Forum Crestin Ortodox

Forum Crestin Ortodox (http://www.crestinortodox.ro/forum/index.php)
-   Generalitati (http://www.crestinortodox.ro/forum/forumdisplay.php?f=503)
-   -   Al treilea razboi mondial?Rusia e vinovata de drama Poloniei? (http://www.crestinortodox.ro/forum/showthread.php?t=9145)

tigerAvalo9 11.04.2010 23:20:38

Al treilea razboi mondial?Rusia e vinovata de drama Poloniei?

Credeti ca va veni?Inainte de accidentul aviatic in care a murit presedintele polonez si alti oameni cu nume politic se tot discuta despre al treilea razboi mondial ,multi au prezis vrute si nevrute cum ca o sa existe,profeti si alti oameni care au dupa cum zic ei o putere de a vedea ce se va intampla in viitor.Bine.Asta nu e nimic.Multi oameni ca acestia spun ca in 2010 va incepe acest al treilea razboi mondial.Pana aici nu e nimic nou.Dar tragedia aviatica nu ne pune pe ganduri?Chiar credeti ca a fost o simpla coincidenta?O greseala omeneasca cu asemenea consecinte?E putin cam ciudat.Se aud extrem de multe voci cum ca Rusia ar fi principala vinovata si ca a premedidat aceasta tragedie pentru a declansa un al treilea razboi mondial.Se cunoaste puterea si mintea rusilor de atotputernici si de distrugatori,sa nu uitam ce a facut Romaniei,Georgiei,si reactiile pe care le are in legatura cu NATO si Uniunea Europeana.Personal Rusia mi se pare cel mai mare pericol pentru omenire,si nu numai mie.Amintiti-va de declansarea razboaielor mondiale,au fost niste evenimente asemanatoare,nu uitati asasinarile si renumitul eveniment de la radio cu germani asa zisi polonezi din al doilea razboi mondial.Sa nu uitam totodata ca Rusia a amenintat Polonia si a protestat in legatura cu scutul anti-racheta din Polonia.Rusii nu sunt vazuti bine,mereu s-a vrut a fi o mare putere si o un mare pericol pentru omenire.Nu degeaba au strans atatia dusmani.Saraca Polonie cat are de suferit.Credeti intr-un eventual al treilea razboi mondial?Credeti ca Rusia are vreo legatura cu tragedia aviatica,cu moartea presedintelui polonez?Credeti ca Rusia pune la cale ceva?
Si totodata Dumnezeu sa-i odihneasca in pace pe cei ce au trecut la cele Sfinte in urma acestei mari tragedii.

eodor nastasa 11.04.2010 23:28:11

Totul este posibil sub soare. Rusia pare mai degraba unealta decat promotoarea . Deocamdata doar speculatii...

Delirul 11.04.2010 23:35:46

Nu stiu daca conteaza prea mult parerea lui Einstein pe forum, insa a spus un lucru foarte inteligent candva, a spus ca nu stie cum va decurge al III lea razboi mondial dar al IV lea cu siguranta se va duce tinand in mana bate. Evident ca Einstein nu cunostea felul in care vor evolua lucrurile in timp, iar la ora actuala se presupune ca atat america cat si rusia dispun de dispozitive nucleare cu care pot sa distruga lumea de cel putin 2 ori, fiecare in parte. In timpul celui de-al II lea razboi mondial armele de distrugere in masa erau abia la inceput astazi insa au evoluat foarte mult. Este greu de spus cum vor decurge lucrurile dar ororile unui al III lea razboi mondial cu siguranta vor fi incomparabil mai mari decat orice a mai vazut istoria.

