Forum Crestin Ortodox

Forum Crestin Ortodox (http://www.crestinortodox.ro/forum/index.php)
-   Homosexualitatea (http://www.crestinortodox.ro/forum/forumdisplay.php?f=5043)
-   -   Senzational! (http://www.crestinortodox.ro/forum/showthread.php?t=9247)

CristiArg 22.04.2010 21:00:07

Senzational!

Vinovatul pentru homosexualitate este puiul. Din cele spuse de Evo Morales, presedintele Boliviei, deregralille sexuale ale barbatiilor apar datorita consumlui de carne de pui, carne ce contine o mare incarcatura de hormoni femenini.
V-ati descretit fruntile?

cristiboss56 22.04.2010 22:31:27

Citat:

În prealabil postat de CristiArg (Post 238370)
Vinovatul pentru homosexualitate este puiul. Din cele spuse de Evo Morales, presedintele Boliviei, deregralille sexuale ale barbatiilor apar datorita consumlui de carne de pui, carne ce contine o mare incarcatura de hormoni femenini.

. . . si cele ale femeilor apar datorita gatiului preparatelor pe baza de carne de pui :24:

Doriana 22.04.2010 22:53:39

Citat:

În prealabil postat de cristiboss56 (Post 238438)
. . . si cele ale femeilor apar datorita gatiului preparatelor pe baza de carne de pui :24:

de unde rezulta ca gatitul contine hormoni masculuini. :10:

tigerAvalo9 22.04.2010 22:56:07

Mananc foarte mult carne de pui si nu am niciodata tendinte homosexuale.:))))))Eu cred ca nu e adevarat.

costin_byby 22.04.2010 23:39:34

offfff...

Multumim tie Hristoase Dumnezeul nostru ca ne-ai saturat pe noi de bunatatile Tale cele pamantesti....`
Fratilor,tot ce mancam si bem,toate spre slava lui Dumnezeu sa le facem.
Nici puiul, nici mama puiului nu sunt cauza tendintelor pacatoase ci duhul omului slabit de pofte pacatoase,lipsa rugaciunii si frica de Dumnezeu duce la denaturarea naturii trupului.
Mananca spre slava lui Dumnezeu nu spre pofta;
Bea spre slava lui Dumnezeu nu spre veselie;
Canta spre slava lui dumnezeu pentru bunatatile Sale.
Nu va lasati inselati,ochiul este poarta prin care intra si iese pacatul.
Toate spre Slava lui Dumnezeu sa le facem pentru ca El este calauza noastra.
NU VA MAI LUATI DUPA STATISTICI ABERANTE,LASATI-VA VIATA IN GRIJA LUI DUMNEZEU SI EL VA AVEA GRIJA SA MERGETI SPRE SCOLPUL CATRE CARE V-A CREAT.

cristiboss56 22.04.2010 23:46:51

Citat:

În prealabil postat de tigerAvalo9 (Post 238453)
Mananc foarte mult carne de pui si nu am niciodata tendinte homosexuale.:))))))Eu cred ca nu e adevarat.

Cu siguranță ! ! ! Poți ( putem ) consuma fără grijă produsele "Avicola"și cele din gospodăria proprie , căci la cât se consumă carne de pui , am fi o țară de homosecsuali, după mintea bolivianului !

georgiana.gabriela 26.07.2010 19:07:32

Citat:

Daca ma intrebi ce parere am despre aceasta statistica, cu siguranta as spune ca este o gluma nesarata, fara suparare.

Daca in ziua de azi sunt atatia homosexuali si nu cred eu ca se mananca atat de mult carne de pui, pe cat se mananca (,) carne de porc sau de vita, sa zicem. Stramosii nostri mancau des carne de pasare, si din cate stiu eu, n-am auzit niciodata pe vreun batran sa spuna ca pe vremea aceea era "invazie" de homosexuali, deci chestia asta nu poate fi adevarata. (si nu ma bazez numai pe ce am spus mai sus).

Cum spunea si costin_byby, tendintele catre pacat sunt, de obicei, din cauza neinfranarii poftelor trupesti (oricare pofta trupeasca), a lacomiei in general si a lipsei de credinta si a lipsei fricii lui Dumnezeu.

