Forum Crestin Ortodox

Forum Crestin Ortodox (http://www.crestinortodox.ro/forum/index.php)
-   Generalitati (http://www.crestinortodox.ro/forum/forumdisplay.php?f=503)
-   -   Scad salariile si pensiile (http://www.crestinortodox.ro/forum/showthread.php?t=9372)

Daniel777 07.05.2010 10:00:32

Scad salariile si pensiile

Ce parere aveti de aceasta masura,cand deja salariile si pensiile sunt foarte mici?! Cum ar trebui sa traim de acum incolo ca sa rezistam?
Criza = judecata(a lui Dumnezeu); credeti ca trebuie sa ne pocaim cat mai mult in aceste timpuri grele? Cum vom putea realiza aceasta? Sau credeti ca ne vom pocai de nevoie?!

ai2 07.05.2010 10:27:02

Citat:

În prealabil postat de Daniel777 (Post 244184)
Ce parere aveti de aceasta masura,cand deja salariile si pensiile sunt foarte mici?! Cum ar trebui sa traim de acum incolo ca sa rezistam?
Criza = judecata(a lui Dumnezeu); credeti ca trebuie sa ne pocaim cat mai mult in aceste timpuri grele? Cum vom putea realiza aceasta? Sau credeti ca ne vom pocai de nevoie?!

Salarii foarte mici? La cate plasme s-au vandut in ultimul timp chestia cu salariile mici e deja o victimizare romaneasca. Credite la case nu s-au luat cu salarii mici.
Cred ca ar trebui sa ne trezim sa nu mai furam si sa nu ne mai lasa furati. Ma refer la evaziunea fiscala in special.

colaps 07.05.2010 10:27:21

Sa il lasam pe parintele Arsenie sa raspunda la intrebarea asta:

Zicea Părintele Arsenie, parcă pentru toți românii: „Îmi pare rău de voi că sunteți slăbiți în credință. Veți cădea din cauza fricii. Frica-i de la diavol; nu vă fie frică pentru a vă salva sufletele. Vor veni vremuri foarte grele, dar toate sunt îngăduite de Dumnezeu, Care este tovarășul de drum al fiecăruia, de la naștere până la moarte. Vor cădea și cei aleși. Îmi pare rău că sunteți cei pe urmă. Vă vor cerne. Vor pune impozite, taxe și alte îngrădiri. Vor lua totul!

s1c2h3m4i5d6t7 07.05.2010 10:29:11

Sa nu uitam ca pr IUSTIN a zis sa ne rugam tare caci vin vremuri f.f. grele[de saracie,lipsa de servici..]Guvernul nu se va opri aici.La anul vor fi alte reduceri de salarii,pensii.E adevarat ca unii traiau in buiecie si asa nu te mantuiesti.Dumnezeu ne determina sa ne pocaim ,daca nu vrem s-o facem de buna voie.Si bunicii si parintii mei au supravietuit cu bine razboiului,chiar de n-aveau ce manca,asa ca ne vom descurca si noi.Problema este ca guvernul loveste in cei saraci .In loc sa reduca drastic parlamentarii [de care oricum nu avem nevoie],consilieri,...ei tot pe spinarea celor lipsiti traiesc.Daca eu dau ordine,dau pt ceilalti si eu am grija sa o duc bine...Ce diferenta este intre regimul de acum si cel trecut?Astia sunt mai tare vinovati de genocid.Dupa ce au furat totul,acum s-au trezit ca nu au bani pt popor.Fac niste pacate foarte mari pt care isi pierd mantuirea,iar cei ce indura totul ce permite Dumnezeu sa fie se pot mantui.Raul trebuie privit ca un bine pt suflet

Daniel777 07.05.2010 10:32:31

[quote=s1c2h3m4i5d6t7;244200]Sa nu uitam ca pr IUSTIN a zis sa ne rugam tare caci vin vremuri f.f. grele[de saracie,lipsa de servici..]

Sa fim atenti insa: Bunicii nostri chiar daca au suferit lipsuri materiale,nu au suferit de o asemenea vreme fara credinta.Isi gaseau reazemul in credinta,care nu era asa dispretuita ca astazi.

colaps 07.05.2010 10:41:10

Si asta inca nu-i nimic.
Voi stiti despre proiectul e-Romania? Prin care guvernul vrea ca toti cetatenii sa aiba o identitate virtuala unde fiecare isi va avea banii "virtuali" si multe altele?