AlinB 11.04.2010 23:37:12

Ce ne mai plac discutiile astea inutile..

florinbrasov0 11.04.2010 23:53:25

Citat:

În prealabil postat de AlinB (Post 233677)

:)) Buna observatie ca ne place sa speculam.
Cred ca va fi un al 3-lea razboi, fereasca Dumnezeu sa fie prea curand si nu cred ca rusii sunt 'capii rautatilor'. Mai degraba am putea atribui SUA o dorinta de a declansa un razboipentru ca elitele americane au inventat terorismul si atentate...
Noi nu prea stim cine controleaza din umbra evenimentele politice ptr ca sa stim exact cine vrea razboi sau nu....Dumnezeu cu mila.

tigerAvalo9 11.04.2010 23:56:37

Citat:

Dar mai bine ar fi sa nu ne mai placa sa ne bagam ca musca-n lapte in loc sa ne vedem de treaba daca nu avem nici o parere despre un anumit obiect.

eodor nastasa 12.04.2010 00:10:28

Citat:

În prealabil postat de florinbrasov0 (Post 233689)
:)) Buna observatie ca ne place sa speculam.
Cred ca va fi un al 3-lea razboi, fereasca Dumnezeu sa fie prea curand si nu cred ca rusii sunt 'capii rautatilor'. Mai degraba am putea atribui SUA o dorinta de a declansa un razboipentru ca elitele americane au inventat terorismul si atentate...
Noi nu prea stim cine controleaza din umbra evenimentele politice ptr ca sa stim exact cine vrea razboi sau nu....Dumnezeu cu mila.

Chestiunea e ca unii privesc astfel de evenimente ca si intamplari/accidente singulare. Ei bine, cred ca daca le priventi in ansamblu, coroborate cu alte evenimente ce s-au consumat, ori sunt pe cale sa se consume, s-ar putea sa nu mai para chiar "discutii sterile/inutile". Istoria ne-a aratat ca in preajma unor evenimente majore multi "lucizi" si-au dat cu parerea pana in ultima clipa, cum ca "vorbiti prostii d-le". Cred ca, totusi, ar trebui sa ne aplecam cu mai multa atentie asupra unor evenimente de genul celui care abia s-a consumat, fie doar si pentru a putea zice intr-un final : Prostii d-le.

Ma gandesc aici la "pompierul" care sedea acasa linistit, si el la o bere, asa de destindere, cand, vecinul ii urla la geam ca : Arde casa d-le, arde ! si el in suficienta lui : Imposibil d-le, nu are cum, iti zic eu, ma pricep, doar sunt pompier, si inca unul calificat !

AlinB 12.04.2010 00:26:40

Citat:

În prealabil postat de eodor nastasa (Post 233697)
Ma gandesc aici la "pompierul" care sedea acasa linistit, si el la o bere, asa de destindere, cand, vecinul ii urla la geam ca : Arde casa d-le, arde ! si el in suficienta lui : Imposibil d-le, nu are cum, iti zic eu, ma pricep, doar sunt pompier, si inca unul calificat !

Tot asa avem "pompieri" care stau cu berea in fata la calculator si trimit mesaje pe Internet ca le ard la altii casa.
Pai cum de unde stiu, doar ei sunt pompieri inascuti..

eodor nastasa 12.04.2010 00:34:50

Citat:

În prealabil postat de AlinB (Post 233710)
Tot asa avem "pompieri" care stau cu berea in fata la calculator si trimit mesaje pe Internet ca le ard la altii casa.
Pai cum de unde stiu, doar ei sunt pompieri inascuti..

Aline, iar te-ai aprins...Ma intreb de unde ai atata energie...poate ca esti tanar si de aia...

AlinB 12.04.2010 00:39:24

"Binecuvintează, suflete al meu, pe Domnul și toate cele dinlăuntrul meu, numele cel sfânt al Lui.
Binecuvintează, suflete al meu, pe Domnul și nu uita toate răsplătirile Lui.
Pe Cel ce curățește toate fărădelegile tale, pe Cel ce vindecă toate bolile tale;
Pe Cel ce izbăvește din stricăciune viața ta, pe Cel ce te încununează cu milă și cu îndurări;
Pe Cel ce umple de bunătăți pofta ta; înnoi-se-vor ca ale vulturului tinerețile tale."