IonelS 26.07.2010 19:11:43

Citat:

Completez: puii posedati !

coralina 26.07.2010 19:19:30

Aberant de-a dreptul!
Asta imi aduce aminte de ceea ce-mi povestea o fosta colega de munca sud-africanca - din cauza ca acolo sunt ff multe cazuri de SIDA, presedintele tarii a iesit pe postul national de televiziune si a declarat solemn ca morcovii contin o substanta care vindeca aceasta boala. :107: Si lumea l-a crezut, s-a creat o isterie generala!! Plus ca exista si "credinta populara" potrivit careia, ca barbat bolnav de SIDA, te poti vindeca facand dragoste cu o virgina... Si sunt enorm de multi cei care incearca sa se "vindece" cu forta... :(

Sa ne fereasca Dumnezeu de asa ceva!

mihele_m 26.07.2010 19:21:12

Citat:

Bunica mea Dumnezeu sa o odihneasca avea o vorba,: "dragul maichi intotdeauna

exista un bou si-o belea " iacata ca si in acest caz s-a gasit o cauza .Oare chiar asa este ?Atunci ar trbui ca treisfert din populatia lumii sa fie homosexuali ,fiindca foarte multa lume consuma carne de pui . Doamne fereste poporul tau si Binecuvinteaza mostenirea ta ! Amin !

Hartford 27.07.2010 04:34:03

Nu e de mirare cu cite chimicale sint hraniti puii si celelalte animale :50:, dar asta cu homo nu cred alte boli da sigur provin din ceea ce mancam.

andreicozia 27.07.2010 17:50:02

Lecturarea unei informatii este intradevar o mare incercare pentru comunitatea noastra de pe forum. Sarim sa tragem concluzii aiurea!

Oameni buni Evo Morales, nu este un timpit. El doar a afirmat o concluzie la care se lucreaza in mediul cercetarilor stiintifice.
Afirmatia se refera nu la ADULTI ci la fetusii in formare, si care se stie ca pot fi afectati in diverse moduri chiar si sexual, de formare si definire a sexului si a orientarilor sexuale, de ceea ce mincam.

Asa cum copiii cu sindrom alcoolic se nasc in urma consumului excesiv de alcool, asa si atractia catre acelasi sex poate aparea in urma consumului excesiv al unui anumit hormon .

Chiar si la adulti stim cum in urma consumului unui anumit anticonceptional sau altele apare pilozitatea excesiva la femei in zonele unde ea nu exista inainte, sau la barbati apar sinii si schimbarea vocii, samd

camy_d 03.12.2010 18:02:52

Ce prostie! Atunci de ce nu scrie în Biblie că puiul e animal spurcat :)) Dumnezeu i-a spus lui Petru că poate să mănânce orice viețuitoare, e nevoie să pun versetele?

Don_Juan 03.12.2010 20:42:46

Citat:

Da, este adevarat dar cu o singura conditie: puiul sa fi fost adoptat si crescut de doi cocosi homosexuali.

calator prin ploaie 15.01.2011 18:24:32

nimicuri

Nu's ce sa va zic , dar cert ii ca in ograda unei vecine sed impreuna mereu doi cocosei tare faini....Cucurigheaza impreuna , impart boabili impreuna....da pe langa gaini never! Sa deduc deci ca or fi cocosi homosexuali? Ca daca este asa , sa nu-i dea vecinu sa manance din carne nevestei si fetelor lui , ca devin....lesbiene?!

Melissa 16.01.2011 01:29:56

In Bolivia s-a gasit o explicatie mai necontrolabila : homosexualitatea..La noi s-au folosit de celebra gripa aviara...De fapt au avut acelasi scop: scoaterea carnii de pui de pe piata...

aseruu 16.01.2011 11:05:30

Ce prostie! Atunci de ce nu scrie în Biblie că puiul e animal spurcat :)) Dumnezeu i-a spus lui Petru că poate să mănânce orice viețuitoare, e nevoie să pun versetele?[/quote]

