rog sa ma scuzi! Cand vrei sa citesti serios si vezi un asemenea raspuns...:106:

kiralina 14.05.2010 21:13:46

Citat:

În prealabil postat de danut7 (Post 248183)
ceva particularitati la mana ce a aparut pe perete?

ar fi cateva:se vede palma si falangele de sus,nu se vede degetul mare,iar degetele au urmatoarea forma:aratatorul si mijlociul sunt drepte,iar inelarul si cel mic sunt inclinate spre stanga.palma e destul de mica!chiar langa crucifix!am in jur persoane ce sufera,poate ideea e ca suferinta mai e de o palma!

kiralina 14.05.2010 21:16:12

Citat:

În prealabil postat de gabriela8 (Post 248186)
cand am intrat pe acest thread am fost curioasa si nu ma asteptam la o astfel de replica:29: Oricum nu am vrut sa te supar si te rog sa ma scuzi! Cand vrei sa citesti serios si vezi un asemenea raspuns...:106:

nu ma supar eu din atata!m-as supara de pilda sa aflu ca am fost la camera ascunsa in ce priveste palma de pe perete.dar,jur,nimeni nu s-a urcat cu scaunul pana la crucifix sa isi lase amprenta,e cat se poate de autentic semnul....minunea!acum o saptamana s-a intamplat!

jefferson 15.05.2010 00:43:30

mesajul e sa te speli pe maini mai des.

sau cum zice Jane

kiralina 15.05.2010 01:08:03

Citat:

În prealabil postat de jefferson (Post 248270)

sau cum zice Jane

De ce,draga?am specificat ca nu m-am cocotat pana acolo,ca nu e mana nimanui din casa si ca au fost mai multi martori.citeste mai atent ce scriu,altfel voi crede ca esti rauvoitor,ignorant,mancator de seminte,orb,surd etc!

kiralina 15.05.2010 01:39:36

Citat:

În prealabil postat de jefferson (Post 248270)

sau cum zice Jane

Inca ceva:nu o mai pomeni pe jane,ea nu e un reper,e cu mintea tulbure de la atata tarzan,de asta nici nu realizeaza ce scrie,ii face nebuni pe toti cei ce nu fac decat sa povesteasca ce li se intampla!

Danut7 15.05.2010 10:32:13

Prin ce este imprimata mana aia acolo? vopsea,pamant, praf , murdarie sau e scobita in perete?

Maini pe pereti este si un fenomen care apare la fenomele poltergeist...

colaps 15.05.2010 10:43:11

Citat:

În prealabil postat de Danut7 (Post 248319)

Sa nu ne zici ca tu crezi in fantome. Si sa ma ierti daca nu acesta e cazul.

Noi, fiind crestini, stim ca aceste naluciri nu sunt altceva decat incercari zadarnice ale vrajmasului nostru de a ne demoraliza sau de a ne face sa deznadajduim.

Referitor la mana de pe perete... Ti s-a mai intamplat ceva ciudat in afara de asta sau doar asta?

kiralina 15.05.2010 12:44:38

Citat:

În prealabil postat de Danut7 (Post 248319)
Prin ce este imprimata mana aia acolo? vopsea,pamant, praf , murdarie sau e scobita in perete?

nimic din toate astea!e ca atunci cand te sprijini cu palma curata de perete si iti ramane urma palmei,ca o amprenta!

Danut7 15.05.2010 12:50:53

Citat:

În prealabil postat de kiralina (Post 248338)
nimic din toate astea!e ca atunci cand te sprijini cu palma curata de perete si iti ramane urma palmei,ca o amprenta!

Genu asta de semne trebuiesc cantarite "de ce a aparut mana aia acolo?" Ce vrea sa transmita?La fel ca la icoane... cand icoanele plang... sa ne gandim, de ce plange Sfantul cu tare...Dar probabil ca o fi fost cineva dintre voi care s-a sprijinit... In primul rand trebuiesc cautate raspunsurile rationale , nu cele senzationale.

kiralina 15.05.2010 12:55:16

[quote=Danut7;248339]Genu asta de semne trebuiesc cantarite "de ce a aparut mana aia acolo?" Ce vrea sa transmita?La fel ca la icoane... cand icoanele plang... sa ne gandim, de ce plange Sfantul cu tare...Dar probabil ca o fi fost cineva dintre voi care s-a sprijinit... In primul rand trebuiesc cautate raspunsurile rationale , nu cele senzationale.[/QUOT
Am subliniat ca nu s-a sprijinit nimeni!crucifixul e undeva,sus,aproape de tavan!deci am eliminat cauza rationala!acum ma intreb ce vrea sa transmita urma unei palme aflata langa un crucifix......interpretarile sunt multe.....

Danut7 15.05.2010 14:57:12

Citat:

În prealabil postat de kiralina (Post 248341)
Citat:

În prealabil postat de Danut7 (Post 248339)
Genu asta de semne trebuiesc cantarite "de ce a aparut mana aia acolo?" Ce vrea sa transmita?La fel ca la icoane... cand icoanele plang... sa ne gandim, de ce plange Sfantul cu tare...Dar probabil ca o fi fost cineva dintre voi care s-a sprijinit... In primul rand trebuiesc cautate raspunsurile rationale , nu cele senzationale.