Ce, vrei sa spui ca tu esti batran? ;)

eodor nastasa 12.04.2010 00:46:20

Citat:

În prealabil postat de AlinB (Post 233716)
"Binecuvintează, suflete al meu, pe Domnul și toate cele dinlăuntrul meu, numele cel sfânt al Lui.
Binecuvintează, suflete al meu, pe Domnul și nu uita toate răsplătirile Lui.
Pe Cel ce curățește toate fărădelegile tale, pe Cel ce vindecă toate bolile tale;
Pe Cel ce izbăvește din stricăciune viața ta, pe Cel ce te încununează cu milă și cu îndurări;
Pe Cel ce umple de bunătăți pofta ta; înnoi-se-vor ca ale vulturului tinerețile tale."

Ce, vrei sa spui ca tu esti batran? ;)

Amin. Amin. Amin.

tigerAvalo9 12.04.2010 01:01:34

Citat:

În prealabil postat de eodor nastasa (Post 233713)
Aline, iar te-ai aprins...Ma intreb de unde ai atata energie...poate ca esti tanar si de aia...

Dar cand nu se aprinde el?HA!Dar nu isi da seama ca frige impotriva propriei lui persoane.

AlinB 12.04.2010 01:51:33

Citat:

În prealabil postat de tigerAvalo9 (Post 233724)
Dar cand nu se aprinde el?HA!Dar nu isi da seama ca frige impotriva propriei lui persoane.

"frige"?

Daca e impotriva propriei mele persoane nu stiu de ce te-ai iritat tocmai tu si amicul conspirationist..

eodor nastasa 12.04.2010 02:21:51

Citat:

În prealabil postat de AlinB (Post 233742)
"frige"?

Daca e impotriva propriei mele persoane nu stiu de ce te-ai iritat tocmai tu si amicul conspirationist..

Raspuns gresit. Amicul conspirationist nu s-a iritat, s-a intristat:20:

AlinB 12.04.2010 02:35:46

Da, sunt foarte trist.

Cum drama unor oameni da unora ocazia sa arate ce destepti sunt ca pot bate campii la nesfarsit despre ceva care nu stiu nimic concret.

eodor nastasa 12.04.2010 02:41:46

Citat:

În prealabil postat de AlinB (Post 233756)
Da, sunt foarte trist.

Cum drama unor oameni da unora ocazia sa arate ce destepti sunt ca pot bate campii la nesfarsit despre ceva care nu stiu nimic concret.

Raspuns gresit. Amicul conspirationist(adica eu) nu s-a iritat, s-a intristat:20:.

Mergi la tema cu "avionul prabusit" si vezi ca s-ar putea sa am habar de ceva...

AlinB 12.04.2010 02:44:09

Ar fi pacat sa stricam topicul cela, nu ca n-ai fi facut deja un pas in directia asta.

Incearca aici, asta e dedicat aspectului conspirationist al problemei.

Astept demonstratiile, mai putin "argumente" de genul "si daca am dreptate?"

Si asta nu pentru ca timpul meu n-are valoare, dar fiecare om merita o sansa sau chiar mai multe, de a se face inteles, nu?

eodor nastasa 12.04.2010 02:55:02

Citat:

În prealabil postat de AlinB (Post 233761)
Ar fi pacat sa stricam topicul cela, nu ca n-ai fi facut deja un pas in directia asta.

Incearca aici, asta e dedicat aspectului conspirationist al problemei.

Astept demonstratiile, mai putin "argumente" de genul "si daca am dreptate?"

Si asta nu pentru ca timpul meu n-are valoare, dar fiecare merita o sansa sau chiar mai multe, nu?

Argument, pai, aeroportul are in dotare printre altele si un radar(care functiona) de joasa altitudine, radar care transmite in timp real date spre/dinspre aeronava "venita la aterizare", date cu privire la altitudine, viteza, unghi etc. S-a declarat oficial ca aeronava nu prezenta defectiuni, in acest caz ramane versiunea cu "bajbaiala" pilotului (potrivit cu declaratiile martorilor oculari), deci, se naste(in mod firesc) intrebarea : de ce "bajbaia" pilotul ?