De unde sa vede ca nu ajunge sa cetesti in Biblie ca sa si fii doftor in Sfintele Scripturi pentru ca stau si ma-ntreb , oare omul nu tot o vietuitoare iaste ? Si atunce ma vad pus in fata urmatoarei dileme :
- sa ma hranesc cu el ?
- sa-l iubesc pentru ca e aproapele meu si sta scris " sa-ti iubesti aproapele " ? Sau poate ca cele doua optiuni nu se exclud precum in cartea ceea " Mananca , roaga-te , iubeste " ? Ori poate ca pe vecini trebuie sa-i iertam ? Dar ce se ingaduie lui Petru ( care dupa cum se stie este sfant ) se permite si natului de rand ? Sau poate ca in acea vreme biblica sfantul Petru era si el un om normal , asa , ca un forumist obisnuit ? Un lucru e clar : puiul recomandat de Dumnezeu nu e la fel cu puiul recomandat de nutritionist pentru ca daca puiul vechi trebuia sa vada lumina zilei sase luni inainte de a fi bun de sacrificat , puiul modern poate zbura dupa numa' 2-3 saptamani de parca l-ar avea in el pe Necuratul . Si apropo de Necuratul , oare toate vazutele si auzitele sunt creatia divina ? Chiar si heroina , tutunul , injuratura , etc. ? Un raspuns provizoriu ar fi urmatorul : Dumnezeu a creat materia prima ( planta - in cazul drogului , cuvantul - in cazul blasfemiei ) dar omul hotaraste cum le foloseste . Prin urmare , in razboiul dintre bine si rau , omul e un soldat de rezerva care poate decide singur de partea cui lupta . Marea intrebare al carei raspuns pare din ce in ce mai greu de dibuit este : Ce e bine si ce e rau ?

alllinna 01.06.2011 19:13:15

Si puiul de marmota este homosexual ?

Nu strica o gluma, eu asa o consider.
Cred ca omul modern are prea multe variante de sex, asa ca isi face de cap nu ca nu poate renuntala homosexualitate, nu vrea.

radugabriellucian 16.08.2011 10:53:03

stau si ma intreb profund

Citat:

În prealabil postat de alllinna (Post 365668)
Nu strica o gluma, eu asa o consider.
Cred ca omul modern are prea multe variante de sex, asa ca isi face de cap nu ca nu poate renuntala homosexualitate, nu vrea.

De ce la scoala primara in clasa a 5 a se preda povestea aceea "puiul"? Stai am aflat! Acela era de prepelita. IHI fac confuzie. Hmmm. Cred ca stiu de ce sunt confuz.... Am mancat (nu pui ) ci vaca. Dáia nebuna rau. Ce trebuie sa patesc? Ma reprofilez. Pateul de ficat care are 45% ficat de porc si 35 % ficat de gasca si 5% de pui hmmm. Cum voi ajunge? Gata trec pe vegetale. Puiu face homo, vaca e nebuna , porcu e spurcat, oaia miroase , capra e ruda cu tzapu si pestele are mercur . Deci trec pe fructe. De mare bineinteles.

Nu mai bagati toate prostiile in seama oameni buni.

Homo exista de multa vreme si pana la final va mai exista doar .... gay .

Hai sa nu mai judecam pe nimeni si hai sa nu bagam frica in san ca si eu am o ferma de gaini si zic ca daca mananci porc devii zoofil.

Ce ABERATII

cristiboss56 16.08.2011 20:25:45

Citat:

În prealabil postat de radugabriellucian (Post 389920)
eu am o ferma de gaini si zic ca daca mananci porc devii zoofil.

Ce ABERATII

Acum depinde , poti gandi precum gaina daca ai ferma precum dumneata, sau de consumi prea mult porc , poti deveni porcofil . . ., sau si una si alta ! Intelegi matale ?:49::49::49:

radugabriellucian 17.08.2011 09:43:11

crist6iboss

nu ai sesizat ironia?
PS nu am ferma nici de fasole macar.

EmaSimona 17.08.2011 17:58:54

Ce mai e și asta?:-/

Dumitru73 17.08.2011 19:05:19

Citat:

În prealabil postat de cristiboss56 (Post 390187)
Acum depinde , poti gandi precum gaina daca ai ferma precum dumneata, sau de consumi prea mult porc , poti deveni porcofil . . ., sau si una si alta ! Intelegi matale ?:49::49::49:

e clar ... sunt bou ... pentru ca imi place vita ;)

cristiboss56 17.08.2011 20:20:32

Citat:

În prealabil postat de Dumitru73 (Post 390608)
e clar ... sunt bou ... pentru ca imi place vita ;)

. . . Eu , sunt corcitura :3:

radugabriellucian 18.08.2011 15:56:27

ce inseamna?

ce inseamna daca aud voci? mai ales cot codac si cuc urigu?