Acest proiect de lege intra in vigoare toamna aceasta (din cate am auzit) si va fi temporar optional, dar in viitorul apropiat Nu va fi om care va putea vinde sau cumpara fara sa aiba o identitate virtuala! Vor disparea toti banii lichizi. Pana si bancile cu cardurile si conturile lor vor parea o solutie buna decat ceea ce ne pregateste 'elita'.

Cititi:
http://saccsiv.wordpress.com/2010/04...ri-totul-abso/
http://saccsiv.wordpress.com/2010/05...nimeni”/

Si mai ales http://www.razbointrucuvant.ro/2010/...ri-in-romania/

Acesta este inca un pas luat pentru a ne cizela mentalitatea sa acceptam pecetea fiarei in vremurile ce vor urma.
Sa NU acceptam acest lucru. Sa refuzam cu desavarsire si cu inversunare e-Romania!

eodor nastasa 07.05.2010 10:50:00

Citat:

În prealabil postat de ai2 (Post 244196)
Salarii foarte mici? La cate plasme s-au vandut in ultimul timp chestia cu salariile mici e deja o victimizare romaneasca. Credite la case nu s-au luat cu salarii mici.
Cred ca ar trebui sa ne trezim sa nu mai furam si sa nu ne mai lasa furati. Ma refer la evaziunea fiscala in special.

Ba portocaliilor, n-ati plecat inca ? Ba voi nu'ntelegeti ca-i groasa ? A ? S-o ridica poporu' cu plasma cu tot, si o sa va terfeleasca de o sa va mearga plasma'n cap...si, inca odata, lasa-ti vrajeala...Unde's 25 de miliarde de arginti luati da la f.oame m.are i.minenta ? A ? Da pistarii din visterie unde's ?:44:

Daniel777 07.05.2010 10:52:58

Cred ca toata lumea ar intelege sa faca sacrificii ,daca s-ar rezolva ceva.Insa vom strange cureaua fara speranta de mai bine.

sergiu 07.05.2010 11:29:21

Citat:

În prealabil postat de colaps (Post 244208)
Sa NU acceptam acest lucru. Sa refuzam cu desavarsire si cu inversunare e-Romania!

CUM?
Cum facem acest lucru?

AlinB 07.05.2010 11:32:26

Pai o inceput sa sune "desteptarea" ...

AlinB 07.05.2010 11:33:12

Citat:

În prealabil postat de colaps (Post 244208)
Si asta inca nu-i nimic.
Voi stiti despre proiectul e-Romania? Prin care guvernul vrea ca toti cetatenii sa aiba o identitate virtuala unde fiecare isi va avea banii "virtuali" si multe altele?

Acest proiect de lege intra in vigoare toamna aceasta (din cate am auzit) si va fi temporar optional, dar in viitorul apropiat Nu va fi om care va putea vinde sau cumpara fara sa aiba o identitate virtuala! Vor disparea toti banii lichizi. Pana si bancile cu cardurile si conturile lor vor parea o solutie buna decat ceea ce ne pregateste 'elita'.

Cititi:
http://saccsiv.wordpress.com/2010/04...ri-totul-abso/
http://saccsiv.wordpress.com/2010/05...nimeni”/

Si mai ales http://www.razbointrucuvant.ro/2010/...ri-in-romania/

Acesta este inca un pas luat pentru a ne cizela mentalitatea sa acceptam pecetea fiarei in vremurile ce vor urma.

Sunteti rupti de realitate si problemele concrete..

costache marilena 07.05.2010 13:37:54

Citat:

În prealabil postat de AlinB (Post 244229)

De ce spui asta?

colaps 07.05.2010 13:42:13

Citat:

În prealabil postat de AlinB (Post 244229)

Problema cea mai concreta la actual este Mantuirea. Nimic altceva.

Rodica50 07.05.2010 14:59:55

Daca trebuie sa salvam ceva, sunt de acord. De ce nu se gandesc mai marii nostri sa impuna acest sacrificiu si celor care s-au imbogatit peste noapte. Cred ca 25 de procente din averile bogatilor chiar ar insemna ceva. Tot noi, cei care ducem tara pe umeri?

AlinB 07.05.2010 15:10:13

Daca chestiunea mantuirii este transformata intr-o tranta lumeasca cu tehnologia, imprumutata de la protestanti, atunci nu mai vorbim de mantuire ci o "neo-ortodoxie" care numai ortodoxie nu mai e.