Posiblitatea "defectarii" pilotului exista, dar echipajul era compus din mai multi membri, care oricand puteau inlocui pilotul "defectat". Asa ca...

Nu te mai retin avand in vedere ca timpul d-tale este pretios, si, iti multumesc ca mi-ai oferit inca o sansa...:8:

AlinB 12.04.2010 03:30:54

Cred ca la asta nu te-ai gandit:

http://www.ziare.com/international/r...-video-1008692

eodor nastasa 12.04.2010 03:45:49

Citat:

În prealabil postat de AlinB (Post 233765)

Acum cine crede ce scrie in toate fituicile ?

Cred ca ar trebui sa stii ca acelasi aparat a mai aterizat in Rusia cu/fara compatibilitate intre sisteme. Vorbeam de radarul cu pricina care n'are nici o legatura cu "sistemul" rusilor/polonezilor de aterizare, tocmai de aia exista radarul ca in caz de necompatibilitate...Potrivit declaratiei, putem spune ca, nici un avion vest-european(sau compatibil cu vestul) nu mai aterizeaza(a mai aterizat) pe teritoriul Rusiei, lipsa de compatibilitate...A, si inca ceva, aeroportul era unul militar...Deci imi suna a brodeala...si nu numai mie...:22:

Presupunand ca pilotul/pilotii polonezi nu erau surzi/muti, pentru ca orbi cica erau din cauza cetii, cred ca putea "dialoga" cu turnul de control asa incat sa poata ateriza in "orb".(cred ca suntem de acord cu faptul ca nu erau niste novici in ale pilotajului)

hmiron 12.04.2010 08:02:23

Ai zice ca tigerAvalo9 chiar isi doreste sa se intample toate nenorocirile profetite de tot felul de sarlatani sau deranjati mintal. Omule, tu ori esti suparat rau pe viata, ori esti naiv si iei de bun tot ce spun diversi scelerati, ori n-ai nimic altceva mai bun de facut.

philalex 12.04.2010 08:25:09

ce razboi...e razboi destul in pacea asta...vorbe urate, haos, adulter....acolo au gresit pilotii cred, presedintele i-a zorit....si s-a intamplat....in fine Dumnezeu sa-i odihneasca!

Dumitru73 12.04.2010 10:09:00

Citat:

Inutile ca inutile, dar daca mai au si un iz apocaliptic ... mmm ... suntem in culmea fericirii.

AlinB 12.04.2010 11:27:22

Citat:

În prealabil postat de eodor nastasa (Post 233766)

Presupunand ca pilotul/pilotii polonezi nu erau surzi/muti, pentru ca orbi cica erau din cauza cetii, cred ca putea "dialoga" cu turnul de control asa incat sa poata ateriza in "orb".(cred ca suntem de acord cu faptul ca nu erau niste novici in ale pilotajului)

Aha, probabil chiar ar fi trebuit sa scoata pilotul capu' pe geam sa vada linia copacilor..

Sau macar sa deschida geamul sa-i strige aia de la sol indicatii de pozitionare.
Stii tu, ca la parcarea masinii.

sergiu 12.04.2010 13:41:09

Citat:

În prealabil postat de tigerAvalo9 (Post 233656)
...Se aud extrem de multe voci cum ca...

Daca auzi multe voci du-te la spitalul 9. Incearca sa nu mai auzi voci si sa incerci sa gandesti.
Singura vina a Rusiei e ca a dat drumul la prosti in spatiul sau aerian!
Sa ratezi trei aterizari si sa mergi la a patra, cand cei din turnul de control insista sa mergi pe alt aeroport, este pur si simplu prostie! Probabil i-a luat dracu' mintile pilotului altfel nu-mi explic! Mandria, mandria, mandria...

laraG 12.04.2010 14:59:36

Citat:

În prealabil postat de tigerAvalo9 (Post 233691)
Dar mai bine ar fi sa nu ne mai placa sa ne bagam ca musca-n lapte in loc sa ne vedem de treaba daca nu avem nici o parere despre un anumit obiect.