Dumitru73 18.08.2011 18:30:31

Citat:

În prealabil postat de radugabriellucian (Post 390965)

inseamna ca ... nu auzi voci ...

misteria 18.08.2011 18:33:59

Citat:

inseamna ca probabil te-ai reincarnat in galinacee , asa ca pregateste-te sa stai confortabil pe tava !

EmaSimona 18.08.2011 20:43:31

Citat:

că stai la țară:))
(care este scopul acestei discuții?)

LaPetiteMoc 19.08.2011 06:07:28

Citind topicul acesta m-am distrat copios.

Asadar, ce se mau aude dinspre Bolivia? =))

misteria 19.08.2011 22:32:04

Citat:

În prealabil postat de Dumitru73 (Post 391010)
inseamna ca ... nu auzi voci ...

ba io cred ca da aude...da stii de ce? pt in casa el e gaina si nevasta sa cucosu.....

antoniap 29.08.2011 13:55:21

[SIZE=4]FETITE SCHIMBATE IN BAIETI[/SIZE]
E vorba de o crima impotriva umanitatii si a naturii. O crima odioasa dar nepedepsita de nimeni. O crima impotriva celor mai firave si inocente fiinte umane. O crima comisa de adulti impotriva copiilor lor. O crima cu consecvente enorme pentru prezentul si viitorul umanitatii. E vorba de uciderea intentionata a fetitelor nenascute, iar in unele cazuri chiar a celor nascute, pentru simplul motiv ca Dumnezeu le-a creeat fetite nu baieti. Despre aceasta crima am scris des in vara aceasta dar revenim privind o crima asemanatoare: in loc sa-si ucida fetitele inainte de nastere sau la nastere, parintii care-si doresc baieti in loc de fete isi transforma fetitele in baieti prin proceduri chirurgicale. Ati citit bine: micute fetite indiene sunt transformate in baieti la o varsta frageda pentru ca parintii, din diferite motive, isi doresc baieti in loc de fete.

Suntem obisnuiti cu traditii si obiceiuri barbare si necrestine care provin sau au provenit din India de-a lungul secolelor. Ne-au socat atunci cind am auzit sau citit despre ele prima data si continuam sa fiti socati. Iar ori cind citim sau aflam despre un obicei barbar nou avem aceasi reactie – una de dezgust, soc, repulsie. Practica despre care scriem astazi nu e mai putin barbara si inumana – schimbarea sexului biologic al fetitelor din feminin in masculin. O practica atit de inumana incit aproape ca iti dau lacrimile. Si te intrebi, cum de este posibil asa ceva in lume la inceputul Mileniului III? Iata ca se poate. Si asta in ciuda faptului ca traim in mult trimbitata epoca a „drepturilor omului,” cind „dreptul la viata” este consfintit in nenumarate tratate internationale, in epoca post-Declaratia Universala a Drepturilor Omului, in epoca in care chiar si animalelor li se acorda „drepturi.” [Nota AFR: pe aceasta tema va recomandam comentariul alaturat publicat pe 27 iulie in Climate Imperative ce catre filozoful american Steven Best] http://drstevebest.wordpress.com/2011/07/28/minding-the-animals-ethology-and-the-obsolescence-of-left-humanism-2/ India insa nu e singura tara in care se comit astfel de crime barbare fara ca societatea mondiala sa ia atitudine. In Brazilia inca exista triburi native care isi ingoapa copiii de vii pentru aplanarea dumnezeilor pagini carora se inchina.

Citind astfel de stiri mintea te duce inevitabil la pasajul binecunoscut din Bilblie care descrie starea omenirii inainte de Potop: „Pamantul insa se stricase in fata lui Dumnezeu si se umpluse pamantul de silnicie”. (Facerea 6:11) Ratiunea iti spune ca retraim ceasurile de dinaintea acelui mare cataclism. Ca undeva, cindva, si cumva omenirea va trebui sa dea socoteala si pentru aceasta crima. Si nu doar cei care o comit, cit si cei care stiu despre ea, nu iau atitudine si o lasa nepedepsita. Uitat-va doar la chipul firavei fiinte umane din imaginea de mai jos. Este fiinta aceasta fetita sau baiat? Dar totusi ea zimbeste. Dar intr-o zi va plange si nu va intelege, asa cum nici noi nu putem intelege astazi, cruzimea „celor mari” care supun pe micutele fetite unei astfel de practici inumane.