Pentru cine nu s-a prins deja, toti avem deja o "identitate virtuala", inclusiv aici pe forum, traim deja intr-un soi de dictatura, dar pentru ca cusca are bare de sticla, adica are niste pretentii si spoaiala de democratie avem iluzia libertatii.

AlinB 07.05.2010 15:11:59

Citat:

În prealabil postat de Rodica50 (Post 244349)
Daca trebuie sa salvam ceva, sunt de acord. De ce nu se gandesc mai marii nostri sa impuna acest sacrificiu si celor care s-au imbogatit peste noapte. Cred ca 25 de procente din averile bogatilor chiar ar insemna ceva. Tot noi, cei care ducem tara pe umeri?

Nu cred ca e corect modul asta "haiducesc" de gandire.

Adica daca ar fi sa se faca cu adevarat justitie, ar insemana mai mult decat atat.

AlinB 07.05.2010 15:21:45

P.S

Cu semnatura electronica nu se va implementa nimic pana la toamna, este vorba doar de o schema care va rezulta in bani cheltuiti aiurea de la buget si nimic implementat practic.

Eventual se vor da banii unei firme, va face ceva..ceva, si pe urma se vor trezi ca nu respecta standarde internationale, ca de fapt ceilalti fac altfel si trebuie sa ne aliniem la standardele lor, si alti bani, alta distractie.

Aveti idee ce inseamna implementarea unei astfel de infrastructuri?
In primul rand ar trebui sa existe un standard. Exista?
A fost facut public?
Este compatibil international?

Mai intai ar trebui sa implementeze actul de identitate electronic care sa contina si suportul informatic pentru semnatura electronica, in caz contrar ne trezim cu doua acte de identitate practic.

Pe urma metoda trebuie popularizata, cati au Internet, calculator?
Ca sa ajuti populatia analfabeta tehnologic ar trebui zeci de mii de ghisee in toata tara.
Paradoxal, in loc sa simplifice sistemul birocratic, il va umfla peste noapte.
Ca sa nu mai vorbim de faptul ca serviciile astea nu vor fi gratuite.

Ati vazut ceva in afara de genul asta implementat la nivelul care vor ai nostri afara? Nu.
Chiar daca ar fi, noi am fi printre ultimii care vor beneficia (cu si fara ghilimele) de asa ceva.

Ca in bancul ala:
"Vine sfarsitul lumii? Nici o problema. Mutati-va in Romania. Noi suntem cu 50 ani in urma."

costel 07.05.2010 15:24:02

In fata scaderii salariilor si a pensiilor oamenii vor raspunde diferit. Unii prin proteste - cat va tine, altii prin furt - cat vor putea, altii prin abtinere de la multe - cat vor trai, etc

eodor nastasa 07.05.2010 16:20:32

Citat:

În prealabil postat de Rodica50 (Post 244349)

Inca n-ai inteles ? Dai cu biciu' in boul care trage, pe ala care nu trage il legi d'un pom, ca s'asa nu-i bun la nimic...
Da, 25% din averile ghiftuitilor ar insemna ceva, mai ales ca majoritatea au furat ca se le faca.:4:

colaps 07.05.2010 23:21:10

Bucurati-va ca asa va arata viitorul Romaniei!

http://saccsiv.files.wordpress.com/2...if?w=604&h=323

*poza furata cu marsavie de pe blog-ul lui saccsiv :)

voxdei55 07.05.2010 23:24:56

Noi saracim mereu si santem lipsiti de speranta.Dar cineva prospera mereu si nu are nimic a se plange..ghiciti?....Preotii..si mai au si locuri rezervate in rai..Doamne unde e dreptatea..?!!!

glykys 08.05.2010 00:23:50

Citat:

În prealabil postat de voxdei55 (Post 244749)
Noi saracim mereu si santem lipsiti de speranta.Dar cineva prospera mereu si nu are nimic a se plange..ghiciti?....Preotii..si mai au si locuri rezervate in rai..Doamne unde e dreptatea..?!!!

Asta a fost buna. Iata cum am gasit tapul ispasitor in proetii bugetari...
Lasa-i, domnule, sa prospere si sa ajunga in Rai! pe unii ii ajuta Dumnezeu sa le aiba pe amandoua... iar pe unii ca noi, care clevetim si ne plangem ca suntem saraci ne mananca iadul. Dar Dumnezeu e mare!