Adevar grait-ai, acum, insa nu si la deschiderea topicului.Mai multa intelepciune nu ne-ar strica.Doamne ajuta !

ciprian22 12.04.2010 21:01:23

ironie

Cred ca cel mai trist din tragedia intamplata este tocmai motivul pentru care se aflau oficialii polonezi acolo...Comemorarea miilor de ofiteri ucisi la ordinul lui Stalin..

tigerAvalo9 12.04.2010 22:03:53

Citat:

În prealabil postat de sergiu (Post 233903)
Daca auzi multe voci du-te la spitalul 9. Incearca sa nu mai auzi voci si sa incerci sa gandesti.
Singura vina a Rusiei e ca a dat drumul la prosti in spatiul sau aerian!
Sa ratezi trei aterizari si sa mergi la a patra, cand cei din turnul de control insista sa mergi pe alt aeroport, este pur si simplu prostie! Probabil i-a luat dracu' mintile pilotului altfel nu-mi explic! Mandria, mandria, mandria...

Mai ironicule,uiti oare ca e un forum crestin?Nu stiu dar ironiile si vorbele rautacioase cred ca nu isi au locul pe forumul crestin ortodox.Prea mult se dau atotstiutori si mantuiti deja,eu nu,eu sunt un pacatos in cautare de raspunsuri si pareri si vad ''imi dati cu parul in cap''
Oare de ce aperi Rusia stiind ca nu e tocmai cea mai cinstita tara?A?

andreicozia 12.04.2010 22:06:51

Citat:

În prealabil postat de tigerAvalo9 (Post 234169)
Mai ironicule,uiti oare ca e un forum crestin?Nu stiu dar ironiile si vorbele rautacioase cred ca nu isi au locul pe forumul crestin ortodox.Prea mult se dau atotstiutori si mantuiti deja,eu nu,eu sunt un pacatos in cautare de raspunsuri si pareri si vad ''imi dati cu parul in cap''

Tiger, ajunge, zic eu, nu mai riposta
Cere-ti iertare pentru raspindirea de zvonuri defaimatoare si cere adminului sa sterga aceasta derapare
acum, ..pe bune!

tigerAvalo9 12.04.2010 22:13:59

Nu este nimic rau in ce-am facut,e doar ceea ce cred multi oameni iar eu nu am facut decat sa va cer parerile,am creat razboi mondial sau l-am anuntat?:68:

andreicozia 12.04.2010 22:24:34

Citat:

În prealabil postat de tigerAvalo9 (Post 234178)
am creat razboi mondial sau l-am anuntat?:68:

interesanta remarca!

Sa stii ca asa se creaza razboaiele in mintea colectiva incepind cu o singura persoana care raspindeste zvonuri

Tiger, te rog eu fii facator de pace nu de razboi!
Dumnezeu sa te lumineze si sa-ti dea blindete nu agresiune!

Uite-te in jur aici sa vezi cita agresivitate au unii ortodocsi si lipsa de iubire pentru aproapele si se mai si intreaba :
cica,...CARE IPOCRIZIE!

de mi se face sila!

mirabela 12.04.2010 22:24:54

Nu te mai enerva ca nu ai de ce, in caz ca n-ai observat unii sunt ironici si cu cele sfinte. In loc sa vina cu argumente, lovesc, fara sa-si dea seama.

Nicio o tara nu e cinstita, fiecare isi vede interesul, iar tarisoarele nu fac decat sa-si vada si ele interesul sustinand o tara mai puternica, un timp, ca mai apoi sa sustina alta tara puternica, crezand ca-s protejate oarecum.