Materialul care-l publicam astazi a aparut initial in publicatia britanica The Telegraph pe 27 iunie. A fost tradus si prelucrat pentru noi de catre dl Radu Ionita, voluntar AFR Danemarca. Ii multumim. Articolul original poate fi citit in intregime aici: http://www.telegraph.co.uk/news/worldnews/asia/india/8601488/Indians-pay-surgeons-to-turn-girls-into-boys.html

Indienii plătesc chirurgi pentru a-si transforma fetele in baieti

Medicii indieni sunt acuzați că desfășoară operații de schimbare de sex pe fete tinere ai căror părinți doresc să îmbunătățească perspectivele financiare ale familiei. În prezent, in India există cu șapte milioane de baieti mai mult ca fete sub sub șase ani

Guvernul statului indian Madhya Pradesh investigheaza date si informatii care afirma ca până la 300 de fete au fost transformate chirurgical in băieți într-un oraș din stat. Se pare ca parintii lor au platit aproximativ 2.000 de lire pentru fiecare operație. Militantii pentru drepturile copiilor și ale femeilor numesc această practică o "nebunie socială", o "bătaie de joc la adresa femeilor din India". Echilibrul intre sexe in India a fost deja afectat drastic în favoarea băieților din pricina acestui feticid impotriva sexului feminin (numit in cercurile medicale avort selectiv de sex). Ce sta in spatele acestei practici? Familiile care se tem de costurile ridicate de căsătorie și zestre pe care vor avea să le plătească la casatoria ficelor lor. În prezent, in India există un excendent de șapte milioane de băieți in raport cu numarul de fete sub șase ani. Militantii declara că utilizarea chirurgiei pentru redesemnarea sexului biologic dupa nastere înseamna că fetele si identitatea lor sexuala nu mai sunt sigure, nici macar după naștere. Acest articol a apărut după ce ziarele au aflat despre copiii din India ce au fost operati de către medicii din Indore, Madhya Pradesh.

Medicii supusi anchetei sustin că doar fete cu anomalii genitale sunt trimise la clinicile orașului să fie "corectate chirurgical" și că numai copiii nascuti cu caracteristici sexuale nu bine definite, adica si masculine si feminine, au fost supusi procedurii de schimbare a sexului. Militantii insa spun ca părinții și medicii au indentificat gresit condiția copiilor tocmai pentru a-si transforma fetele în băieți. Operatia, cunoscuta sub numele de genitoplastie, modeleaza un penis din organele de sex feminin, iar copilul este injectat cu hormoni de sex masculin pentru a crea un băiat. [Nota AFR: expertii in domeniu afirma ca exista doar un caz la 400.000 cind un copil se naste fara ca organele sexuale sa-i fie bine definite la nastere]

Dr. Goswami VP, președintele Academiei Indiene de Pediatrie din Indore, admite ca dezvaluirile sunt cu adevarat șocante si a avertizat părinții că procedura are potentialul de a le lăsa copilul impotent si infertil la varsta adulta. "Genitoplastia este posibila, pe un copil normal de ambele sexe, dar mai târziu aceste organe nu vor crește cu influențe hormonale normale și acest lucru va duce la infertilitate și impotenta. Este o veste șocantă și vom tine cont de ea și vom lua măsuri" a spus el. "Părinții trebuie să ia în considerare impactul social, precum și cel psihologic al acestor proceduri asupra copilului" continua el.

Comisia Națională a Indiei pentru Protecția Drepturilor Copilului a ordonat guvernului Madhya Pradesh să investigheze informațiile și să producă constatările sale în termen de 15 zile. Ranjana Kumari, de la Centrul pentru Cercetare Sociala si una dintre militanții de frunte ai Indiei împotriva feticidului feminin, a declarat că transformarea chirurgicala a fetelor în băieți, fără consimțământul lor informat este un semn ca in India „nebunia sociala” e in creștere. Spune că uraste faptul că educația scolara si civica din India nu a reușit inca sa eradicheze atitudinile sociale care privesc fetele ca fiinte umane inferioare lipsite de valoare umana sau sociala.