Delirul 08.05.2010 00:55:15

Citat:

De saracit om saraci, putem da vina oricand din punctul asta de vedere pe sistemul indobitocit si pe cei care au saracit tara folosindu-se de sistemul cu pricina, dar de a fi lipsiti de speranta nu avem nici o scuza.

mishi55 08.05.2010 08:20:27

Citat:

Si tu ai nerusinarea sa te autonumesti "ortodox" ?
Chiar nu te temi ?

perplexus 08.05.2010 08:32:45

a zis preoti .. dar sa referit la popi

mishi55 08.05.2010 08:56:52

Citat:

În prealabil postat de perplexus (Post 244854)
a zis preoti .. dar sa referit la popi

Pai atunci macar s-o ia de sus, ca pestele de la cap se-mpute... :))

anita 08.05.2010 09:08:39

Citat:

În prealabil postat de Daniel777 (Post 244184)

Sa ne mangaiem cu ideea ca toate se intampla pentru pacatele noastre ,viata traita in necredinta ani de zile.
"Slava tie Dumnezeul meu pentru necazul trimis.Pentru faptele mele primesc ce se cuvine.Pomeneste-ma in imparatia Ta.Fie in toate voia Ta cea sfanta "
(Rugaciunea ultimului staret de la man.Optina,sfantul Nicon)
Sa fim sfinti si vom schimba lumea.
Dumnezeu nu ne lasa daca avem credinta.

anita 08.05.2010 09:13:05

Dar ceea ce se intampla in sistemul sanitar mi se pare strigator la cer.Copiii nu mai sunt vaccinati gratis ,un vaccin costa 260 lei si trebuie platit de parinti ,medicii nu mai primesc bani pentru servicii la cei mici si se feresc sa inscrie sugari ,in spitale se moare de septicemie ,etc.
Nelegiuirea isi arata toate fetele.

perplexus 08.05.2010 10:14:53

Citat:

În prealabil postat de anita (Post 244865)
Dar ceea ce se intampla in sistemul sanitar mi se pare strigator la cer.Copiii nu mai sunt vaccinati gratis ,un vaccin costa 260 lei si trebuie platit de parinti ,medicii nu mai primesc bani pentru servicii la cei mici si se feresc sa inscrie sugari ,in spitale se moare de septicemie ,etc.
Nelegiuirea isi arata toate fetele.

sistemu sanitar nu da viata .. ci toaca bani ..
pe vremuri, cand petreceau oamenii in frica Lui sistemu sanitar era spital, unde gaseai doctori
acum sunt vremuri in care oamenii trebuie sa devina ei insisi doctori .. pt trupurile micutilor lor, si mai ales pt sufletele lor .. invatatura buna inca se mai gaseste

gabriela8 08.05.2010 13:41:46

Citat:

Preotii nu isi au locul asigurat in Rai! Ei nu se pot mantui fara noi si nici noi fara ei! Asadar nu batjocori pe cei care prin rugaciunile lor din timpul sfintelor slujbe cuprind intreaga crestinatate din care pretinzi ca faci parte...

eudany01 08.05.2010 13:42:08

parerea mea e ca tot ce se intampla rau acum e din cauza necredintei noastre, ne intereseaza mai mult partea materiala nu cea spirituala, sa ne fie acum bine, iar dupa moarte ce o vrea Dumnezeu. mai bine sa ne fie rau acum si bine dupa moarte.uitati-va cine o duce mai bine acum, tiganii ca ei nu fac avorturi, zicea parintele arseni boca ca o sa ajungem sa ne conduca tiganii ca ei nu isi omoara copii, da noi care ne numim crestini ortodocsi ne omoram copiii prin avorturi ca vezi doamne de ce sa aibe o viata fara lipsuri. o ducem greu dar o sa o ducem si mai greu daca nu ne intoarcem cu adevarat la credinta noastra ortodoxa.sa ne fie frica de judecata lui Dumnezeu nu ca se micsoreaza salariile si pensiile, asta e trebuie sa ii multumim lui Dumnezeu ca inca suntem in viata. zicea parintele cleopa"de nimic nu-i mai sigur omul pe pamant decat de moarte. ca ai sa traiesti mai mult nu stii; ca ai sa fi mai bogat nu stii; ca ai sa fi mai sanaotos nu stii; dar ca ai sa mori stii. si nimeni nu poate contesta acest lucru. moartea este viata pentru cei ce nu o uita pe dansa.""omule, daca vrei sa-ti iei un sfetnic si un dascal in viata care sa te povatuiasca sigur la calea mantuirii, nu lua pe nimeni altul decat pe moarte". sa ne gandim un pic daca noi ne-am da viata pt Hristos ca mucenicii cei din veacuri care au renuntat la tot si au suferit chiuri ingrozitoare numai ca sa vada fata lui Dumnezeu, a Maicii Domnului si a tuturor Sfintilor lui Dumnezeu.