Citat:

În prealabil postat de tigerAvalo9 (Post 234169)

mihailt 13.04.2010 00:52:41

Mai frate eu cred ca avionul respectiv era o rabla si cam de aceea s-a prabusit,nu ca a fost ceva atentat.
Uite aci o lista de accidente de s-au intamplat cu Tupolev 154,care dealtfel nici nu se mai fabrica:
http://en.wikipedia.org/wiki/Tupolev..._and_accidents
Accidente mai recente:
Pe 22 august 2006 ,cand un avion de acest tip zburand printr-o furtuna s-a prabusit:
http://en.wikipedia.org/wiki/Pulkovo...nes_Flight_612
Pe 15 iulie 2009,cand un avion de acelasi tip s-a prabusit la 16 minute dupa decolare:
http://en.wikipedia.org/wiki/Caspian...es_Flight_7908

Mihailc 13.04.2010 06:02:57

Ce nu înțeleg... care-s băieții răi în povestea asta? Că urmând logica conspiraționistă polonezii sunt catolici, proamericani, deci suspecți de "masonerită" iar rușii sunt formal antioccidentali, ortodocși, apărători ai răsăritului luat în vizor de oculta mondială.

tigerAvalo9 13.04.2010 21:51:23

Bine.Tin sa imi cer scuze tuturor celor pe care i-am deranjat ,suparat sau enervat prin topicul asta dar intentia mea a fost sa redau niste zvonuri care nu-s a mele ci a sutelor de oameni(de pe internet,etc) si sa va cer parerea .Deci inca o data iertare.

sergiu 27.04.2010 16:29:27

Citat:

Credeti ca va veni?Inainte de accidentul aviatic in care a murit presedintele polonez si alti oameni cu nume politic se tot discuta despre al treilea razboi mondial ,multi au prezis vrute si nevrute cum ca o sa existe,profeti si alti oameni care au dupa cum zic ei o putere de a vedea ce se va intampla in viitor.Bine.Asta nu e nimic.Multi oameni ca acestia spun ca in 2010 va incepe acest al treilea razboi mondial.Pana aici nu e nimic nou.Dar tragedia aviatica nu ne pune pe ganduri?Chiar credeti ca a fost o simpla coincidenta?O greseala omeneasca cu asemenea consecinte?E putin cam ciudat.Se aud extrem de multe voci cum ca Rusia ar fi principala vinovata si ca a premedidat aceasta tragedie pentru a declansa un al treilea razboi mondial.Se cunoaste puterea si mintea rusilor de atotputernici si de distrugatori,sa nu uitam ce a facut Romaniei,Georgiei,si reactiile pe care le are in legatura cu NATO si Uniunea Europeana.Personal Rusia mi se pare cel mai mare pericol pentru omenire,si nu numai mie.Amintiti-va de declansarea razboaielor mondiale,au fost niste evenimente asemanatoare,nu uitati asasinarile si renumitul eveniment de la radio cu germani asa zisi polonezi din al doilea razboi mondial.Sa nu uitam totodata ca Rusia a amenintat Polonia si a protestat in legatura cu scutul anti-racheta din Polonia.Rusii nu sunt vazuti bine,mereu s-a vrut a fi o mare putere si o un mare pericol pentru omenire.Nu degeaba au strans atatia dusmani.Saraca Polonie cat are de suferit.Credeti intr-un eventual al treilea razboi mondial?Credeti ca Rusia are vreo legatura cu tragedia aviatica,cu moartea presedintelui polonez?Credeti ca Rusia pune la cale ceva?
Si totodata Dumnezeu sa-i odihneasca in pace pe cei ce au trecut la cele Sfinte in urma acestei mari tragedii.

Citat:

În prealabil postat de tigerAvalo9 (Post 234681)
Bine.Tin sa imi cer scuze tuturor celor pe care i-am deranjat ,suparat sau enervat prin topicul asta dar intentia mea a fost sa redau niste zvonuri care nu-s a mele ci a sutelor de oameni(de pe internet,etc) si sa va cer parerea .Deci inca o data iertare.

Eu te-am iertat demult pt simplul motiv ca mi-am dat seama ca esti victima a manipularii. Tocmai asta era una din probleme ca tu "redai niste zvonuri", nu mai face chestia asta ca faci ce vrea diavolul sa faci.