Am subliniat ca nu s-a sprijinit nimeni!crucifixul e undeva,sus,aproape de tavan!deci am eliminat cauza rationala!acum ma intreb ce vrea sa transmita urma unei palme aflata langa un crucifix......interpretarile sunt multe.....

o fi fost vreunul din voi care s-a cocotzat sa faca curat, poate chiar tu, si nu ati observat pana acum...

annajanette 15.05.2010 15:02:49

eu te cred si nu te mai lua dupa cei cu caterinca in ei, te intreba cineva cum arata aceasta palma, sub forma de var, praf, ce culoare?

kiralina 15.05.2010 18:03:54

Citat:

În prealabil postat de Danut7 (Post 248365)
o fi fost vreunul din voi care s-a cocotzat sa faca curat, poate chiar tu, si nu ati observat pana acum...

mai,da trebuie sa iti explice omul de n ori,asa greu de cap esti!ultima oara iti spun si daca nu pricepi,treaba ta!suntem 2 persoane adulte in casa si acea mana e de copil,si degetele au alta forma decat a noastra!acu ai priceput?de fapt ai priceput da trebe musai sa treci peste evidente!

kiralina 15.05.2010 18:08:11

Citat:

În prealabil postat de annajanette (Post 248369)
eu te cred si nu te mai lua dupa cei cu caterinca in ei, te intreba cineva cum arata aceasta palma, sub forma de var, praf, ce culoare?

draga,nu ma iau dupa nimeni,da si cei cu caterinca in ei nu pot decat sa taca in fata explicatiilor clare!nu ma deranjeaza sa explic fiece detaliu.....e prea interesant ce se intampla ca sa ma opreasca mistocareala altora!palma ramane pe perete,indiferent de mistoul lor!

Doriana 15.05.2010 18:08:28

Citat:

În prealabil postat de kiralina (Post 248444)
mai,da trebuie sa iti explice omul de n ori,asa greu de cap esti!ultima oara iti spun si daca nu pricepi,treaba ta!suntem 2 persoane adulte in casa si acea mana e de copil,si degetele au alta forma decat a noastra!acu ai priceput?de fapt ai priceput da trebe musai sa treci peste evidente!

O singura data in istorie a mai aparut o mana, pe vremea lui Daniel...Si scria ceva pe un zid... :39:

kiralina 15.05.2010 18:17:34

Citat:

În prealabil postat de Doriana (Post 248449)
O singura data in istorie a mai aparut o mana, pe vremea lui Daniel...Si scria ceva pe un zid... :39:

or fi ele mai multe,da nu le stim noi.....

arwein 15.05.2010 18:25:49

Crezi ca are legatura cu ...capacitatile tale vindecatoare?

kiralina 15.05.2010 18:42:19

Citat:

În prealabil postat de arwein (Post 248467)
Crezi ca are legatura cu ...capacitatile tale vindecatoare?

am mai multe variante in cap.m-am gandit si la asta,poate fi o confirmare.m-am gandit si ca mai e de o palma suferinta cuiva ptr care ma rog mult,m-am gandit ca voi primi o palma,o cruce mica-e mica palma-,m-am gandit ca urmeaza o calatorie intr-un loc de pelerinaj-cu mana faci la revedere,nu?am 4 variante pana acum!se va clarifica pana la urma care din cele 4 e!sau o fi alta!eu am vrut sa impartasesc o alta manifestare divina,ca nu poate fi dracul,se pune oriunde,numai langa cruce nu!am o meteahna pe care multi nu o inteleg:nevoia de a impartasi,mai ales cand se intampla ceva deosebit in sfera divinului.dar,atentie.nu spre slava mea!

iustin10 15.05.2010 19:42:02

E suficient de mult ca a aparut un semn langa crucifix.De ce ii mai cauti si interpretarea?
In primul rand ,palma te duce cu gandul la rastignire,si la cuiele din palma,dar si la Toma necredinciosul,care a cautat semnele acestor cuie.
Palma este ca o amprenta ,ca un semn.
Iar originalitatea formei semnului (puteai zice ca e lacrima cruce,etc),poate da si ea de gandit.
Eu in general cred in semne,adica nu le exclud.Si consider ca e o mare capacitate de a iti pastra ochii de copil,si sa crezi in minuni.Desi,ca si Toma,cu mintea caut si explicatii.
Dar credinta,ca si minunea ,e simpla:ea vede si crede.

kiralina 15.05.2010 19:53:27

Citat:

În prealabil postat de iustin10 (Post 248537)
E suficient de mult ca a aparut un semn langa crucifix.De ce ii mai cauti si interpretarea?
In primul rand ,palma te duce cu gandul la rastignire,si la cuiele din palma,dar si la Toma necredinciosul,care a cautat semnele acestor cuie.
Palma este ca o amprenta ,ca un semn.
Iar originalitatea formei semnului (puteai zice ca e lacrima cruce,etc),poate da si ea de gandit.
Eu in general cred in semne,adica nu le exclud.Si consider ca e o mare capacitate de a iti pastra ochii de copil,si sa crezi in minuni.Desi,ca si Toma,cu mintea caut si explicatii.
Dar credinta,ca si minunea ,e simpla:ea vede si crede.