"Cifrele se agraveaza”, spune ea. „În 2001 doar 886 de fetite s-au nascut pentru fiecare 1.000 de băieți în Delhi. Astazi sunt doar 866. Cu cat esti mai educat și bogat, cu atat exista mai multa ucidere de fete", a spus ea. "Oamenii nu vor să-si împarta averea ori proprietatea sau să investească în zestrea fetelor sau in scolarizarea lor. Este clasa mijlocie care e lacoma după bani. Asta este atât de șocant cit și o încălcare fățișă a drepturilor copiilor." Guvernul trebuie sa abordeze problema, subliniind valoarea spirituală a unei fete sau femei pe care o aduce intr-o gospodărie si în cultura hindusa. "În India se spune că Dumnezeu locuiește în casa aceea în care există o femeie, dar aceasta idee s-a evaporat din cauza tuturor acestor lăcomii. Avem nevoie să subliniem bogăția spirituală pe care o fată o aduce intr-o familie. Dar avem, de asemenea, nevoie de a le sprijini cu subvenții financiare și locuri de muncă , "a mai adaugat ea.

Sursa: Buletin informativ al Aliantei Familiilor din Romania

antoniap 29.08.2011 13:59:44

COMUNICAT DE PRESA AFR

Comunicarea informației că Alianța Familiilor din România (AFR) îi va furniza consiliere lui Doru Iuga, fostul director OTV arestat pentru implicare într-o rețea de homosexualitate pedofilă, i-a inflamat pe activiștii homosexuali. Apariția în presă a unui interviu cu unul dintre psihologii AFR a declanșat o avalanșă de mesaje de amenințare și intimidare. Această reacție a homosexualilor nu este prima de acest fel și, de altfel, ea se manifestă și în alte țări. „Speranță și vindecare pentru homosexuali” este un proiect care a fost lansat în mediul online în anul 2004. A început ca o informare privind cauzele homosexualității și posibilitatea consilierii pentru reducerea și eliminarea acestor atracții nedorite din viața persoanei.

Mărturiile publicate ale unor oameni care și-au schimbat orientarea de la homosexualitate la heterosexualitate se doreau a fi o încurajare pentru cei ce se confruntă cu asemenea probleme.

Creșterea volumului de informații de pe situl proiectului, www.homosexualitate.ro, și faptul că a început să devină cunoscut au făcut să atragă, pe de-o parte, strigăte de ajutor din partea unor homosexuali care voiau o schimbare în viața lor, dar, pe de altă parte, și reacții virulente din partea altor homosexuali care își simt agenda politică amenințată prin distribuirea informației că homosexualitatea nu este înnăscută, se poate schimba și deci nu poate reprezenta o bază pentru drepturi civile (căsătorie, adopții...). Prin amenințările și mesajele de intimidare, transmise atât online, dar și telefonic, coordonatorului proiectului, s-a dorit abandonarea proiectului. AFR arhivează toate aceste mesaje și, în unele cazuri, am identificat și persoanele care se află în spatele lor. În același timp, răspunsul pozitiv primit de la cei ajutați prin acest proiect – români din țară și din diaspora - ne-a determinat să mergem mai departe.

Activiștii homosexuali au aceeași politică în toate țările. Ceea ce fac și vor să facă în România este similar cu ceea ce fac în SUA, Canada, Italia... De aceea, observarea acțiunilor lor din acele țări poate fi un indiciu asupra intențiilor lor din România – legalizarea „căsătoriilor homosexuale”, dreptul de a adopta copii, propagandă homosexuală în școli, interzicerea oricărei critici la adresa comportamentului homosexual. Deocamdată însă, în România ei încearcă să îi intimideze pe cei ce nu le cântă în strună că homosexualitatea ar fi un comportament normal.

Acțiunile activiștilor nu se rezumă doar la intimidarea oponenților. Cu sprijinul fondurilor UE, ei organizează periodic „cursuri de instruire” pentru psihologi. Pentru câteva zile, aceștia se bucură de cazare și masă la un hotel dintr-o stațiune, iar la „curs” li se spune să îi consilieze pe homosexualii care vin să le solicite ajutor în sensul acceptării condiției proprii și nicidecum a schimbării către heterosexualitate, chiar dacă aceasta este dorința clientului. Mai mult, li se spune că orice încercare de reducere a atracțiilor homosexuale ale clientului este periculoasă!