gabriela8 08.05.2010 13:46:20

Daca ne-am intoarce cu adevarat fata catre Dumnezeu situatia ar fi alta! Lipsa credintei sau slabirea ei ne duce in situatii disperate dar Dumnezeu A Fost, Este si Va Fi Acelasi! Nu ne vrea raul de asta sa fim incredintati, dar trebuie sa se aleaga oile de capre! Sa ramanem impreuna cu Hristos caci nimeni nu se va preocupa mai mult de noi decat Insusi Dumnezeu!

Daniel777 08.05.2010 15:04:00

Cred ca a venit vremea cand credinciosii adevarati vor trebui,si se vor intoarce catre Hristos.Eu asa simt,ca multi vor spori in viata duhovniceasca,datorita acestor timpuri.

Scotianul 08.05.2010 21:52:09

Si acest aspect este demonstrat de...

Citat:

În prealabil postat de Daniel777 (Post 244215)
Insa vom strange cureaua fara speranta de mai bine.

cifre.Business as usual.
http://www.hotnews.ro/stiri-esential...ui-basescu.htm

glykys 08.05.2010 21:54:48

Citat:

În prealabil postat de Scotianul (Post 245276)

Mda, exact ce imi imaginam...

Scotianul 08.05.2010 22:00:44

Din pacate

Citat:

În prealabil postat de glykys (Post 245279)
Mda, exact ce imi imaginam...

nu am vesti mai bune>sorry.Credinta si putere oameni buni.Ce facem noi este doar etalonul felului in care am ajuns.Nu este cazul sa ne miram prea mult.O scurta privire in oglinda constiintei si ne trezim ca urlam ,,Imparatul e gol!"prin casa.Bye

tigerAvalo9 08.05.2010 23:39:40

''Sa traiti bine''
51% au votat Basescu

Nu-mi vine sa cred.
Cand a fost suspendat putea fi demis dar nu a vrut majoritatea.Se pare ca ne meritam soarta.
Cu Basescu parca traim mai rai decat cu PSD.Parerea mea.Si nu sunt psd-ist si nici pnl-ist nici nimic.

eodor nastasa 08.05.2010 23:47:10

Citat:

În prealabil postat de tigerAvalo9 (Post 245326)
''Sa traiti bine''
51% au votat Basescu

Nu-mi vine sa cred.
Cand a fost suspendat putea fi demis dar nu a vrut majoritatea.Se pare ca ne meritam soarta.
Cu Basescu parca traim mai rai decat cu PSD.Parerea mea.Si nu sunt psd-ist si nici pnl-ist nici nimic.

Parerea ta e buna. Io zic asa: sa scada lefurile si pensiile la aia 51% de's cu base, ca asa-i cinstit si lautareste, adicatelea democratic si corect...ca votantu' la nevoie sa cunoaste...ca de daca-i base'n corzi tre' sa-l ajute, sa-l inteleaga, sa nu-i sifoneze haina da mare lider patriot...presedinte a romanilor neciuruiti...:4:

andreicozia 09.05.2010 04:43:52

Citat:

În prealabil postat de tigerAvalo9 (Post 245326)
Noi existam, cu ce Il rasplatim pe Dumnezeu? El ne-a daruit o viata, noi ce Ii daruim? .

Dumnezeu vrea de la tine sa nu vorbesti prostii si sa nu aberezi atit si nimic mai mult. Sa fii om normal si sa-ti pastrezi sanatatea mintala. Asa ii arati ca il iubesti

sophia 09.05.2010 12:42:10

Nu este de vina un sef de stat, sau un om. Intreaga lume este in criza profunda de sistem si totul este impletit. Nici o tara nu este de capul ei.

Din punct de vedere teologic se poate spune - sfarsitul lumii.

Ora este GMT +3. Ora este acum 15:24:04.

Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.