da,iustin,dar semnele vin cu un mesaj ce trebuie deslusit.daca nu incerci o interpretare sau 10,din care se decanteaza una,Dumnezeu a lucrat degeaba!multumesc ptr conexiunea ta palma-rastignire,nu m-am gandit,desi era f evident!uite ca nu am postat degeaba!caut variante de interpretare,in final una se va evidentia!

gabriela8 15.05.2010 19:57:28

Citat:

În prealabil postat de kiralina (Post 248544)
da,iustin,dar semnele vin cu un mesaj ce trebuie deslusit.daca nu incerci o interpretare sau 10,din care se decanteaza una,Dumnezeu a lucrat degeaba!multumesc ptr conexiunea ta palma-rastignire,nu m-am gandit,desi era f evident!uite ca nu am postat degeaba!caut variante de interpretare,in final una se va evidentia!

Eu cred ca nu trebuie sa dai cu presupusul ci sa Il rogi pe Dumnezeu sa iti descopere si sa vorbesti cu duhovnicul tau...

kiralina 15.05.2010 19:58:52

Citat:

În prealabil postat de gabriela8 (Post 248550)
Eu cred ca nu trebuie sa dai cu presupusul ci sa Il rogi pe Dumnezeu sa iti descopere si sa vorbesti cu duhovnicul tau...

si crezi ca el stie?am vorbit deja.raspunsul e:asteptam!

gabriela8 15.05.2010 20:02:21

Citat:

În prealabil postat de kiralina (Post 248551)
si crezi ca el stie?am vorbit deja.raspunsul e:asteptam!

Pai ti-a raspuns foarte bine! Tu crezi ca ai sa afli de pe forum? Fiecare isi da cu parerea dar Dumnezeu stie ce are de facut si vei intelege la timpul potrivit!

iustin10 15.05.2010 20:02:50

Daca acel semn e de la Dumnezeu ,e ceva tainic si maret.Nu te astepta sa descoperi nici dupa ani de zile si poate niciodata.Caci cate se intampla in viata noastra,cate amanari si asteptari,si la care nu vedem sfarsitul ?
Dumnezeu nu face , dupa mintea noastra.
Asa cum spuneam,daca acel semn e de la Dumenzeu,multumeste-te ca exista,si ca a aparut in casa ta.Putini au sansa asta.
Semnul acela e pt suflet,nu pt minte.

kiralina 15.05.2010 20:05:38

Citat:

În prealabil postat de gabriela8 (Post 248555)
Pai ti-a raspuns foarte bine! Tu crezi ca ai sa afli de pe forum? Fiecare isi da cu parerea dar Dumnezeu stie ce are de facut si vei intelege la timpul potrivit!

am inteles in timp ca Dumnezeu lucreaza prin oameni si prin metode neasteptate.poate cineva sa dea o varianta de interpretare si sa simt ca acela e raspunsul!

gabriela8 15.05.2010 20:07:45

Citat:

În prealabil postat de kiralina (Post 248558)
am inteles in timp ca Dumnezeu lucreaza prin oameni si prin metode neasteptate.poate cineva sa dea o varianta de interpretare si sa simt ca acela e raspunsul!

Eu zic sa Il rogi pe Dumnezeu cu inima sincera si credinta, numai asa vei simti raspunsul! (parerea mea)

kiralina 15.05.2010 20:11:07

Citat:

În prealabil postat de iustin10 (Post 248556)
Daca acel semn e de la Dumnezeu ,e ceva tainic si maret.Nu te astepta sa descoperi nici dupa ani de zile si poate niciodata.Caci cate se intampla in viata noastra,cate amanari si asteptari,si la care nu vedem sfarsitul ?
Dumnezeu nu face , dupa mintea noastra.
Asa cum spuneam,daca acel semn e de la Dumenzeu,multumeste-te ca exista,si ca a aparut in casa ta.Putini au sansa asta.
Semnul acela e pt suflet,nu pt minte.

inteleg ce spui,iustin,insa cred cu tarie ca Dumnezeu vorbeste prin semne si ca nu lucreaza in van.adica palma aceea nu a fost pusa acolo ca sa dau pe spate si atat,exista acolo o semnificatie si sunt convinsa ca Dumnezeu o va dezvalui!altfel semnul nu isi are rostul!scopul postarii mele a fost dublu:sa aflu variante de interpretare si sa impartasesc ceva minunat!nu se pune dracul langa cruce,deci nu poate fi o manifestare demonica!

Danut7 15.05.2010 20:41:47

Ai grija sa nu fie semn de la diavol... Palmele pe pereti sunt semne diavolesti.Cred insa ca o fi o palma de-a voastra pe care ati observat-o mai tarziu...

Ora este GMT +3. Ora este acum 08:15:26.

Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.