„Nota de plată”, din punct de vedere emoțional și medical, plătită de cei prinși în acest stil de viață este uriașă. Statisticile arată numărul celor afectați de probleme emoționale, psihologice și medicale în rândul homosexualilor – de aceea unii vor o schimbare. A închide ochii la implicațiile tragice ale comportamentului homosexual ne transformă în complici. Cu toate acestea, în luările de poziție pe tema homosexualității, mesajul oficial e cel al toleranței și nediscriminării față de acest comportament. Numai dacă ne referim la politicieni, acestora le este pur și simplu teamă să grăiască altceva. Aceasta este moda actuală. Cineva se poate întreba de ce n-am fi la fel de toleranți și nediscriminanți și față de alte comportamente sexuale, cum ar fi cel pedofil sau zoofil. Românii, conservatori din fire, nu subscriu însă prea ușor la tema tolerării perversiunilor.

În toate aceste dezbateri, polemici, retorici și intimidări, prea puțin și chiar deloc nu se vorbește despre ce spune știința. Unii cred că homosexualii așa s-au născut, însă nu pot spune de ce cred asta. Și aici, proiectul „Speranță și vindecare pentru homosexuali” face lumină. Nu există nici o genă a homosexualității. Cercetările științifice indică rolul major al mediului familial și de viață în formarea atracțiilor homosexuale. Dacă vorbim despre caracterul înnăscut, homosexualitatea este cel mult o predispoziție, influențele externe fiind, ca și în cazul altor comportamente, cele ce o pot transforma în realitate sau nu. Alianța Familiilor din România va continua să îi ajute pe cei ce solicită ajutor în lupta cu atracțiile homosexuale nedorite. Activiștii homosexuali pretind toleranță, dar sunt intoleranți față de aceia dintre ei care vor să rupă lanțurile acestui comportament, și față de cei care îi ajută. Relatii: Bogdan Mateciuc, Director Executiv AFR, Tel. 745-783-125.
Sursa: Buletin informativ al Aliantei Familiilor din Romania

speranta1970 03.09.2011 02:21:41

Citat:

În prealabil postat de antoniap (Post 394732)
COMUNICAT DE PRESA AFR

reacții virulente din partea altor homosexuali care își simt agenda politică amenințată prin distribuirea informației că homosexualitatea nu este înnăscută, se poate schimba și deci nu poate reprezenta o bază pentru drepturi civile (căsătorie, adopții...). Prin amenințările și mesajele de intimidare, transmise atât online, dar și telefonic, coordonatorului proiectului, s-a dorit abandonarea proiectului. AFR arhivează toate aceste mesaje și, în unele cazuri, am identificat și persoanele care se află în spatele lor. În același timp, răspunsul pozitiv primit de la cei ajutați prin acest proiect – români din țară și din diaspora - ne-a determinat să mergem mai departe.

Activiștii homosexuali au aceeași politică în toate țările. Ceea ce fac și vor să facă în România este similar cu ceea ce fac în SUA, Canada, Italia... De aceea, observarea acțiunilor lor din acele țări poate fi un indiciu asupra intențiilor lor din România – legalizarea „căsătoriilor homosexuale”, dreptul de a adopta copii, propagandă homosexuală în școli, interzicerea oricărei critici la adresa comportamentului homosexual. Deocamdată însă, în România ei încearcă să îi intimideze pe cei ce nu le cântă în strună că homosexualitatea ar fi un comportament normal.

Acțiunile activiștilor nu se rezumă doar la intimidarea oponenților. Cu sprijinul fondurilor UE, ei organizează periodic „cursuri de instruire” pentru psihologi. Pentru câteva zile, aceștia se bucură de cazare și masă la un hotel dintr-o stațiune, iar la „curs” li se spune să îi consilieze pe homosexualii care vin să le solicite ajutor în sensul acceptării condiției proprii și nicidecum a schimbării către heterosexualitate, chiar dacă aceasta este dorința clientului. Mai mult, li se spune că orice încercare de reducere a atracțiilor homosexuale ale clientului este periculoasă!

Da, este adevarat, acelasi lucru se intimpla in Australia de catva timp dar de anul trecut a devenit o situtatie mai acuta, mai publica. Wendy Francis este o persoana principala al organizatiei Familei crestine Australiene, si a fost, si este subiecta intimidatiilor si hartuielilor din partea comunitatii homosexuale. Australian Christian Lobby este mereu asaltata cu hartuieli din partea comunitatii homosexuale Australiene.
http://australianchristianlobby.org.au/state/qld/

Ora este GMT +3. Ora este acum 01:51:01.

Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.