Nu sunt mare fan al rusilor sau a oricarei alte natiuni, sunt toate o apa si un pamant: oameni cazuti in pacat si in mizerie. Pur si simplu ai batut campii intr-un hal fara de hal "Rusia mi se pare cel mai mare pericol pentru omenire" - nu, cel mai mare pericol pt omenire e prostia omenirii. Asta ne va ucide! Prostia si nesimtirea ucide! Cel mai mare pericol sunt societatile secrete care uneltesc la depravarea totala si dizolvarea oricaror valori si libertati intr-o societate! Aceia sunt pericol, nu niste amarati de rusi (sub 3% din populatia globului). Rusii sunt si ei victime la fel ca romanii pentru ca acestia care vor sa ucida omenirea nu cauta pamanturi ci suflete! Cand va veti baga asta in tartacutele alea veti sti ca ati trecut la urmatorul nivel! Si nu e vorba de vre-o mandrie sau bucurie, ci dimpotriva de tristete si durere.

alex_andra 17.07.2010 00:27:43

Citat:

În prealabil postat de mihailt (Post 234263)
Mai frate eu cred ca avionul respectiv era o rabla si cam de aceea s-a prabusit,nu ca a fost ceva atentat.
Uite aci o lista de accidente de s-au intamplat cu Tupolev 154,care dealtfel nici nu se mai fabrica:
http://en.wikipedia.org/wiki/Tupolev..._and_accidents
Accidente mai recente:
Pe 22 august 2006 ,cand un avion de acest tip zburand printr-o furtuna s-a prabusit:
http://en.wikipedia.org/wiki/Pulkovo...nes_Flight_612
Pe 15 iulie 2009,cand un avion de acelasi tip s-a prabusit la 16 minute dupa decolare:
http://en.wikipedia.org/wiki/Caspian...es_Flight_7908

Wikipedia = C.I.A = Brainwash

CalmDown 17.07.2010 00:31:28

Citat:

În prealabil postat de alex_andra (Post 269774)
Wikipedia = C.I.A = Brainwash

Ceva lămuriri (explicații)?

Doamne ajută!

cherub 17.07.2010 12:38:21

presedintele Poloniei, Lech Kaczynski - asasinat la comanda lui Putin

Citat:

Parerile sunt impartite... conform unor surse, 'accidentul' aviatic respectiv, soldat cu moartea cuplului prezidential polonez, precum si a mai multora dintre ceilalti politicieni importanti din staff-ul sau, ar fi avut la mijloc alte interese (de ordin economic, politic s.a.), mai precis, legate de gazele naturale... unele surse afirmau ca in Polonia s-ar fi descoperit suficiente resurse de gaze naturale si Lech Kaczynski ar fi intentionat ca eventual, sa decida sistarea importului/cumpararii de gaze de la Rusia, dar lui Putin nu i-ar fi picat tocmai bine ideea... Desi astfel de 'teorii' ar putea parea 'conspirationiste', totusi, nu ar fi exclus ca ele sa aiba la baza si macar un sambure de adevar (daca nu chiar mai mult decat numai 'un sambure'), vba ceea: 'Nu iese fum fara foc'...
http://www.ziuaveche.ro/externe/teor...asinat-politic
http://www.evenimentul.ro/articol/ka...lui-putin.html
http://www.razbointrucuvant.ro/recom...-aprilie-2010/
http://www.ziaruldeiasi.ro/national-...lui-sau~ni6h7g
http://2blackjack1.wordpress.com/201...e-la-smolensk/

eodor nastasa 17.07.2010 12:48:31

Nu este nici o teorie a conspiratiei, lumea asta este guvenata de lacomie si mandrie, si totu', da' tptu'i pan' la arginti.Cand pierzi, sau esti in pericol de a pierde "o bucata imensa de cascaval" si niscavai "influenta geo/politica/strategica/si mai nustiu de care", ei bine, nimic nu este de nepermis/neconceput...si daca "mai canti" s'n tabara, lu' stim noi cine, atunci nu ai nici problema de "constiinta".
Amin.:4:

Ora este GMT +3. Ora este acum 15:48:30.

Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.